Jump to content

Thanasis Papadimitriou

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thanasis Papadimitriou

  1. Ναι ήταν πετραδάκι ανάμεσα στην δισκόπλακα και στο προστατευτικό που έχει. Όλα καλά, απλά όταν το πήγαινα σε ένα φίλο να το δούμε ήταν απόγευμα και σταμάτησε η κυκλοφορία να δουν όλοι τι γίνεται από τον θόρυβο που έκανε.
  2. όχι, δεν έχω, πήγα να το λύσω τον τροχό αλλά τέτοια ώρα.... ήταν στον αέρα και έτσι πως τον γύριζα με το χέρι, έκανε τον ίδιο θόρυβο
  3. είχα από την Τρίτη, ξεκίνησε ο ήχος αφού το κίνησα σήμερα μετά από 30 χλμ, ακούγεται στον μπροστά αριστερό λες και έχω κρεμασμένο προφυλακτήρα μεταλλικό και τον σέρνω. Ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός, δεν μπορείς να φανταστείς, είναι ηχογραφημένος στο κινητό μου. Το φρένο το πάτησα αρκετές φορές αφού ξεκίνησε να το κάνει
  4. Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός golf TDI 2018 115 ps, θέλω να κάνω μία ερώτηση, το απόγευμα ακούστηκε ένας θόρυβος από τον αριστερό τροχό σαν να σέρνω μία λαμαρίνα, πολύ έντονος. Δεν κατάλαβα να επηρεάζεται ούτε η οδήγηση, ούτε το φρενάρισμα. Το αυτοκίνητο έχει 10.000 km, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι φαγωμένα τακάκια, ούτε να έχει πιάσει η δισκόπλακα σκουριά, μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ; Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία αύριο το πρωί, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας.
  5. Σ' ευχαριστώ πολύ να σαι καλά, όντως μόλις έπεσε κάτω από τα 3/4 περίπου σταμάτησε ο ήχος, αφού και για το dpf είναι φυσιολογικό, μία χαρά τότε. Και πάλι σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, καλή συνέχεια!
  6. Καλησπέρα στην κοινότητα, κάτοχος του νέου GOLF TDI εδώ και ένα μήνα, παρατήρησα πριν λίγες μέρες έναν ήχο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σαν υγρό που ακούγεται να κάνει 2-3 (ταλαντώσεις) σε απότομο φρενάρισμα με λίγα χλμ, το έχει αντιληφθεί και κάποιος άλλος αυτό; Σημειωτέον ότι στο διάστημα που αναφέρω γέμισα το ντεπόζιτο στα 3/4 του. Και ακόμα μια ερώτηση μου έχει κάνει 3 φορές καθαρισμό του φίλτρου dpf όταν είμαι σε ακινησία με 1.300 χλμ ο κινητήρας, είναι φυσιολογικό που είναι τόσο συχνό; Περιμένω τη βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.