Jump to content

koubarias

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About koubarias

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Εύβοιας

Other Info

  • Car Type
    Jetta

koubarias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλημέρα φιλέ μού σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.αλλα μήπως δεν χρειάζεται αυτό γιατί εγώ το μοτέρ θα το δουλεψω σαν 140 άλογα καί οχι σαν 170.
  2. Καλησπέρα στην ομάδα έχω ενα πρόβλημα με το jetta μου εκει που πηγενα με 140 στην εθνική μου έσπασε το ρουλεμαν της τουρμπινας και και τα περασε μεσα στόν χώρο καύσης και μου το έκανε το μοτέρ μαμουνια κινος βγεικε αχριστο εχω βρεί μοτέρ απο 170 ( κορμο καπάκι και τουρμπίνα) το δικο μου ειταν αυτό με τα 140 αλογα ξέρει κάποιος αν τεριαζει και αν θα εχω καποιο πρόβλημα αμα βάλω αυτό με τα 170 άλογα έτσι όπως είμαι τωρα?
  3. Πόσο κοστίζει ένα πρόγραμμα και τι θα μού προτινατε? Ευχαριστω εκ τον προτέρων....
  4. Ναι όντως στα χαμηλά λίγο....
  5. Τα αλλαξα φιλε μού γιατί οποίον εξατμισα και αν ρωτησα εδω στην Χαλκίδα μου είπαν οτι καλο θα κανω στο αμαξι κακο δεν θα του κανω. Το αμαξι άλαξε η συμπεριφορά του απο τοτε που του αλλαξα το μεσαίο. Οταν ειχα αλλαχμενο μονο το τελικο δεν είχα διαφορά σε τίποτα αλλα απο τοτε που αλλαξα το μεσαιο.αλλα πριν το αλλαξω τούς Ρώτησα αν θα έχω προβλημα και όλοι μου λέγανε οτι καλύτερο θα ειναι χειροτερο δεν θα ειναι.
  6. Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου για τα σχόλια σου, με λιγα λόγια απο οτι κατάλαβα απο αυτά που μου ειπατε ολοι σας μαλον έκανα μαλακιά.... δηλαδή έδωσα κοντά 300ευρο καί το μονο που κέρδισα είταν ο θόρυβος και τιποτα άλλο.....
  7. καλησπέρα φίλε μου, εγώ είχα αλλαξει πέρυσι μόνο το τελικό για να του δώσω λίγο πνοή στα καυσαέρια και για να κάνει και λίγο θόρυβο άλλα δεν είδα και καμία διαφορά να σου πω την αλήθεια και διάβασα εδώ μέσα ότι για να κάνει λίγο θόρυβο το αμάξι πρέπει να αλλαξεις και το μεσαίο και το έκανα, έβαλα και το μεσαίο ελεύθερο όπως βλέπεις και στης φώτο ποιο πάνω. Από τότε που άλλαξα και το μεσαίο αυτό που παρατήρησα είναι ότι το αμάξι έχει γίνει ποιο μαλακό μέχρι της 3000 στροφές άλλα από της 3000 και πάνω πιστεύω ότι φορτώνει καλύτερα και έχω την εντύπωση ότι τα καυσαέρια που βγαίνουν από την εξάτμιση είναι ποιο ζεστά, τώρα καλό είναι αυτό κακό! θα δείξει ο χρόνος.
  8. Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου για την παρατηριση απλα τώρα δεν υπάρχουν τοσα χρήματα για αυτή την δουλειά, εσυ πιστεύεις πως θα εχω πρόβλημα έτσι όπως είμαι τωρα?
  9. Καλησπέρα στην ομάδα, με λενε νικο και είμαι απο Χαλκίδα εχω ενα vw jetta 1.4cc 140 ps, εβαλα ενα τελικό και αλλαξα και το μεσεο καζανακι και τα δυο τα εβαλα ανοξιδοτα,αλλα εχω παρατηρειση οτι απο προχθες που τα εβαλα σαν έχω πεσι λιγο σε αποδοση στα χαμηλά αλλα εχω κερδίσει λιγο απο της 4500 στροφες και πάνω και επίσης παρατηρεισα οτι το αμαξι τουρμπιζη λιγο ποιο ψηλά απο οτι τουρμπιζε πρίν. Σας ευχαριστω πολύ εκτον προτέρων για της απάντησης σας....
  10. Να σου πω την αλήθεια ,σκέφτομαι να το κάνω αεριο,εσύ τι λες φιλε μου τι γνώμη έχεις γιαυτό.?
  11. Καλημέρα φιλε μου., Δεν ειναι 160 αρι αλλα το 140 αρι με το τούρμπο κομπρεσορα.
  12. Καλημερα, Εχω και εγω ενα jetta του 07 1400cc 140 ps και το σκέφτομαι να το κάνω το βήμα με το υγραέριο, ο μαστορας μου πρότεινε το Landirenzo στην τιμή τον 1300 ευρο με δύο χρόνια εγγύηση στο υγραεριο όμως και οχι στο μοτερ. Τι μου προτινετε να κανω?
  13. Εγω φιλε μου εχω αυτό με το άσπρο καπάκι hightline και ειναι με τα 140ps τωρα των αλλον δεν των ξέρω.
  14. Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα σχόλια σου.πρίν κανω την επισκευή στο μοτερ ειχα αλαξη τα μπεκ στον πρώτο και στον τρίτο κύλινδρο γιατί όταν τα κυβησε ο μάστορας ειδε διαφορά.πρειν τα βγαλουμε ειχα διακοπες καύσης στον πρώτο και στον τρίτο κύλινδρο και οταν τα έβγαλε και τα μέτρησε ειχαν όντως διαφορά. Τα αλαξαμε τα μπεκ αλλα το αμαξι συνεχεισε τα ίδια λιγο βελτιωμένη η κατάσταση αλλα πανω κατω εκανε τα ιδια. Το πειγα και στην αντιπροσωπεία να παρω και μια δεύτερη γνωμη πρην ανοιξω το καπακι και μου ειπαν ακριβώς το ίδιο,που μου ελεγε και ο μάστορας μου. Και οταν τους Ρώτησα γιατι το επαθα αυτο μου απαντησανε οτι ειναι καθαρα απο βενζινα . Μα τους λεω, εσεις οταν το αγορασα καινούργιο μου ειπατε οτι καίει τα παντα (95-100) τωρα τι άλαξε?και δεν μου απάντησαν απλα με κοιτούσαν σαν τον χανο. Ασε που δεν μου ειχαν πει ποτε για το υγρό καθαρισμού τον μπεκ. Μου το ειπε ο μαστορας που πειγα αφου μου ειχε λήξη η εγκιηση βεβεα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.