Jump to content

Sfig

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sfig

  1. Sfig

    VW Tiguan II

    Καλησπέρα, Πήρε φωτιά το νήμα χαχαχα Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Όσον αφορά τα λάστιχα να πω πως κατά την γνώμη μου δεν πρέπει ΠΟΤΕ να έχουν μικρότερη πίεση εκτός κι αν βάλετε το αυτοκίνητο σε άμμο ή πέτρες.Στην άσφαλτο ή οποιαδήποτε ομοιόμορφη επιφάνεια πέδησης όσο περίεργο κι αν ακούγεται μειώνοντας τον αέρα αποκτάτε μικρότερη επιφάνεια πρόσφυσης(μιλώντας πάντα για τα συμβατικά ελαστικά που έχουμε όλοι) και μια φωτό για να βοηθήσει στο τι εννοώ.Επίσης μειώνοντας την πίεση,το ελαστικό ζεσταίνεται γρηγορότερα λόγω της μικρότερης επιφάνειας που έρχεται σε επαφή με τον οδόστρωμα αλλά και επειδή τα πλάγιο τμήμα του ελαστικού δέχεται μεγαλύτερη καταπόνηση.
  2. Sfig

    VW Tiguan II

    Αν σε βοηθάει καθόλου, Group Vag είχες(audi)...σε Group Vag θα πας(vw)
  3. Sfig

    VW Tiguan II

    Το πολύ πολύ να έχουν βάλει μεγαλύτερα καρβουνάκια αλλά κάποια στιγμή θα φαγωθούν όπως κ να έχει(μετά από εκατοντάδες χιλιάδες km).Έχοντας το start-Stop στο οff για μένα υπερτερεί..
  4. Sfig

    VW Tiguan II

    Καλημέρα, Εγώ το έχω πάντα στο off.Δεν σκέφτομαι τόσο την μπαταρία αλλά την μίζα, όπως επίσης ότι μένουν τα καυτά λάδια μέσα στην τουρμπίνα ειδικά αν το έχεις πιέσει προτού σβήσει.
  5. Sfig

    VW Tiguan II

    @Frankie-4 καθάρισα και τους 4 αισθητήρες που έχει μπροστά και επιμένει...έχει και άλλον? @nightmare περίμενα κανά 10 λεπτο αλλά μάταια,ακόμα και όταν το έσβησα και το ξαναέβαλα μπροστά τα ίδια!
  6. Sfig

    VW Tiguan II

    Καλησπέρα! 1.600 km όλα μια χαρά και χτες ενώ γυρνούσα από την δουλειά..ΤΣΑΚ κίτρινο λαμπάκι από το front assist ότι ο σένσορας δεν έχει ορατότητα...Δευτέρα έχω ραντεβού για διάγνωση και ίδωμεν!
  7. Sfig

    VW Tiguan II

    Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! @kostaskofidis Είναι η έκδοση advance 2.0 tdi 4 motion. @PITvasilis Είναι 19αρες!Δεν ξέρω αν έχουν βγει replica ακόμα στην αγορά,εγώ τις πήρα ως γνήσιες vw. @nightmare Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ να αγοράσω και εγώ το obd? 1300 km σε 1.5 βδομάδα και συνεχίζω δυναμικά
  8. Sfig

    VW Tiguan II

    Καλημέρα! Μερικές φωτό από το πρώτη βόλτα.Αύριο ξεκινάει 4ήμερη εκδρομή με 600+ km .Στα 2000km λέω να του κάνω και μια αλλαγή λαδιών.
  9. Sfig

    VW Tiguan II

    @DubbeR_ChRoniS Η maxion τις φτιάχνει! @Ominus Έψαξα στο manual αλλά τζίφος για τα φώτα.Γράφει πως δεν είναι εφικτό.Θα τα αφήσω έτσι,εξάλλου έχω σκοπό να τα αλλάξω και να βάλω ίδια με του terri. @Xionouli Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα :/ . Εννοείς obdII (2) σωστά? ή είναι διαφορετικό αυτό που λες? Την κωδικοποίηση από που την αγοράζω? ΥΓ. Έκανα 500km μέχρι τώρα σχετικά ήρεμα.Φοβερή ποιότητα κύλισης και συμπεριφοράς ακόμα κι αν το πιέζεις σε στροφές!
  10. Sfig

