Jump to content

Apostolos Giannousas

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Apostolos Giannousas

  1. Νεκρωσε η μπαταρια τελικα. Εδινε ρευμα μονο για μικρης ισχυως λειτουργιες. Κανενα προβλημα πουθενα στο check εγκεφαλου.
  2. Το να παρουσιαζε θεμα ο αεροσακος δεν θα πειραζε αμεσα. Με ανησυχησε οτι δεν επαιρνε μπροστα,οτι αναψαν ολα τα οργανα,οτι σαν να μην εδεινε ρευμα στη μιζα και οτι μηδενισαν τα χιλιομετρα. Ελπιζω να μην εμφανισει προβλημα στον εγκεφαλο και να λυθει το θεμα αμεσα. Ευχαριστω φιλε μου για τις απαντησεις σου. Αυριο που θα εχω νεοτερα θα ενημερωσω το post για να εχουν γνωση και αλλοι με παρομοιο προβλημα. Καλο βραδυ
  3. Μου φανηκε περιεργο που δεν επαιρνε μπροστα εστω και με σφαλμα αεροσακου.η πρωτη μου κινηση ηταν να απενεργοποιησω τον αεροσακο συνοδηγου αλλα συνεχιστηκε το προβλημα. Δεν ειχα χρονο να ασχοληθω παραπανω και ετσι κλειδωσα και θα το κοιταξω ξανα στο συνεργειο να δω τα σφαλματα εγκεφαλου και την ισχυη της μπαταριας bosch μπαταρια και χωρις εκτεταμενη χρηση ωστε να χασει ισχυη και με οποια λειτουργια φωτισμου καμπινας ή οτι αλλο χωρις προβλημα. Τα οργανα αναβαν ολα.δεν μπορουσα να ξεχωρισω τι ακριβως παραμενει σαν ενδειξη βλαβης.εδινε ρευμα παντως σε καποιες λειτουργιες...συναγερμου,φωτα καμπινας κτλ.
  4. Καλησπερας κυριοι. Το προβλημα εμφανιστηκε απροοπτα και εχει ως εξης.... Μετα απο εναρξη και συντομη διαδρομη ακολουθησε ολιγολεπτη σταση με σβηστο κινητηρα. Στην προσπαθεια εναρξης δεν επαιρνε μπροστα και αποκλειω τη περιπτωση μπαταριας μιας και ηταν απολυτα λειτουργικη. Εβγαλε σφαλμα airbug fault και οι ενδειξεις στο ταμπλο εδειχναν να εχουν χασει το φωτισμο τους.τα αλαρμ επαιζαν ασυχρονιστα και ο μετρητης χιλιομετρων μηδενισε(οχι των συνολικων χιλιομετρων).η μιζα δεν εδειχνε να λειτουργει σωστα μιας και με γυρισμα του κλειδιου δεν ακουγοταν ουτε φαινοταν στα οργανα η συνηθη διαδικασια. Ρευμα στη μπαταρια υπηρχε κανονικα καθως λειτουργουσαν συναγερμος,φωτα καμπινας κτλ.Το οχημα δεν επαιρνε μπροστα Εχει κανεις ανυιμετωπισει κατι παρομοιο???
  5. Μετα απο 9 περιπου χρονια χρησης των xenon μου ( Kaixen ,H7 ,6000K ,12v ,k2 ballast type) η μια απο τις 2 λαμπες κιτρινισε. γνωριζει κανεις τι γινεται απο εκει κ μετα? ή ποιο το προβλημα της ? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.