Jump to content

djole7

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djole7

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Polakias TDI να είσαι σίγουρος ότι βοηθάς. Οι σκέψεις που κάνεις είναι σκέψεις που κάνω και εγώ ο ίδιος και το να τις ακούω και από έναν τρίτο βοηθάει αρκετά! Γενικά δεν είμαι τύπος που θα πάρει ότι τελευταίο υπάρχει στην αγορά αλλά δεν μπορώ κρύψω ότι θα με χαλάσει και λίγο το ότι θα πάρω καινούριο αμάξι τώρα και σε λίγους μήνες θα είναι πεπερασμένης γενιάς. Από την άλλη το Polo με καλύπτει και μηχανικά και οδηγικα αλλά και σαν εμφάνιση. Το μόνο που με ξενερώνει λίγο στον εξοπλισμό, οντας γκατζετακιας, είναι το σύστημα infotainment και το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει χάρτες, mirror link, κτλπ. Το ότι θα πρέπει να βάζω πάλι βάσεις κινητού με βεντούζες στα τζάμια σε καινούριο αμάξι με χαλάει κάπως. Θεωρώ και εγώ πως οι πρόσφορες που έχω πάρει δεν είναι όσο χαμηλές θα έπρεπε και αν δεν πέσουν αρκετά ακόμα, με βλέπω να περιμένω λίγους μήνες μέχρι να έρθει και το καινούριο και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Derv_7 Ελπίζω να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις. Έχω οδηγήσει ένα εταιρικό με DSG ( την TDI έκδοση) και δεν έχω παρατηρήσει αυτά που αναφέρεις αν και συνήθως οι διαδρομές που έχω κάνει είναι σταθερες και χωρις πολλές λακκούβες. Το θετικό οπως και να εχει για μενα είναι οτι κοιτάζω μόνο για μηχανικό κιβώτιο .
  2. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι σε φαση αγοράς νέου αυτοκινήτου και κοιταζω το polo είτε το tsi 115 η μιας και είμαι οριακά στα χλμ (16-17 τον χρονο) το TDI με τα 105. Εκμεταλλευόμενος τις προωθητικές που υπάρχουν αυτή την περίοδο και εν αναμονή και της νέας γενιάς πόλο που θα έρθει σε λίγους μηνες έχω πάρει κάποιες προσφορές για την exclusive εκδοση με μεταλλικό χρωμα που όμως δεν πέφτει κάτω από τα 15000 για το tsi και 16250 για το tdi (αν και οι τιμές μαλλον παίρνουν και λίγο διαπραγμάτευση ακομα). Το ερώτημα και εκεί που θα ήθελα και την γνώμη σας ειναι αν αξίζει μια τέτοια αγορά τωρα. Πως τις βλέπετε τις προσφορες που εχω παρει?Πιστεύετε ότι υπαρχει περίπτωση να πέσει και άλλο η τιμη πριν την έλευση του καινούριου? Μήπως θα ήταν απλά καλύτερο να περιμένω και να δώσω λιγα παραπανω για το καινούριο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.