Jump to content

doctordim

Members
  • Posts

    954
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by doctordim

  1. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω με κινέζικη οθόνη! Το αυτοκίνητο μου είναι MK5 1.6FSI του 2005. Κάποιες φορές ανάβει ο οπισθιος φωτισμός τη νυχτα και αναγνωρίζει τις διάφορες παραμέτρους του αυτοκινήτου (πχ ανοιχτη πόρτα, τάση μπαταριας, χιλιομετρα κ στροφες κινητηρα, ποσότητα καυσίμου, κλπ) κι άλλες όχι. Επίσης, τις περισσότερες φορές η μονάδα κλείνει μόλις βγει το κλειδι από τη μίζα, αλλα σπάνια (πχ μια φορά στις δεκα) δεν κλείνει κ βγάζω την ασφάλεια του ραδιοφώνου απο την κεντρική ασφαλειοθήκη ωστε να κάνει reset.. Μάλλον είναι θέμα του επιμέρους εγκεφάλου οπως λέτε.. εχει βρει κανένας λύση, ωστε να μας καθοδηγήσει? Εχει κανείς τον κωδικο του εγκεφάλου που απαιτειται για την αναβάθμιση? Αν βρω εγκεφαλο απο κομμένο αυτοκίνητο, θεωρειτε πως θα ειναι plug n play ή και πάλι θα χρειαστει σετάρισμα/ παραμετροποίηση? Το τελευταιο είναι που φοβάμαι να κάνω μόνος μου.. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλησπέρα σε ολους! Σκέφτομαι να παραγγειλω κι εγω το συγκεκριμένο κιτακι. Μια ερώτηση για όσους έχουν βάλει κ τα επιπλέον φώτα κάτω απο τα καθίσματα: τα επιπλέον φώτα συνδέονται κι αυτά παράλληλα στην πλαφόνιερά του οδηγού, όπως δηλαδή γίνεται με την πλαφόνιερα του συνοδηγού στη φωτό του ξένου φορουμ; Όπως φαντάζομαι το Κύκλωμα, παίρνεις ρεύμα απο τη φισα (b7) για την πλαφόνιερα του οδηγού, κ απο το ρεύμα αυτής φεύγουν μετα αλλα 3 καλώδια ρευματος για τις υπόλοιπες. Σωστά;; Ευχαριστω εκ των προτέρων!
  3. Το ενεργοποίησα κ γω την προηγούμενη εβδομάδα, χάρη στη βοήθεια του μέλους kzindros! Πολύ καλή κ εύκολη μετατροπή! Μιχάλη, εμένα λειτουργεί κ με το κλειδί κ με τον εξωτερικό διακόπτη κανονικά. Αυτό που παρατήρησα βέβαια είναι πως όταν κλείνω το πορτμπαγκαζ (αφού το έχω ανοίξει με το κλειδί), ενεργοποιείται αυτόματα το κλείδωμα των θυρών.. Προφανώς κάποια επιλογή πρέπει να απενεργοποιήςω μέσω vag-com, θα το ψάξω πιο αναλυτικά τις επόμενες ημέρες που θα παραλάβω κ το δικό μου! ;-) μια άλλη απορία που έχω είναι πως έκανα τη συγκεκριμένη μετατροπή χρησιμοποιώντας τα bumpers του scirocco κ αλλά (πιο ισχυρά, 600N) αμορτισέρ του εμποριου, δεν χρησιμοποίησα δηλαδή πιο κοντά pins, παρόλα αυτά λειτουργει μια χαρά. Ξέρει κανείς το λόγο που αλλάζουμε κ τα pins?
  4. πολυ καλη η ταινια πανο! κριμα που δεν τα καταφερες να ερθεις, σε περιμεναμε! μαθαμε κ κατι κολπακια που τα καναμε στο δρομο για την επιστροφη, οπως αλλαγη συνεπιβατη, αποφυγη καταδιωξης απο ελικοπτερο, κλπ.. ετσι χρηστο?? ;-) οντως τελεια περασαμε! η παρεα διαρκως ανανεωνεται!! περιμενουμε με ανυπομονησια την επομενη..διαφορετική συνάντηση!!
  5. μαλλον κι εγω μεσα +1! θα ξερω σιγουρα αυριο, οποτε θα ενημερωσω!
