Jump to content

rockjos21

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About rockjos21

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Νέας Σμύρνης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rockjos21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα παιδια ! Εχω ενα προβλημα με το vw polo 9N. Εχω διαρροη 0,17Α οταν ειναι κλειστο το αμαξι . Εκανα λοιπον το τεστ με τις ασφαλειες και καθως αφαιρουσα την ασφαλεια F30 (5A) Multifunction control modulel, AT selector lever lock, wind screen wiper rain sensor επεσε το φορτιο σε 0.07 δηλαδη σε φυσιολογικα επιπεδα. Τι περιπου μπορω να κοιταξω περαιτερω για να βρω τη διαρροη , τι περιεχει δηλαδη αυτο το κυκλωμα . Επισης αν αφαιρεσω την ασφαλεια τι δεν θα λειτουργει ξερετε ? Ευχαριστω πολυ !
  2. Καλησπέρα παιδια. Εχω θεμα με τον πολλαπλασιαστη του vw polo 9N 12V 3cylinder του 2002 ειναι 1.2 . Ειχε καει ο ενας πριν 4 χρονια τον αντικατεστησα με NGK και τωρα μου κανει ακριβως τα ιδια οπως τοτε με ρεταρισμα κτλπ. Aυτο που θελω να ρωτισω ειναι για την ολη διαδικασια : ( θελω να τα κανω μονος μου και οχι να πληρωσω κερατιατικα γιατι δεν περισσευουν ) 1. Πως αφαιρω τον πολλαπλασιαστη απο την θεση του ? Νομιζω θελει καποια ειδικη λαβη αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος . 2. Πως τεσταρω με ωμομετρο να βρω ποιος ειναι ο καμενος . Γινεται και με το spark test αλλα θελω καλυτερα με το ωμομετρο νομιζω ειναι πιο σιγουρο. Ευχαριστω !!!
  3. Καλησπέρα παιδια. Εχω θεμα με τον πολλαπλασιαστη του vw polo 9N 12V 3cylinder του 2002 ειναι 1.2 . Ειχε καει ο ενας πριν 4 χρονια τον αντικατεστησα με NGK και τωρα μου κανει ακριβως τα ιδια οπως τοτε με ρεταρισμα κτλπ. Aυτο που θελω να ρωτισω ειναι για την ολη διαδικασια : ( θελω να τα κανω μονος μου και οχι να πληρωσω κερατιατικα γιατι δεν περισσευουν ) 1. Πως αφαιρω τον πολλαπλασιαστη απο την θεση του ? Νομιζω θελει καποια ειδικη λαβη αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος . 2. Πως τεσταρω με ωμομετρο να βρω ποιος ειναι ο καμενος . Γινεται και με το spark test αλλα θελω καλυτερα με το ωμομετρο νομιζω ειναι πιο σιγουρο. Ευχαριστω !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.