Jump to content

Nikosxrys

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nikosxrys

  1. Δεν ειναι φωτογραφία αλλα ειναι ενα βιντεάκι που έφτιαξα με το golfaki οποίος ενδιαφέρεται το βλέπει https://youtu.be/hTUfU0hLUAE
  2. νομιζω πως ναι! Αυτοσ ο σελλερ περνει oem τιμονια και τα φουσκωνει με δικο του δερμα και αφρο!Στειλτου και ενα email και ρωτα τον πεστου to passat cc tou 8-9 πχ θα ξερει!
  3. Καλησπερα στο club!Την προηγούμενη βδομαδα παρήγγειλα ενα τιμονι απο το ebay (o seller ειναι αυτος!(http://www.ebay.com/usr/krmtbd?_trksid=p2047675.l2559)εχει πολλα τιμονια custom για πολλα γερμανικα)και σκεφτηκα να καταγραψω την διαδικασια μηπως φανει σε καποιον χρησιμη! Λοιπον θα χρειαστουν! Μια καστανια με το καταλληλο καρυδακι M12 και ενα ισιο κατσαβιδι ΒΗΜΑ 1ο Πολυ σημαντικο ειναι να αποσυνδεθει η μπαταρια διοτι θα βγαλουμε και τον αεροσακο, αρα βγαζουμε τον αρνητικο πολο αφηνουμε 5 λεπτα καλο ειναι να πατησουμε και διαφορους διακοπτεσ η το φρενο για να χρησιμοποιηθεί τυχον αποθηκευμενος ηλεκτρισμος! ΒΗΜΑ 2ο Βγαζουμε το τιμονι οσο πιο εξω και κατω γινεται για να μας διευκολυνει και το γυρναμε 90 μοιρες ωστε απο τη πισω μερια να φαινεται το γατζακι πο στερεωνεται ο αεροσακος!Χρησιμος θα ηταν και ενα καθρεπτης! Υστερα με το ισιο κατσαβιδι προσπαθουμε να ξεγατζωσουμε το πιαστρακι του αεροσακου απο το αγκιστρι του τιμονιου! Μολις το καταφερουμε θα το καταλαβουμε γιατι ο αεροσακος θα εχει λασκαρει απο αυτη τη μερια και συνεχιζουμε στην αλλη συνολο 2! https://image.prntscr.com/image/ycK8ij4dSqGGlmXgh15fJQ.png' alt='ycK8ij4dSqGGlmXgh15fJQ.png'> και αφηνουμε καπου ασφαλες τον αερασακο με το σημα προσ τα πανω! Βημα 4ο Ξεβιδωνουμε το παξιμαδι με το μ12 και τη καστανια και το τιμονι μασ βγηκε! Βημα 5ο Βαζουμε το καινουριο μας τιμονι η ευθυγραμμιση ειναι πανευκολη μιας και υπαρχουν 2 πλαστικα που κουμπωνουν σε 2 συγκεκριμενς τρυπες στο τιμονι επομενως δεν γινεται να μπει στραβα με τιποτα! Βιδωνουμε το παξιμαδι αν εχετε δυναμοκλειδο στα 50ΝΜ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΘΕΙ ΜΟΝΟ 5 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ) Συνδεουμε το κοννεκτορα του αεροσακου προσεχουμε τα καλωδια και υστερα απλως σπροχνουμε τον αεροσακο στη θεση του μεχρι να ακουσε τα κλικ που σημαινει οτι κουμπωσε! ξανα συνδεουμε τη μπαταρια και ετοιμοι!(καλο ειναι οταν συνδεσετε τη μπαταρια να βαλετε μπροστα χωρις να καθεστε στη θεση το οδηγου μην τυχον και ανοιξει ο αεροσακος πολυ δυσκολο βεβαια)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.