Jump to content

filitsa75

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by filitsa75

  1. Παιδιά Καλημέρα, εγώ δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να στείλω προσωπικό μήνυμα στο μέλος kouliss..... ψάχνω μέρες.....να στείλω ένα μέιλ στο club να παραγγείλω κάτι που θέλω?
  2. Το πήγα αντιπροσωπία. Μου είπαν ότι πρέπει να το κάνει εκείνη την ώρα για το ακούσουν. Μου είπαν να τους το στείλω με βίντεο.....Αυτό θα κάνω....Όσο για τα φώτα...Ευχαριστώ τουλάχιστον δεν είναι η ιδέα μου χαχα
  3. Καλησπέρα παιδιά! Εγώ έχω το bluemotion 1600 diesel 5 ταχύτητες . Από τον Οκτώβριο του 2016. 35000 χλμ σήμερα και μου εχει ηδη άλλαξει η αντιπροσωπία έναν τεντωτηρα στο λουρί της μηχανής..... λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί το παρέλαβα η ίδια και δεν μπήκαν στον κόπο να μου εξηγήσουν. Το λουρί ξανά σφυρίζει και μετά από καμιά 50αρια χλμ με ταχύτητα από 60 έως 100 ακούγεται και άλλος θόρυβος απροσδιοριστος και καινούργιος. Δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο μεταλλασσεται ,αλλα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Επίσης τα φώτα του δεν είναι δυνατά...υπερπροσπαθεια για να οδηγήσω βραδινές ώρες. Θα το πάω πάλι αντιπροσωπία για τους θορύβους αλλά όποιος μπορεί απο εσάς ας μου πει για τα φώτα.....Ευχαριστώ!
  4. Ναι νομίζω αυτό θα κάνω.
  5. Στο μηδέν την έχω. Μου έδωσε η αντιπροσωπία κάποια στιγμή το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης της ενα fabia και τρελάθηκα με τη διαφορά στη δύναμη των φώτων του. Μήπως να τους έλεγα να τα κοιτάξουν? Δεν έχει και κανένας γνωστός μου ίδιο να δω.
  6. Να σε ρωτήσω κάτι? Ήσουν ευχαριστημένος με τα παλιά? Γιατί εγώ σε σχέση με το golf 4 δεν βλέπω την τύφλα μου με το 7.
  7. Και εμένα περίπου τόσο μου παίρνουν! Πανάκριβα! Λες και τρέχουμε στους αγώνες τηςformula!
  8. Είμαι μακριά αλλιώς θα με έβλεπαν κάθε μέρα χάχα! Θα ξαναπάω...
  9. Ναι θα τους το πω για την ενημέρωση. Να σαι καλα. Είναι 70χλμ μακριά η αντιπροσωπία για αυτό κολλάω. Όσο για τα λάδια τα αλλάζουν αυτοί. Τελευταία που ρώτησα γιατί έχουν τόσο ακριβά μου είπαν ότι έχουν τιτάνιο . Καλό απόγευμα.
  10. Καλησπέρα σε όλους! Έχει κανείς golf 7 diesel blue motion 1600? Έχω ένα με 35000χλμ. Καινουργιο το πηρα . Στα 15000 χλμ ξεκίνησε θόρυβος στο λουρί της μηχανής. Μου άλλαξαν τεντωτηρα(μέσα στην εγγυηση). Τώρα πάλι ξανά ακούγεται θόρυβος από το ίδιο σημείο. Μου κομπλαρει επίσης τo auto hold. Μετά από ένα δίωρο ταξίδι μου έκανε πάλι εντονο θόρυβο στη μηχανή όπως κάνουν οι βαλβίδες αλλά όχι τόσο μεταλλικος.....Τώρα που κάνω λίγα χλμ δεν έχω πρόβλημα. Από την αντιπροσωπία μου είπαν ότι πρέπει να το κάνει συνέχεια για να καταλάβουν τι συμβαίνει. Έχει αντιμετώπισει κάνεις τέτοια προβλήματα με golf ? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.