Jump to content

SRFM

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by SRFM

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ LED ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΟ GOLF ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ? ΕΠΕΙΓΕΙ!

  2. Όσον αφορά την ορατότητα δεν έχω κάποιο θέμα. Την αλλαγή θέλω να την κάνω για λόγους ομορφιάς κυρίως. Δοκίμασε να τα έχεις ψηλά τα φώτα, φρόντισε η ροδέλα δίπλα από τον διακόπτη να είναι στο μηδέν. Αλλά σίγουρα με τα xenon η ορατότητα αναβαθμίζεται πολύ.

  3. Παιδιά καλησπέρα!

    Έχω ένα golf mk7 με τις κανονικές λάμπες αλογόνου και θέλω να βάλω τα εργοστασιακά double u xenon headlights. Έχω δει κάποια DIY videos στο YouTube αλλά δεν χρησιμοποιούν τα εργοστασιακά και φοβάμαι μην μου πετάξει errors. Γνωρίζει κανείς κάποιον ειδικό που μπορεί να μου τα περάσει?

  4. Καλησπέρα,

    έχω αγοράσει την απαραίτητη καλωδίωση για να βάλω φωτισμό στα πόδια οδηγού-συνοδηγού και θέλω να συνδέσω τα led πάνω στο AUTO που λέει ο διακόπτης για να ανάβουν με τα φώτα πορείας. Ο ηλεκτρολόγος μου είπε να ψάξω να βρω ένα διάγραμμα με την καλωδίωση του διακόπτη. Γνωρίζει κάποιος site που μπορώ να το βρω;

  5. Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα αγόρα ένα Golf και θέλω να αλλάξω τις λάμπες του πλαισίου πινακίδας. Έχω δοκιμάσει να βάλω led με canbus μονό και διπλό και εξακολουθεί να μου ανάβει το error στο dashboard και στην κεντρική οθόνη λέγοντας να ελέγξω τις λάμπες του πλαισίου πινακίδας. Επικοινώνησα και με την αντιπροσωπεία και μου είπαν πως δεν μπορούν να βρουν εργοστασιακές λάμπες led. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ή να γνωρίζει την λύση;

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.