  6. εχει κανεις καποιο προγραμμα πλοηγησης για wince6 και οθονη 800x480 να μου στειλει παιδια? ο κινεζος μου ειχε ερθει με Ιgo, πολυ καλο για οσο λειτουργησε.. ευχαριστω!
  7. εγω μονος θα ερθω, η γυναικα θα λειπει στην αθηνα!
  8. κ γω μαλλον μεσα! αν αλλαξει κατι θα σας ενημερωσω!
  9. Καλημέρα σε όλους! Για να μην σνοιγω καινούριο θέμα, σκέφτομαι κ εγω να κάνω την παραπάνω αλλαγή! Το σαλονι που βρήκα έχει την ηλεκτρική ρύθμιση στο επίπεδο της μεσης, άρα λογικό να έχει κ μια επιπλέον μεγαλύτερη φισα στα μπροστινά καθίσματα, όπως είδα. Στο αμάξι μου δεν έχει όμως την υποδοχή για την παραπάνω φισα! Τι πρέπει να κάνω αν θέλησω να το ενεργοποίησω; Προσθήκη ανταπτορα - φισας στην υπάρχουσα εγκατάσταση; Πόσο εύκολο - εφικτό ειναι; Επίσης, πως μπορώ να καταλάβω αν είναι θερμαινομενα η όχι; Ευχαριστω προκαταβολικά για το χρόνο σας κ τις τυχόν απαντήσεις. ! Υγ. Στεργιο εβαλες σαλονακι;;; Εντυπώσεις;;
  10. Ηθελα πολυ να έρθω κι εγω παιδια, αλλα δυστυχώς εφημερευω την Κυριακή.. Και σας έχω χάσει τελείως ρε γμτ.. Τέλος πάντων, ελπίζω στην επόμενη να δώσω κανονικα το παρόν! Καλα να περάσετε παίδες!α,κ να προσεχετε στα παγοδρομια, κλπ, το λεω απο επαγγελματικό ενδιαφέρον! Χεχε!
  11. κι εγω εκτος απροοπτου θα ειμαι εκει!! αντε, κι εχω καιρο να σας δω!!
  12. κ γω μεσα, εκτος εξαιρετικου απροοπτου!!
  13. Έστω κ για λίγο, γιατι έχω κ ματσακι αργότερα, θα ειμαι κ εγω εκει!!!
  14. τελικα ολα οκ με τις μνημες, αν κ παιδευτηκαμε λιγο! ειχαμε αποσυνδεσει ενα καλωδιο απ την εργοστασιακη φισα για να συνδεσουμε την προηγουμενη οθονη κ δεν το ειχαμε ενωσει ξανα! τραβηξαμε κ ενα καλωδιο απο το διακοπτη προς το canbus, μην τα πολυλογω ολα ενταξει πλεον! επιπλεον, δεν τραβαει καθολου ρευμα, μιας κ κλεινει τελειως οταν βγει το κλειδι απο τη μιζα! εβαλα κ μια 100αρα μπαταρια, μιας κ η προηγουμενη βγηκε off τελικα! ευχαριστω για τη βοηθεια! καλη ανασταση να εχουμε!
  15. τελευταια ενημερωση, οντως το προβλημα του usb που δεν φορτωνει λυνεται με στικακια usb 3.0! το βρηκαμε κ αυτο.. επανεφερα τη φισα στην πρωτη κατασταση κ φαινομενικα δεν τραβαει ρευμα τωρα(παλι δεν επαιρνε μπρος το πρωι βεβαια, αλλα ισως χρειαζεται να βαλω τις μπαταριες στο φορτιστη κ μετα να πω με σιγουρια). μνημες ραδιοφωνου ομως δε κραταει, ουτε τη ρυθμιση για τη φωτεινοτητα (day-night-auto) oποτε κ τρεμοσβηνει η οθονη, ενω ανοιγει απο την ημερομηνια και ωρα που αποθηκευσα τελευταια φορα.. καμια ιδεα κανεις?? σ ευχαριστω energy για τη βοηθεια, κ γενικοτερα ολους σας! πιστευω καποια μικρη λεπτομερεια ξεφευγει, που θα μου παει, θα τη βρω! α . οσο γα την καμερα, νομιζα πως μου ελεγες για καποια συγκεκριμενη συνδεσμολογια! την εχω ηδη περασει, απο το προηγουμενο συστημα, απλα η νεα οθονη δεν τη βλεπει νομιζω!
