Jump to content

johnbiz

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by johnbiz

  1. Γειά σας και πάλι. Επανέρχομαι στο θέμα διότι αυτά που είχα και έχω διαβάσει με πάγωσαν και σταμάτησα να ασχολούμε αλλά και πάλι μου μπήκε το μικρόβιο της αλλαγής. Αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα με το κροτάλισμα το κάνουν όλα ή μόνο αυτά με τα 140 άλογα; Γενικά είναι ζημιάρικα αυτοκίνητα; Το συγκεκριμένο μου αρέσει και συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο GEOZN8 διότι είναι μεγάλο και σπόρ τατόχρονα αλλά μην το πληρώνω και συνέχεια σε βλάβες. Είμαι και καλομαθημένως (χαχα) με αυτό που έχω που κάνω μονο τα σερβις του και δεν ζητάει τπτ άλλο.
  2. Κοιτάζω απο του 07 έως 09 μέχρι εκεί φτάνω. Πραγματικά είναι πολύ μεγάλο το δήλημα απλά....μου λείπει ένα ιχ καθαρό διότι το zafira ναι μεν σκυλί και κανένα παράπονο απλά δεν είναι ιχ.
  3. Είναι ένα opel Zafira 1.8 του 2005 με 104000χλμ...απλά μου το ζητάν και έχω δίλημμα.
  4. Γεια σε όλο το forum. Είμαι σε αναζήτηση για αγορά jetta 1.4 tsi (μεταχειρισμένου) αλλά διαβάζω για πολλά προβλήματα με την καδένα και για διάφορα κροταλίσματα τα οποία με κάνουν πλέον να είμαι επιφυλακτικός για την αγορά μου. Θα ήθελα πάρα πολύ παρακαλώ την γνώμη σας εάν αξίζει να δώσω ένα αυτοκίνητο που έχω στα χέρια μου απο καινούργιο χωρίς κανένα πρόβλημα και να πάρω το αναφερθέν. Παρακαλώ για σοβαρές γνώμες και πραγματικές. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.