Jump to content

Kostas1975

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Kostas1975

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kostas1975's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σε ευχαριστω Νικο για την απαντηση σου εχει κανει 250.000 χλμ προσφατα αλλαξα και βαλβολινη και λαδι χαλντεξ για αυτο το λογο τιποτα.. να πω οτι και στην ευθεια ακουγεται ηχος ουουουουουουουου συνεχομενα κυριος οταν παταω γκαζι και επιτχυνει το αμαξι , μειωνεται ο ηχος οταν αφηνω γκαζι και ακομα οταν τρεχει το αμαξι χωρις ταχυτητα στο νεκρο δηλαδη . βεβαια ο ηχος ειναι σαφως πιο δυνατος οταν παταω γκαζι και επιταχυνω
  2. tiguan 1.4 4x4 μοντελο 2009 καλησπερα παιδια απο καιρο ακουω απο το πισω μερος ενα θορυβο που απο τα 70 χλμ και πανω γινεται αντιλυπτος τωρα τελευταια ξεκινησε οταν στριβω το τιμονι περιπου στο μισο οχι ολο στριμενο εννοω , και αριστερα οταν στριβω και δεξια , να νιωθω ο πισω τροχος που βρησκεται απο την μερια που περνω στροφη σαν να χανει βημα ακουγοντας ενα εντονο ντουκ ντουκ ... πια τα νεα της Αλεξανδρας ???
  3. λοιπον μετα απο ερευνα που εκανα δυο φορες αφησα να αδειασει το ντεποζιτο και γεμισα μαλλον ηταν νοθευμενη βενζινη... ειδικος δεν ειμαι αλλα ξερω το αμαξι μου καλα ... μυριζε κατι πολυ τοξικο και ασχημο ..υπεθεσα οτι ηταν το παραφλου η το λαδι ( αν και το λαδι δεν μυριζει ετσι οταν καιγεται)..οπως ειπα και πριν μετραγα τακτικα το λαδι και εβλεπα την σταθμη του παραφλου και δεν εβλεπα καμια διαφορα την μυρωδια αυτη την μυρισε και η κορη μου δεν ειναι στην φαντασια μου γιατι το εχω σε κλειστο γκαραζ και εκει επειδη ειναι κλειστος χωρος μυριζουν τα παντα δεν τα παιρνει ο αερας.. μετα απο δυο γεμισματα δεν βγαζει καπνο και δεν μυριζει κατι ειναι οπως το ηξερα το αμαξι ... εκτιμω τις απαντησεις σας και ευχαριστω αλλα υγρασια δεν ηταν εχω περασει πολλους χειμωνες με το αμαξι και το ξερω και πως βγαζει υδρατμους οταν ειναι κρυο αλλα και πως μυριζει... τι να πω δεν ξερω αν σκεφτω οτι δεν αδειασε καθπλου λαδι αλλα και καθολου παραφλου το μονο που μου παει στο μυαλο ειναι νοθευμενη βενζινη....
  4. επανερχομαι στο θεμα και καταθετω παρατηρησεις.. δεν εχει αδειασει το παγουρι του νερου καθολου δεν εχει χαθει καθολου λαδι ,ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο ... το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειναι νοθευμενη η βενζινη που εβαλα και για αυτο να μυριζει η εξατμιση τοσο ασχημη και τοξικη μυρωδια . μπορει να λεω μπουρδες το ξερω αλλα δεν εξηγειται αλλιως να μην αδειαζει ουτε νερο ουτε λαδι αλλα να βγαζει ασπρο καπνο (μικρη ποσοτητα βεβαια) και να μυριζει ισχυρα τοξικος... θα αφησω να αδειασει η βενζινη και θα γεμισω παλι και θα επανελθω με παρατηρησεις . ευχαριστω για τον χρονο σας.
  5. καλημερα παιδια εχω το τιγκουαν το 1.4 του 2009 σημερα το πρωι οταν το εβαλα μπρος ειδα απο την εξατμιση να βγαινει ασπρος οχι ντουμανι αλλα απο εκει που δεν εβγαζε τιποτα ξαφνικα βγαζει. εσβησα αναψα το εβγαλα συγγρου και το πατησα τιποτα ...ο καπνος εκει. η μυρωδια του δεν θυμιζει λαδι τι μπορει να ειναι ? να αναφερω οτι δεν αναψε κανενα φωτακι στο ταμπλο και το αμαξι εχει την συμπεριφορα που γνωριζω ευχαριστω εκ των πρωτερων.
