Jump to content

tigboy

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About tigboy

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tigboy's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τελικά το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον για όλους μας. Μένω Θεσσαλονίκη και συχνά πυκνά ανεβαίνω βουνό για σκι. Δεν ξέρω αν το Tiguan θα έρθει με καλοκαιρινά λάστιχα ή με 4 season, που από ότι ξέρω είναι κάτι μεταξύ καλοκαιρινού και χειμερινού... Δεν ήξερα ότι στο 4κίνητο Tiguan πρέπει να πάρω 4 χιονοκουβέρτες? Αν βάλω μόνο μπροστά θα έχω κάποιο πρόβλημα εκτός από την προφανή μειωμένη πρόσφυση στους πίσω τροχούς? Τέλος, όταν φοράς χιονοκουβέρτες και βάλεις την επιλογή για χιόνι, θέλει απενεργοποίηση το ESP?
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τι χιονοκουβέρτες έχετε χρησιμοποιήσει και είστε ευχαριστημένοι? Terris εννοείται ότι το καλύτερο είναι τα χιονολάστιχα αλλά δεν είναι τόσο εύκολο και οικονομικά και από άποψη διαδικασίας, χώρου αποθήκευσης κλπ, άσε που δεν είμαι και συνέχεια στα χιόνια!
  3. Καλημέρα σε όλους, Την επόμενη εβδομάδα (πρώτα ο θεός!) παραλαμβάνω το νέο μου Tiguan 1.4 tsi dsg 4motion και θέλω να ρωτήσω αν προτείνετε αλυσίδες ή χιονοβουβέρτες. Έχω την Kingston 235/5/R18. Εγώ γέρνω προς την χιονοκουβέρτα αλλά έχω τους προβληματισμούς μου, πχ ότι αν την πας έστω και λίγο σε καθαρό δρόμο σκίζεται. Από την άλλη είχα δει σε site που λέει ότι δίνει εγγύηση για 1000 χιλιόμετρα σε άσφαλτο μέχρι 50km/h. Έχει κάποιος εμπειρία να μας την πει? Ευχαριστώ πολύ
  4. Fotisapple καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πες μας εντυπώσεις από τις πρώτες βόλτες. Πως είναι ο 1.4 150 από σβελτάδα?
  5. Fotisapple, έχεις παραγγείλει το 1.4TSI? Mε factory build?
  6. XIONOULIS, τι σου λένε? Ότι δεν έχει βγει ακόμα build week? Συνήθως στον 1 μήνα από την παραγγελία ξέρουν build week. H αντιπροσωπεία που έκανες την παραγγελία οφείλει να σου πει. Εγώ το έχω πάρει από εταιρία leasing και δεν μου το λένε γιατί λένε ότι η VW τους δίνει πληροφόρηση για όλες μαζί της παραγγελίες μια φορά το μήνα. Μετά μου είπαν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν χρόνο να ρωτάνε συνέχεια.
  7. Dimitroulis και Fotisapple έχετε πάρει το 1.4 tsi 150ps. Δώστε λίγες παραπάνω πληροφορίες
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.