    VW Tiguan II

    Καλησπέρα!Παρέλαβα και μου έχει φύγει το σαγόνι από τον ενθουσιασμό!Πρώτα 100km έγιναν αισίως και αύριο ξεκινάει 3ήμερη εκδρομή (θα βγάλω κ ωραίες φωτό) @DubbeR_ChRoniS Δεν σε έχω ξεχάσει,απλώς τις έχω αφήσει στον λαστιχά μου μέχρι να έρθουν και τα πατούμενα για να πάω από βδομάδα να τις βάλω. @OMINUS Από την στιγμή που το Passat έχει το ίδιο καρέ ναι ταιριάζουν. Χρειάζομαι τα φώτα σας για ακόμα μια φορά. Ρώτησα στην αντιπροσωπεία αν μπορούν να μου απενεργοποιήσουν τα φώτα ημέρας(αυτά που είναι μόνιμα ανοιχτά) και μου έριξαν άκυρο.Γνωρίζει κανείς κάποια λύση? Ρώτησα επίσης αν μπορούν να μου απενεργοποιήσουν το bipper για την ζώνη και εννοείτε πάλι μου έριξαν άκυρο.(ότι κ να πείτε έχετε δίκιο όμως αν κάποιος έχει πάλι λύση θα εκτιμούσα ένα pm) Τελευταία ερώτηση επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με το προστατευτικό πατάκι του πορτ παγκάζ που θέλω να πάρω. Το κάλυμα της ρεζέρβας είναι 2 θέσεων(πάνω θέση ή κάτω θέση).Όποιο κ να πάρω θα ταιριάζει? Ευχαριστώ!
  11. Sfig

    VW Tiguan II

    Γνήσιες Vw φίλε μου.Με αυτές έρχονται τα Tiguan R line στην Ελλάδα
  12. Sfig

    VW Tiguan II

    Ευχαριστώ!Εγώ το αντίθετο..στην αρχή έλεγα "εεεχουμε ακόμα καιρό",τώρα που ήρθε δεν κρατιέμαι!Ο προφυλακτήρας αυτούσιος δεν νομίζω να μπαίνει αλλά ίσως μπαίνει το diffuser..αν όντως το καταφέρω θα αλλάξω το τελικό καζανάκι.Μου αρέσει να είναι συμμετρικό ..όσο για τα εξακύλινδρα άλλες μάρκες είναι χειρότερες σε κάτι τέτοια(πχ bmw...3000 κυβικά ,6 κύλινδρο εν σειρά και μου είχε για τελικό σαν τα μακαρόνια για παστίτσιο σε διάμετρο)
  13. Sfig

    VW Tiguan II

    Ήρθαν οι ζάντες και δεν έχω αμάξι να τις βάλω
  14. Sfig

    VW Tiguan II

    To gti το έδωσα στον πατέρα μου επειδή δεν άξιζε να το πουλήσω (τον έχω πετύχει να πατάει 3η μάλιστα και την επόμενη μέρα του έβγαλα το πρόγραμμα ) Από extra δεν έβαλα τίποτα το φοβερο..ηλεκτρικά ανακλεινόμενους καθρέφτες και κοτσαδόρο για να τραβάω τα hobby μου! Δεν είμαι πολύ fan των ηλεκτρονικών οπότε το ήθελα σχετικά απλό από καντράν κτλπ
  15. Sfig

    VW Tiguan II

    Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Χιονούλη καθώς και για το feedback!(αν και δεν είναι το πρώτο μου vw,ειχα και mk6 gti πριν ) Για το εξωτερικό πακέτο τα έχω βρει όλα(spoiler/μπροστά προφυλακτήρα/μάσκα/πλαϊνά πόρτας κτλπ) με μόνη εξαίρεση τον πίσω προφυλακτήρα που θέλω (αν γίνεται) να βάλω από το all space(με τις 2 ψευτο εξατμίσεις τρομάρα τους).Εσωτερικό πέρα από μαρσπιέ/πεταλ/ακτίνες τιμονιού τα υπόλοιπα θα τα φτιάξω σε ταπετσέρη!Να είμαι ειλικρινής ο ουρανός με καίει να είναι μαύρος τα υπόλοιπα δεν έχω θέμα..
  16. Sfig

    VW Tiguan II

    Καλησπέρα κ καλώς σας βρήκα! Την βδομάδα που έρχεται καλώς εχόντων θα παραλάβω και το δικό μου 2.0 tdi 4 motion.Δυστυχώς το αυτοκίνητο δεν γινόταν να έρθει όπως το ήθελα οπότε θα πρέπει να το φέρω στα δικά μου μέτρα αφού το παραλάβω.(R line μεσα/εξω+ζαντες) Στο ζουμί λοιπόν,ψάχνω για ζάντες και είμαι ανάμεσα σε 18" ή 19".Σε 18" έχω βρει σε replica τις Suzuka ενώ σε 19" τις γνήσιες που φοράνε και τα R line που έρχονται Ελλάδα.Έχω μια τάση προς τις 19" όμως φοβάμαι για λακούβες / κοπάνηματα κτλπ ,μήπως κάποιος που τις φοράει μπορεί να δώσει λίγο feedback? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.