  6. Πάντως χωρίς αυτήν μίζα έχω το ταμπλό ανάβει κανονικά το αμάξι όμως δεν παίρνει μπρος . Οταν το σβήσω και την βγάλω σταματάει και το βεντιλατερ που λειτουργεί για κάποια ώρα μετά το σβήσιμο του αμαξιού. Σίγουρα σταματάνε λειτουργίες του αμαξιού . Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως αυτές οι λειτουργίες είναι απαραίτητες μετά το σβήσιμο του κινητήρα και χωρίς αυτές υπάρχει φθορά σε εξαρτήματα ...
  7. Καλησπέρα παιδιά .. Όπως λέω και στον τίτλο χρειάζομαι δραστικές λύσεις και έχω οδηγηθεί στην ιδέα κάθε βράδυ να βγάζω από την ασφαλειοθηκη την κεντρική ασφάλεια, η ρελε όπως βλέπω στο σχέδιο της ,αυτή που λέει πάνω της 100. Η ερώτηση μου είναι όταν την βγάζω το βεντιλατερ σταματάει να δουλεύει και μαζί με αυτό και ένα άλλο σαν μοτεράκι που ακούγεται αφού σταματήσει να δουλεύει το βεντιλατερ ,σταματάνε δηλαδή πολλά συστήματα στο αμάξι , κάνω κακό με κάποιον τρόπο στο αμάξι με αυτήν μου την κίνηση ? Τι είναι αυτό το μικρό μοτεράκι που ακούγεται μετά που σταματάει το βεντιλατερ? εγώ περιμένω πριν την βγάλω να σταματήσει το βεντιλατερ αλλά δεν περιμένω να στα σταματήσει το μοτεράκι αυτό ... Το διακόπτω λοιπόν ... Κάνω κακό στο αμάξι τελικά ? Το έχω σε ανοιχτό πάρκιν και έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό κρούσματα κλοπής και φοβήθηκα μην μου πάρουν το τιγκουλινι μου . Κάθε ιδέα δεκτή . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... Ένα περίεργο πράγμα ...εχτές μόνο μου του εκανε και όπως είπα και πιο πάνω με το που έβαλα βενζινη αφού το είχα αφήσει να αδειάσει , δεν το ξαναέκανε Το έλιωσα σήμερα και ο ήχος του και η δύναμη του σαν καινούριο ... Τι να πω δεν ξέρω ...δεν βρήκα χρόνο να το πάω για έλεγχο αλλά το θετικό είναι ότι δεν άκουσα ποτέ ήχο σαν ηλεκτρική σκούπα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω και θεωρώ ότι μια βλαβη της τουρμπινας ειναι κατι μόνιμο και όχι μια το κάνει και μια όχι.. Αλλα η μεγάλη μου έκπληξη και απορία είναι μπορούν οι βενζίνες να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά η ακομα και να τις νοθεύουν ...???
  9. Όχι δεν ακούγεται σφύριγμα, εγώ λέω μήπως είναι η βαλβίδα του τούρμπο ,το περίεργο είναι ότι μετά που έβαλα βενζίνη από δικό μου πρατήριο σταμάτησε να το κάνει , πριν είχα βάλει από εθνική οδό αναγκαστικά. Η ερώτηση μου είναι όταν χαλάσει η βαλβίδα του τούρμπο τι συμπτώματα έχει ? Ευχαριστώ για την απάντηση.
  10. Δεν άναψε τίποτα... Δεν το έχω πάει ακόμα ,εχτές το απόγευμα που ανεβασα το θέμα το έκανε πρώτη φορα. Ευχαριστώ για την απάντηση
  11. Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum, εχω το τιγκουαν μοντελο 2009, ξαφνικα οταν παταω γκαζι εκει που παει να επιταχυνει κανει ενα κοψιμο και σταματαει να ακουγεται ο χαρακτιριστικος ηχος του τουρμπο, εχω προβληματιστει πολυ , καμια ιδεα !!!!! Να αρχισω να ανησυχω ??? Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.