Jump to content

PITvasilis

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by PITvasilis

  1. Το ότι θα ξηλωθουν τα πλαστικά από την δεξιά μεριά το ξέρεις από την αρχή και αποφασίζεις αν θα το κάνεις ή όχι. Λάρισα είμαι και θα πάω στον Δεμερλιωτη στην Καρδίτσα έχω είδη μιλήσει μαζί τους είδαν και την κάμερα και την καλωδιωση και μου είπαν ότι θα το κάνουν. Αυτήν δεν χρειάζεται boxaki άλλο και καρφωνει πάνω στο infotainment unit στο ντουλαπάκι μέσα. Τιμή δεν μου είπαν. Αλλά για 1100 δεν παίζει τέτοια τιμή... Επίσης έχω υπολογίσει να πάρω και τα υλικά για να πετάει και νερό από το ψεκαστηρι.
  2. Του έστειλα το VIN number του αυτοκινήτου και μου είπε ότι τεριαζει. Την κωδικοποίησή μου είπε ότι την πέρασε στην κάμερα και θέλει και κάποιες αλλαγές με vcds στον εγκέφαλο. Τις συνδέσεις μου τις έστειλε σε φώτο που μπαίνει που από τα καλώδια.
  3. Ο πωλητής είναι αυτός που πήρα την κάμερα από την Γερμανία. Καντον παζάρια. Εγώ κατέληξα να την πάρω 125€ με την καλωδιωση. Εννοείται όταν μπει θα το ανεβάσω και εδώ. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.de%2Fulk%2Fitm%2F283123335599
  4. Φιλε μου έχω πάρει την κάμερα από την Γερμανία μαζί με τις καλωδιωσεις αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πήγα ακόμα να την εγκαταστήσω στην αντιπροσωπεια. Κωδικοποιησεις μου τις έστειλε ο πωλητής.
  5. Καλησπέρα στην ομάδα. Παιδιά εγώ έχω το ΜΥ18 1.6TDI. Τις λάμπες στα φανάρια τις άλλαξα όλες σε Led εκτός από την μεγάλη σκάλα. Αν κοιτάξετε το thread πιο πίσω θα τις δείτε έχω και τα λινκ. Η διαφορά καμία σχέση. Και το λινκ
  6. Απενεροποιηστετο μόνιμα δεν είναι δύσκολο. Αφού θα πας στην αντιπροσωπεια πες τους να στο κάνουν. Δες το νήμα OBD11 κωδικοποιησεις.
  7. Ναι με όλα συνδέεται από Android 5.4 και άνω αν θυμάμαι καλά. Κατέβασε το. apk αρχείο στο Κιν Καντο install και είσαι Οκ.
  8. Ναι και το δικό μου το έχει (1.6TDI) αλλά με δοκιμές που έκανα δεν είδα κάποια διαφορά ας πούμε από το eco στο sport.
  9. Καλορίζικο φίλε μου, καλοταξιδο και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!! Το ACC απόλαυση και το lane assist επίσης. Το front assist τι να πω.??!! ΣΕ δρόμο κεντρικό για είσοδο στην Λάρισα. Οδηγεί η γυναίκα μου γυρνώντας από μπάνιο. Εμείς 60με 70κμ. Ο μπροστινός σταματά απότομα στο φανάρι. Το αυτόκινητο κοκαλωσε (5μ περίπου από τον μπροστά) η κόκκινη μούτζα βγήκε στο καντραν και ευτυχώς πρόλαβα να πατήσω τα αλαρμ μην μας κωλησει ο πίσω. Φυσικά το αμάξι έσβησε και σφηραγαν όλα. Η γυναίκα μου με κοιτούσε σαν να μην πω τι και ο γιος μου ξύπνησε από το φρεναρισμα.
  10. Εάν δεν έχεις τον κεντρικό αισθητήρα στο σήμα της VW εμπρός θα πρέπει να μπει, αλλιώς μετά είναι θέμα κωδικοποίησης.
  11. Στο απλό, αργότερα ίσως τα αλλάξω σε 3D.
  12. Νίκο με συζητήσεις που έχω κάνει η οικονομία που κάνει είναι μηδαμινη. Συν της άλλης έχεις φθορά στην μπαταρία (κάποιοι την άλλαξαν σε 2 χρόνια) και στην μίζα με το σβήσε άναψε συνέχεια ειδικά μέσα στην κίνηση. Ο XIONOULIS έχει αναφέρει ότι του το πέταξε εκτός μέσα σε κίνηση. Επίσης είσαι σε ταξίδι η τουμπινα δουλεύει σε αρκετά υψηλές στροφές και σταματάς σε πάρκινγκ για νερό ή σε μαγαζί για καφέ, μόλις σταματήσεις βάλεις νεκρά και αφήσεις και συμπλεκτη το αμάξι θα σβήσει. Όμως η τουμπινα σου έχει ακόμα κάποιες χιλιάδες στροφές, εκεί θα δουλευει στο ξερό δλδ χωρίς λίπανση γιατί η αντλία λαδιού θα είναι σβηστη. Εγώ πιστεύω ότι ότι το Start stop είναι πλέον το εφέ της εποχής για τα αμάξια ότι και καλά σου κάνουν οικονομία στο καύσιμο, που για να πούμε την αλήθεια είναι 0.2-0.3, σε σχέση με τις ζημιές που θα σου εμφανιστούν αργότερα...