  16. σ ευχαριστω energy, σιγουρα κατι εχω κανει με τη συνδεσμολογια κ πρεπει να το κοιταξω! απλα ο αδερφος μου που καταπιανεται γενικοτερα με ηχοσυστηματα κλπ δυσκολευτηκε λιγακι με το canbus και τα καλωδια του (πχ η φισα του erisin δεν βγαζει ξεχωριστα καλωδια για ρευμα και remote-μνημες οπως μου ειπε), οποτε εκει την καναμε τη βλακεια, εκανε κανα δυο επιπλεον ενωσεις.. θυμασαι τι χρωμα ειναι το καλωδιο της κεραιας που λες, ωστε να το τσεκαρω? επισης για εξηγησε λιγο περισσοτερο αυτο με το καλυμμα τις 2 βιδες για την καμερα! δεν βγαζει no signal με την οπισθεν εμενα.. πεταγομαι να αγορασω φλασακι με usb 3.0 σε λιγο, να το δοκιμασω! αφου βαλω μπρος το αμαξι με τα καλωδια πρωτα..
  17. για πες μας ρε φιλε energy γιατι αρχισαν τα παρατραγουδα νωρις-νωρις κ σε μενα.. δυο φορες εμεινα απο μπαταρια τις τελευταιες μερες, κ να σκεφτεις πως εχω κ δυο μπαταριες πανω (η μια gel ηχοσυστηματος)!! ρε παιδια, οταν κλειδωνετε το αμαξι το βραδυ, τα κουμπια μενουν κ σε σας αχνοφωτισμενα σε λευκο χρωμα?? με την πρωτη συνδεσμολογια που καναμε με τον αδερφο μου ολα οκ απο ρευμα, αλλα δεν κρατουσε μνημες ραδιοφωνου,κλπ. μετα παρεμβαλαμε κανα δυο καλωδια απο την μαμα φισα για να κραταει τιε μνημες κ μαλλον εκει εντοπιζεται το προβλημα.. επιπλεον, η καρτα sd με το που ξεκιναει να φορτωνει κανει αυτοματα reset με το που παιζει 1-2 δευτερολεπτα κ τελικα σταματαει, οσο για τα usb, 4αρια και 8αρια δε φορτωνουν (2gb δε δοκιμασα ακομα). ο δε ανταπτορας για ipod οταν παιζει ακουγεται μονο απο τη μια πορτα και φορτιζει το κινητο πιο αργα απ οτι οταν το βαζεις στην πριζα.. η καμερα οπισθοπορειας, αγνωστο γιατι, δε δουλευει, ενω δουλευε αψογα με την παλια μου συσκευη. κ να σκεφτεις οτι εβγαλα μια παλια kenwood που δουλευε απροβληματιστα για 5 χρονια μονο κ μονο επειδη δεν υποστηριζει sd, usb, κλπ. τα νευρα μου!! ατιμοι σχιστοματηδες!!
  18. ναι, κι απο την οθονη ρυθμιζεται η ενταση πολυ ευκολα, μεσω μιας οριζοντιας μπαρας. εγκατεστησα κ εγω το δικο μου χθες κ μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλο!!!!! εχω βεβαια καποια θεματακια που πρεπει να επανελεγξω,μιας κ μας πηρε η νυχτα χθες!! 1) gps, ψηφιακη tv, ραδιοφωνο και cd λειτουργουν μια χαρα!! 2) το bluetooth επισης πολυ καλο, με το παλιο μου νοκια συνεργαζεται αψογα! δεν καταφερα βεβαια να το συνδεσω με το iphone.. μηπως δεν ειναι συμβατα μεταξυ τους? 3) παρατηρησα οτι usb 4gb παιζανε κανονικα, ενω 8gb δεν τα διαβαζε. τυχαιο? ισχυει κατι τετοιο? οι προδιαγραφες λενε μεχρι 16gb υποστηριζει. 4) η καμερα οπισθοπορειας μου δε δουλευει, ενω στο προηγουμενο multimedia δουλευε κανονικα. εχετε υποψιν σας αν χρειαζεται καποια ρυθμιση απ την πηγη? δεν λειτουργησε ουτε με την ρυθμιση back απο τις γενικες ρυθμισεις. 5) επισης, δεν μπορεσα να συνδεσω ακομα το iphone, δεν το αναγνωριζει ουτε απο το καλωδιο που ειχε η συσκευασια μεσα, ουτε απο τον εξτρα ανταπτορα βιντεο που πηρα. 6) τελος, ενα μικρο θεματακι συνδεσμολογιας ειναι πως δεν μου κραταει τις μνημες ραδιοφωνου, ενω πολλες φορες ακουγεται ενας μικρος ηχος σαν βραχυκυκλωμα και ενω δειχνει tv, gps η ραδιοφωνο, κλεινει στιγμιαια η οθονη και επανερχεται αμεσως . μαλλον πρεπει να το ξανανοιξω απο βδομαδα , μιας κ θελω να περασω και ενα νεο rca, το παλιο που ειχα φθαρθηκε και βγαζει πολλα παρασιτα. προς το παρον εχω ενα δανεικο. αυτα τα ολιγα, περιμενω γνωμες-ιδεες,κλπ!
