Jump to content

harhalas

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by harhalas

  1. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. @nikdev, τις συγκεκριμένες αλυσίδες όντως είναι ακριβές. Εξετάζω να προμηθευτούν από εξωτερικό περίπου 140E. @skynet, οι κουβέρτες σίγουρα πολύ οικονομικές, αλλα΄δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Όσες φορές έχω βρεθεί σε χιόνι ήταν με 4Χ4 (pajero pinin) έχοντας και αλυσίδες αν χρειαζόντουσαν, και για αυτό έννιωθα μία ασφάλεια. Τώρα με προσθιοκίνητο (και allseason λαστιχο), δεν έχω οδηγήσει σε χιόνι και για αυτό προσπαθώ να προετοιμαστώ.
  2. Καλημέρα, @ DubbeR_ChRoniS : Επρεπε να μπούν τα λάστιχα λογο φθοράς των προηγούμενων. Άργησα να επικοινωνήσω μέσω του VWclub οπότε δεν μου πρότειναν άλλη λύση κανένας είτε στη καρεντα ή βουλκανιζατερ. Οπότε θα πορευτώ με αυτά. Με την μόνη ποια σκέψη να έχω αν τυχόν χρειαστεί αλυσίδες ή πανί. Θα περιμένω αυτή την φορά για την συμβουλή σας σχετικά με την απόφαση χρήσης αλυσίδας ή πανιού. Οι απόψεις διίστανται. Λόγο του χαμηλού προφίλ θα πρέπει να προσεχθεί η μικρή απόσταση εσωτερικά από το λάστιχο και να μην ακουμπήσουν οι αλυσίδες στα πλαστικα γύρω από την ρόδα. Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει αλυσίδες και ποιές για 215/40/17 (cross polo), ώστε να προμηθευτώ αντίστοιχες? Η αντιπροσωπεία αναφέρει την μη χρήση αλυσίδας οπότε είμαι μεταξύ πανιού και Weissenfels Clack & Go Quatro M90 F10 (βλ. photo). Από εξωτερικό το προτείνουν για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (polo 2009 και μετά). Στην Ελλάδα είναι πολύ ακριβές, αλλά έχω ανθρωπους από Ιταλία και Αγγλία που είναι πιο λογικές οι τιμές. Εχετε κάποια άποψη για την συγκεκριμένη αλυσίδα? ή ποια προτείνεται? Ευχαριστώ
  3. Ευχαριστώ παιδια για την ανταπόκριση. Επισυνάπτω κ φωτογραφία ζάντας με καινούργια maxxis ap allseason λαστιχα Προς "DubbeR_ChRoniS": Αναμένω προσφορές σας :-)
  4. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, όντως αναφέρει αλλά για κάθε περίπτωση χρειάζεται αλλαγή ζάντας. Τό κόστος για αλλαγη πχ σε 16΄ ώστε να πάρει 215/45/16 λάστιχα θα είναι πολύ μεγάλο. Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι σχετικά με τα ζητήματα 2 και 3. Ειδικά για το 3 που όπως καταληγω θα παραμείνω με λάστιχα 215/40/17. (χιονοπανί ή ποιά αλυσίδα) Σε ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, καινούργιο μέλος κ νέος αγοραστής μεταχειρισμένου cross polo 2012 auto, 105hp, 1200cc. Πολύ ευχαριστημένος, το μόνο που δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ είναι το θέμα λάστιχο & ζάντα. Το αυτοκίνητο φοράει 215/40/17. Θέλω τις συμβουλές σας για: 1. Στο ενδεχόμενο αλλαγής διάστασης (δεν προτείνεται απο αντιπροσωπεία), ελαστικού σε πχ. 205/45/17. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ή τί θα μου προτείνατε χωρίς όμως την αλλαγή 17' ζαντών? 2. Σε αναζήτηση ελαστικών καταλήγω στα Maxxis allseason, 215/40/17. Οι χειμερινές εξορμίσεις σε χιονοδρομικό είναι κάτι που θα πραγματοποιηθούν όσο θα υπάρχει η δυνατότητα. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτό το λάστιχο; 3. Τέλος, στην επιλογή 215/40/17 διάστασης, ποιά χρήση αλυσίδας προτείνετε λόγο του χαμηλού προφίλ. Μήπως είναι καλύτερα η χρήση πανί χιονιού λόγο της συγκεκριμένης διάστασης?? Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πανί και δεν έχω κάποια εμπειρία για την αποτελεσματικότητά; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Γιάννης.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.