Jump to content

aggelopp

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About aggelopp

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Λυκόβρυσης - Πεύκης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aggelopp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Στο D κανονικά το έχω εννοείται. Λίγο που το έψαξα στο internet φαίνεται ότι σε κάποιους έκανε το ίδιο κια έφταιγε το TPS (Throttle Position Sensor) ή κάτι παρόμοιο. Όπως και να'χει θα το πάω στην αντιπροσωπεία στο service την Πέμπτη και θα σας πω τι μου είπαν. Κι εγώ δεν τρελαίνομαι με το start-stop αλλά βαριέμαι κάθε φορά που μπαίνω να πατάω το κουμπί για το off.
  2. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά. Έχω κι εγώ το ίδιο μοντέλο, αυτόματο τετρακίνητο. Κάποιες (αρκετές) φορές έχω παρατηρήσει το εξής: Ενώ έχω ενεργοποιημένα όλα τα συστήματα, και Start-Stop και Auto Hold κτλ., και air condition να δουλεύει, και όλα δουλεύουν όπως πρέπει, κάποιες φορές σταματάω με φρένο, το αυτοκίνητο ακινητοποιείται (π.χ. φανάρι ή μποτιλιάρισμα), σβήνει ο κινητήρας κανονικά λόγω του Start-Stop, αλλά μετά δεν ξαναπαίρνει μπροστά με το γκάζι, ουσιατικά έχει σβήσει η μηχανή και μου λέει να ξαναβάλω χειροκίνητα μπροστά με το κλειδί. Το έχει ξανασυναντήσει κανείς? Πώς λύθηκε? Ευχαριστώ!!
  3. Καλημέρα στην παρέα! Να κάνω μια ερώτηση: Έχω εδώ και 2 βδομάδες το Tiguan 1.4 TSI 150hp DSG 4Motion R-Line. Όλα τέλεια μέχρι τώρα γενικά. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάθε φορά που παρκάρω και σβήνω τη μηχανή ακούγονται "μεταλλικοί" θόρυβοι (από τη μηχανή, από κάτω?), κάτι σαν συστολή διαστολή σωλήνων θα το έλεγα, σαν το καλοριφερ στο σπίτι, κάτι τέτοιο. Το κάνει και σε άλλους ρε παιδιά? Είναι κάτι φυσιολογικό? Να πω επίσης ότι παρατήρησα ότι πολλές φορές το κάνει και όταν σβήνει η μηχανή στο "Start-Stop", ενώ δεν το κάνει ποτέ στο ρελαντί. Υποθέτω ότι προσπαθεί να κρυώσει η μηχανή και για αυτό ακούγονται οι θόρυβοι, αλλά αν ξέρετε κάτι παραπάνω θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ!
  4. Δες εδώ φωτο στο πρωτο ποστ https://www.tiguanforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=607&start=110
  5. Το συγκεκριμένο link που έστειλα πιο πάνω νομίζω είναι για την κάτω θέση (γι' αυτό λέει lower trunk). Υπάρχει και το παρακάτω (από τον ίδιο πωλητή) https://www.ebay.co.uk/itm/TAILORED-RUBBER-BOOT-LINER-MAT-TRAY-Vw-Tiguan-II-since-2015-upper-trunk/401253600480?epid=2124469757&hash=item5d6c940ce0:g:wpwAAOSwfpVZHD9T που είναι για την πάνω. ;-)
  6. Για δες αυτό: https://www.ebay.co.uk/itm/122527222416?clk_rvr_id=1499897359143&rmvSB=true Δεν το έχω πάρει εγώ για να σου πω σίγουρα (δεν έχει έρθει ακόμα το θηρίο ;-) ), αλλά φαίνεται να ταιριάζει. Το βρήκα εδώ: https://www.tiguanforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=607&start=110 Αν το πάρεις στείλε φωτο και εντυπώσεις! Thanks
  7. Ευχαριστώ για το link! Βασικά εννοούσα αν είσαι ευχαριστημένος με τις ψεύτικες γρίλλιες (αν κολλάνε καλά και τέτοια), αλλά μιας και είπες για αντιπροσωπεία, σε ποιά αναφερόσουν? Εγώ το περιμένω από βδομάδα, από Φιλοσίδη.
  8. Καλησπέρα στην παρέα! @Frankie-4 Μπορείς να δώσεις το link από όπου πήρες τις γρίλλιες σου? Βρίσκω κι εγώ πολλές στο internet αλλά προτιμώ να παραγγείλω από κάπου που είναι δοκιμασμένες. Εσύ είσαι happy μέχρι τώρα? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.