Jump to content

Scarecrow_7

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Scarecrow_7

  • Birthday 08/18/1987

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Scarecrow_7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Ναι ναι ειναι τα ρημαδια! Δεν θα το παω!! Θα το παω ισως σε εναν στο χαλανδρι παλαιο αντιπροσωπο vw που μου ειπε να τα βγαλουμε να τα κοιταξουμε. Δεν ειναι επιτακτικη η αλλαγη λογω πολυετιας ασχετως καταστασεως;;
  2. 407€ φιλτρα λαδια κ μπουζι μου ειπανε λογω 4ετιας φιλοσιδη.
  3. Δεν πηγα να τα μετρησω απλα περασε κτεο το αυτοκινητο και μου ειπαν εκει θελουν αλλαγη ειδικα τα μπροστα εχουν φαγωθει και το εγραψαν στις δευτερεουσες ελλειψεις.
  4. Καλησπερα και Καλη Χρονια! Εχω ενα passat b8 1/2018 25000km 1.4 150 και δεν θελω να κανω το 4ο σερβις στην αντιπροσωπια λογω κοστους. Μπορει καποιος να προτεινει κανα καλο συνεργειο περιοχη ν.ιωνια γαλατσι και γυρω και να μου πει τι αλλαγες πρεπει να γινουν?? Εγω εχω στα υποψιν λαδια,φιλτρα (ποια??) μπουζι (ιριδιου??)λογω 4ετιας?? Και ελεγχο τακακια?? Στα προηγουμενα σερβις νζμ λαδια φιλτρο και αλλαγη υγρου φρενων ειχα κανει. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Λαδι που μου εβαζαν ηταν το 0w20 καλο βγηκε στον 1 χρονο που το εχω απο θεμα συμπεριφορας κινητηρα και θερμοκρασιας του.
  5. Καλησπερα και απο εμενα! Ηρθε η ωρα να αλλαξω και γω λαστιχα λογω πολυετιας στο Passat B8 μου. 01/2018 αδεια, 150hp, περιπου 6,500χλμ το χρονο κανω με ταξιδια μια φορα το μηνα καρδιτσα (συνηθως στην εθνικη το παω 140-160 αλλα γενικα ηρεμος οδηγος) και ελαχιστα χλμ μεσα στην πολη. Διασταση 215/55/17 τωρα εχω τα εργοστασιακα continental premiumcontact 5. Τι προτεινει το γκρουπ?
  6. Καλησπερα μαγκες και απο εμενα! Passat 1.4 150ps βενζινη 1/2018 καινουριο πηγα για το 3ο σερβις φιλοσιδη μου εβαλαν edge prof castrol 0w20 αναρωτηθηκα και γω τι και πως και γιατι μου απαντησαν αυτη ειναι η οδηγια για τα λαδια απο τον κατασκευαστη! Ειδωμεν το καλοκαιρι και γενικα θα τσεκαρω συμπεριφορα και θερμοκρασιες λαδιων. Δεν κανω πολλα χλμ δλδ μεχρι τωρα εχω 18κ. Απ οτι ειχα κοιταξει με τα παλια λαδια 5-30 νομιζω αργπυσε να ανεβει η θερμοκρασια τους και στηνεθνικη με φουλ 140-160 τα χα δει μεχρι 105°C.
  7. Καλησπερα επισης εχω διαβασει οτι και να μηδενισει η ενδειξη για χιλιομετρα μπορει να βγαλει καμια 10αρια παραπανω. Ειχα δει βιντεακια στο youtube που καναν τεστ ποσα χλμ θα κρατησει αφου μηδενισει η ενδειξη. Εχε και αυτο στα υποψιν σου.
  8. Καλοταξιδο αρχοντα να το χαρεις!
  9. Καλησπερα και συγνωμη ισως για την βλακωδη ερωτηση. Εχω ενα passat B8 γεναρη του 2018 μονο με adaptive cruise control πανω. Μπορω να ενεργοποιησω το Lane assist ή και το sign recognition μεσω OBD11? Σας ευχαριστω για την οποια απαντηση. (εχω διαβασει οτι πρεπει να εχω την Α5 καμερα αλλα δεν ξερω πως να δω ποια εχω) Μολις το τσεκαρα δεν εχω αυτη την καμερα δυστυχως
  10. Πισω απ τον καθρεπτη ετσι; Εκει που εχει κατι σαν μαυρες τελιτσες-βουλες;;
  11. Καλησπερα παιδες! Παρελαβα το νεο μου passat 1.4 150hp!! και θα ηθελα να μου πειτε που ακριβως πρεπει να κολλησω τα δυο epass που εχω αττικης και νεας οδου;; Στο μαυρο πλαισιο ή οχι;; Σας ευχαριστω!
  12. Και καλα επειδη ειναι καινουριο το αμαξι να φυγει το πρωτο λαδι που λενε μεχρι να στρωσει ο κινητηρας. Εννοω για τα πρωτα 1500-2000 χλμ
  13. Καλησπερα παιδες! Εχω μια ερωτηση σε καινουριο passat 1.4 150hp να αλλαξω λαδια στα 2000km? να φυγουν τα ρινισματα? Μετα ποτε ειναι το επομενο σερβις και τι αλλαζω? Αν δεν πιασω τα χιλιομετρα παω μολις κλεισω χρονο? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.