  19. Για ρίξε μια ματια, βοηθάνε;;; Το δικό μου decoder είναι μαύρο, γι αυτό ρώτησα!! Α, να σε ρωτήσω κ γω κάτι, τι λειτουργικό gps έχει; Καλοί οι χάρτες;
  20. ηρθε κ το δικο μου χθες!ανυπομονω να ερθει το σαββατο να κατσω με τον αδερφο μου να το τοποθετησουμε!!! πολυ ομορφο οπτικα, μια μικρη μου ενσταση ειναι η αισθηση των πληκτρων στο πατημα, αλλα αυτα ειναι πταισματα μπροστα στην τιμη και τις λειτουργιες τησ συσκευης!! φιλε viksugar, σου ξεκουμπωθηκε το γκρι καλωδιο απο τη φισα του decoder η απο τη μερια της μεγαλης τετραγωνης φισας?? ποιο εννοεις μαυροκοκκινο κουτι?? εμενα δεν εχει καποιο μαυροκοκκινο.. στη λευκη φισα του decoder παντως, το γκρι καλωδιο ειναι ακριβως πανω απο το λευκο. στη μεγαλη μετραγωνη, το γκρι που ερχεται απο τον decoder κουμπωνει ακριβως διπλα απο το λευκο (δηλαδη 2η θεση κατω αριστερα οπωσ κουμπωνει στη συσκευη). για διευκρινησε το λιγο μηπως σε βοηθησουμε,. α, οσο για το ρελε που ανεφερα παραπανω στη συνδεση της καμερας, δεν εννοω το γνωστο αντιπαρασιτικο βαρελακι, αλλα μια ηλεκτροβαλβιδα (κυκλωματακι) που παιρνει εντολη να δωσει ρευμα στο ολο κυκλωμα οταν κουμπωνει η οπισθεν. απο τις 3 θεσεις συνδεσης που εχει πανω της, η μια ανηκει στη λαμπα της οπισθεν και οι αλλες δυο στο καλωδιο ρευματος της καμερας.. αν μπορεσω θα ανεβασω και σχετικη φωτο..
  21. εχεις βαλει ρελεδακι στη συνδεσμολογια της καμερας φιλε μου?? παρομοια προβληματα ειχα κ γω οταν ειχα πρωτοβαλει καμερα στο δικο μου, με ενα ρελε ολα οκ! επισης για την αλλαγη λογοτυπου που λετε, με μια συντομη αναζητηση στο νετ, ειδα πως πατωντας στο τηλεκοντρολ setup και μετα 1-3-5-7 σε βαζει στο μενου ωστε να αλλαξεις λογοτυπο!! για δοκιμαστε το.. αντε ανεβαστε καμια φωτο να το δουμε κ εμεις που περιμενουμε ακομα!! ποσες μερες περιπου εκανε να ερθει το δικο σας?
  22. ενημερωση της τελευταιας στιγμης! ενδεχεται το δικο μου +1 να γινει ακομα κ +3! ισως ερθει και ενα ξαδερφακι μου με passat που ειχε γραφτει καποια στιγμη στο παρελθον αλλα δεν ετυχε να ερθει ποτε στην παρεα, καθως και ο γνωστος ταραξιας αδερφος μου.. ελπιζω να μας βολεψει ο προδρομος!
  23. μεσα κι εγω +1! αντε να τα πουμε!!
  24. με το καλο να ολοκληρωσεις την τοποθετηση φιλε μου, περιμενουμε φωτογραφιες! την κεραια του gps κρυψτη στον κεντρικο αεραγωγο. για την κεραια tv το δεξι κολωνακι ειναι καλη θεση νομιζω.. την ΕS025 πηρες?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.