Jump to content

Antonios Kolocouris

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Antonios Kolocouris

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για όσα μου είπατε; 1) Όταν λέτε cold start εννοείτε ότι πρέπει να το ζεσταίνω πρώτα π.χ. για 5 min ; 2) Γιατί έχυν βγει τόσες κακές φήμες για τα golf ότι βγάζουν ζημιές; 3) Mπορείτε να μου πείτε γνώμη σας για το Audi A1 diesel συγκριτικά με το golf diesel (δεν εχουν διαφορά τιμής και φαίνεται να μηνέχουν σημαντική διαφορά στις διαστάσεις αμαξώματος); Εμφάνιση/χώροι, κατανάλωση, ζημιές, κόστος/ποιότητα service κλπ
  2. Mπορείτε να μου πείτε γνώμη για το Audi A1 diesel συγκριτικά με το golf diesel; Δεν έχουν σημαντική διαφορά στις διαστάσεις.
  3. Ευχαριστώ που μου απάντησες. Σκέφτομαι να αγοράσω. Έκανα ένα test drive σε αυτοκίνητο Golf VII tdi με 18-άρες ζάντες. Έγραψε με πολύ προσεγμένη οδήγηση 6.5-7.0 lt/100 km μέσα στην πόλη.
  4. Ψάχνω για αυτοκίνητο που να μου αρέσει και αισθητικά και να έχει καλή κατανάλωση για τα 15,000 km το χρόνο ποθ κάνω. Έκανα test-drive σε στενάκια (συνθήκες πόλης) κυρίως γύρω από την Karenta με ένα Gold tdi που είχε 17-άρες ζάντες. Η κατανάλωση στα στενάκια έπαιζε μεταξύ 7.8 και 9 lt/100 km (είδα και 10) και λίγο στη Βουλιαγμένη που βγήκαμε έπεσε στα 7 lt/100 km. Προς τι το κέρδος του diesel αυτοκινήτου έναντι του βενζινοκίνητου ; Έκανα test-drive στο renault-megane και η κατανάλωση με το ζόρι ανέβαινε τα 4.5 lt/100 km ότι και αν έκανες. Mπορούν να μου πουν αυτοί που έχουν gold diesel περί της κατανάλωσης μέσα στην πόλη (Γλυφάδα προς πανεπιστημιούπολη μέσω Ιλιούπολης και Κατεχάκη). Κάποιος μου έγραψε για ένα ντεπόζιτο diesel στα 800-850 km που είναι πολύ καλό. Είναι έτσι; Γιατί δεν το είδα με το test-drive αυτοκίνητο;
  5. Τo golf tdi (diesel) πόσα χλμ βγάζει εντός πόλης (στροφές με μικρή ταχύτητα, κίνηση) με ένα ντεπόζιτο (50 lt);
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.