  13. Ναι αν κοιτάξεις τον κατάλογο με τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό τους, το διευκρινίζει...
  14. Παιδια για αναρωτιέστε??!! Αυτο Αλλαξε στα μοντέλα παραγωγής μετά την 45η βδομάδα του 2017. Άλλαξαν την κονσόλα εκεί με τις ποτηροθηκες, άλλαξαν τις ζάντες (αυτές τις basic τις βάλανε στην advance), πρόσθεσαν το ACC, και βάλανε και τις δύο θύρες usb. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο...
  15. Καλημέρα στην ομάδα. Υπάρχει κωδικοποίηση που όταν πατάς φρένο να ανάβει και το εσωτερικό φανάρι πίσω ή μόνο η γραμμή (ορίζοντα) από το εσωτερικό?
  16.  ποσότητα καυσίμων για ανεφοδιασμο και επάνω δεξιά start/stop απενεργοποιημενο μόνιμα!
  17. Διαβασα πριν από λίγο αυτό για recall στους τίγρεις μας. Ή είναι για άλλη γραμμή παραγωγής?
  18. Οκ θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! ΥΓ: ναι τώρα το είδα στο app ότι έχει οδηγίες
  19. Το mirror dip το έχει κάνει κανείς? Το έκανα "on" από την έτοιμη κωδικοποίηση αλλά δεν κάνει κάτι όταν βάλω όπισθεν. Τον διακόπτη των καθρεφτων το έχω στο 0.
  20. Και μερικές άλλες κωδικοποιησεις που βρήκα για να υπάρχουν και εδώ. - LED lights in door mirrors light, even in close:Modules 42 and 52 -> Coding -> Byte 01 -> Bit 5 deactivated- DRL off when lights switch on position "0", but on when "AUTO":Module 09 -> Security Access enabled -> Adaptation -> search for "ENG115734" and change to inactive- DLR option to switch on/off from menu (independent from above tweak):Module 09 -> Security Access enabled -> Adaptation -> search for "ENG116594" and select from dropdown "Außenlicht_Front-Tagfahrlicht Aktivierung durch BAP oder Bedienfolge moeglich" -> change to activeNow you can go to Car Setup menu and you'll find extra tick to enable/disable DLRs.- Refuel quantity on AID as one of Driving data options:Module 17 -> Coding -> Byte 10 -> Bit 4 activated- Fan speed indicator (leds around button) when in AUTO mode:Module 08 -> Coding -> Byte 11 -> Bit 6 activated- Disable "ingnition on" alarm, when drivers door open:Module 17 -> Adaptation -> search for "ignition" and select "actuator should appear as the only entry" from list -> change to "No display"- Changing "blink" number on comfort blinkers:Module 09 -> Security Access -> Adaptation -> select "Turn Signal Controls-Komfortblinken Blinkzykien" -> change between 1 and 5- Gauge/Needle sweep on AIDModule 17 -> Coding -> Byte 01 -> Bit 00 activated- "beep" when lock and unlock car doorsModule 09 -> Security Access -> Adaptation -> search for "acknowledgement" and depending what you want, select active or inactive for available options with "Akustische" in description
  21. Xenon White Canbus PWY24W PW24W LED Bulbs For Audi A3 A4 A5 Q3 VW MK7 Golf CC Front Turn Signal Lights For BMW F30 3 Series DRL http://s.aliexpress.com/jeyqa2EZ?fromSns Και για τα φλας... 2x105pcs Amber Yellow LED Chip No Hyper Flash 1156 BAU15S PY21W P21W Front Rear Turn Signal Light Bulb For VW Golf4 Jetta http://s.aliexpress.com/V7jmMvYN?fromSns
  22. Τώρα με τη εγγυήση τι να σου πω δεν ξέρω. Πάρε κάτι επώνυμο ώστε να μην έχεις προβλήματα. Σου είπα και πάνω άλλαξα και τα ημέρας και τα φλας σε Led. Λάμπα αλλάζεις. Η μαμά είναι αλογόνου και εσύ βάζεις Led.
  23. Αν θυμάμαι καλά 120€ περίπου από Αγγλία. Τα υπόλοιπα είναι από Ali. Είναι λάμπες Led.
  24. Δεν κουνιεται, πως τα κατάφερες??Προχτές την Δευτέρα μπήκαν και τα Led στα πορείας, φλας, ημέρας και τα ferrings με τα extra Led που πήρα κάτω από τα φανάρια. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Επίσης μπήκαν και μεμβράνες σε όλα τα τζάμια εκτός παρμπριζ. 35% εμπρός και 20% πίσω της 3Μ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.