Jump to content

Mike Routsopoulos

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mike Routsopoulos

  1. μολις σβησεις το αμαξι σβηνουν τα φωτα κανονικα.
  2. Απ οσο τα ειδα δεν ανάβουν καθόλου. Can bus εννοω οτι δεν εχουν το πλατυ το βισμα.. Bayonet ειναι. Τωρα αν ειναι bayonet κ can bus δεν τα ξερω καλα αυτα[emoji23][emoji23] Στάλθηκε από το ○•Black s7edge•○ μου.
  3. βρεθηκε η λυση. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. εχουν αναποδη πολικοτητα. αλλαξα τα καλωδια και αναβουν πλεον οτι LED και να βαλω. τα εκοψα κ τα ενωσα αλλιως κ τελος καλο ολα καλα. δεν ειναι can bus ετσι κι αλλιως. οποτε ολα κομπλε.
  4. αν βαλω το λαμπακι που αναβει στην αλλη μερια,αναβει. αρα και τα καλωδια ειναι ΟΚ. δεν ξερω τι βολτ ειναι τα λαμπακια που εχω παρει ως τωρα. παιζει να ειναι 12V η φισα και η παροχη και τα λαμπακια να ναι 21V και να μην αναβουν πχ? γιατι δεν τα ξερω και καλα. ετσι κι αλλιως τριτη θα του τα παω πισω κ θα δοκιμασουμε ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ αλλα λαμπακια μεχρι να βρω ποιο θα αναβει. χαχαχαχαχαχαχαχα ειχα βρει και κατι λαμπες απλες στο practiker αλλα δεν ηθελα να ξαναβαλω λαμπα απλη. ψαχνω για LED. αλλα δεν ξερω τι βολτ κ ποσα WATT πρεπει να ειναι το λαμπακι. ισως γι αυτο να μην αναβει.
  5. Κι ομως δεν ειναι ουτε αυτο. Κατι με το λαμπακι φταιει κ τα βολτ του σιγουρα. Γιατι ουτε τωρα αναβει.. [emoji85][emoji85] Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Εχει οντως διαφορα. Λες να σηκωσω το λαμακι π εχει στον πατω πιο πανω για να ακουμπαει?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Θα το τσεκαρω κ θα σ απαντησω. Μακαρι να ναι αυτο κ να θελει απλα λιγο σηκωμα το λαμακι στη βαση π παταει η λαμπα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. μηπως θελουν καποιο συγκεκριμενο voltage και γι αυτο δεν μου αναβουν κ καποιες LED που εχω δοκιμασει ως τωρα? ξερεις?
  9. κριμα γιατι ως τωρα εχω πολυ ωραια χρωματα,σαν φωτα. αλλα δεν προτιμω τα ξενον με τιποτα,πανακριβα κ πολλα προβληματα κι αυτα.. αρα η μονη επιλογη ειναι LED..
  10. και τι εβαλες? παλι κανονικες απλες? εχω απο περυσι ολες τις μπροστα λαμπες LED εκτος απο τη μεγαλη σκαλα (προβολεα) που εχω τις diamond vision της philips. ολες οι αλλες ειναι LED. και μονο αυτη μου καηκε μετα απο ενα χρονο. μεχρι τωρα ηταν ολα κομπλε.. απλα τωρα που καηκε δεν βρισκω με τιποτα. και αντε κ βαζω απλες παλι,τι λαμπες θα διαλεξω για να ναι στο χρωμα του παγου? κι αν δεν αναβουν κι εκεινες? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα της τρελης γινεται.. ΑΛΛΑ εκεινο το κιτρινο που εχουν οι ΜΑΜΑ λαμπες δεν το μπορω με ΤΙΠΟΤΑ.
  11. ευχαριστω πολυ! τις εχεις ακομα εσυ αυτες πανω στο αμαξι? αν ναι μπορω να δω μια φωτο? (να δω το φως τους θα ηθελα) ψαχνω για ελλαδα μηπως τις βρω κ θα παραγγειλω κι αυτες να δω τι γινεται.. δεν ξερω τι ακριβως μπορει να φταιει..
  12. Επανερχομαι κ παλι. Αγορασα νεες. "ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΕΣ" μου ειπε αυτος που πηγα στο xenonfota στην λεοφ. Ηρακλειου,ετσι λεγοταν το μαγαζι. Τις εβαλα κ απο τις δυο πλευρες αλλα παλι δεν αναβουν. Ενω η προηγουμενη λαμπα αναβει κ στα δυο φαναρια.Οποιες ιδεες εχετε τις ακουω. Εχω τρελαθει κ δεν βρισκω ενα λαμπακι να αναβει. Το παλιο λαμπακι ειναι αυτο π αναβει στις φωτο. Τα καινουρια οχι. Επισυναπτω κ φωτογραφιες: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. νομιζα οτι αφου ειναι bayonet δεν θα χει θεμα η πολικοτητα κ τις πεταξα.. χαχαχαχαχαχα
  14. τωρα τις εχω πεταξει τις λαμπες. χαχαχαχαχαχαχα ψαχνω να βρω μαγαζι ωστε να τις παρω κ να τις δοκιμασω εκει,επι τοπου. μην αγοραζω παλι τσαμπα. ευχαριστω παντως!
  15. δεν πειραξα τη φισα. μονο το λαμπακι αλλαξα. εβγαλα το παλιο κ εβαλα το καινουριο αλλα τιποτα.
  16. παιδες αλλαξα τα φωτακια ημερας σε πολο 6R κ εβαλα LED περυσι. φετος μου καηκε στη μερια του οδηγου. αγορασα δυο λαμπακια εμποριου και δεν αναβαν. δοκιμασα το αλλο απο τη μερια του συνοδηγου και αναβε,οποτε δεν ειναι θεμα φισας η ασφαλεια κλπ αλλα καθαρα θεμα λαμπακι.. το λαμπακι ειναι με βισμα bayonet αλλα δεν γραφει πουθενα τα βολτ που θελει κ σκεφτομαι πως ισως να ειναι αυτο το προβλημα που δεν αναβαν τα αλλα δυο. ψαχνω αθηνα (κυριως βοριεα προαστεια) καποιον ηλεκτρολογο η αξεσουαρ που να τα περναει κιολας τα λαμπακια ωστε οτι μου πουλησει να το δοκιμασουμε κιολασ οτι δουλευει κ αναβει πριν το αγορασω. ευχαριστω! *επισης δοκιμασα τις παρακατω λαμπες αλλα δεν αναψαν ΚΑΝ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.