Jump to content

Thanos1.6

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thanos1.6

  1. τα παιδια στα οποια το πηγα και το κοιτάξαμε μου ειπαν ότι αν ειχαν ψιλο πιασει κρουστα το υπολοιπο συστημα θα ειχε βγαλει καποια βλαβη στον υπολογιστη Η θα ρεταρε το αμαξι.
  2. δυστυχώς ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι σε email για γερμανια τα μονα που βρισκω είναι ελληνικα οπου εχω παει μεχρι και στην ΚΟΣΜΟΚΑΡ, οι οποιοι ελενξαν το αμαξι για ένα ακομα πρόβλημα το οποιο μου βγαζει ο εγκέφαλος και μου ειπαν ότι δεν αναλαμβανουν στην εγγυηση τπτ από το αμαξι γτ δεν το εφτιαξα σε αυτους. αυτή ηταν η απαντηση της ΚΟΣΜΟΚΑΡ. εχω απογοητευθεί πολύ από την ελληνική vw
  3. την αντλια την πηρα πισω την παλια την ειχα ανοιξει και εγω πριν το παω ειχε κολησει τελειως σαν κολλα ειχε μεσα από το πετραιλεο και δεν εδεινε το τσαφ την εντολη να δουλεψει δεν εσκαγε. οσον αφορα την καρεντα κηφισιας σπαστικα για αυτόν τον λογο γτ μου ειπαν αρκετοι ότι αν ηθελαν θα μπορουσαν να μου την ειχαν καλυψει στην εγγυηση. παντως το κακο εγινε εγω την πληρωσα καινουργια σε ένα αμαξι το οποιο είναι καινουργιο με 470χλμ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ! παντως συνεχιζω να ψαχνω να βρω μια λυση να τους ξεφτυλισω πραγματικα με καποιον τροπο. το εργοστασιο ή από εκει που φευγουν μετα την παρασκευει τους δεν υπαρχει καποιο email κατι να μπορεσω να μιλησω μαζι τους ? γνωριζει καποιος κατι ? ααα και να σημειωσω ακομα κατι... ότι προχθες που κοιτάξαμε μεσω αλλης αντιπροσωποιας το αμαξι δεν δειχνει ότι εχει γινει αλλαγη αντλιας μεσα στο ιστορικο του. είναι καλο αυτό ή κακο ? αχαχ δεν θα επρεπε να το αναγραφουν ?
  4. Είχα την ατυχία με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα μου και η αφοσίωση και ο προβληματισμός μου ήταν εκεί. Δεύτερο αμάξι υπήρχε να κάνω την δουλειά μ και το Αμέλισα λόγο τρεξίματος και έλλειψης χρημάτων. Όπου έχω ρωτήσει μου έχουν πει δεν θα βρω άκρη εκτός κ αν στείλω με κάποιον τρόπο email στην Γερμανία μέσα. Ειναι φύσης αδυνατον καινούργιο αυτοκίνητο 28χιλιαδων με μόλις 470 χιλιόμετρα να σου παρουσιάζει κάτι τέτοιο.... μπορώ να σκεφτώ ότι και το καύσιμο ήταν μάπα αλλά χαλάει με έναν τόσο εύκολο τρόπο μια αντλία ?
  5. Χίλιες καλησπέρες σε όλους σας Είμαι καινούργιο μέλλος εδώ πέρα και καινούργιος ιδιοκτήτης ενός golf 7 tdi r line Το αμάξι είναι 3/17 έκανε 470 χιλιόμετρα και χτυπήθηκε εμπρός μετωπική με άλλο όχημα, όχι ιδιαίτερες ζημιές μάσκα φανάρια μόνο. Το αμάξι λοιπόν από τότε που αγοράστηκε έμεινε ακίνητο και χωρις να παρει μπροστα η μηχανη σε μια αποθήκη 1 χρόνο μέχρι σήμερα 11.04.18. Εφόσον έφτιαξα την ζημιά το αμαξι δεν έπαιρνε μπρος και βρήκαμε βλάβη στην αντλια πετραιλεου το φλοτερ δηλαδή κάτω από το πίσω κάθισμα. Το αμάξι πήγε στην αντιπρωσοπεια καρεντα γλυφαδας και μου είπαν ότι δεν φέρουν ευθύνες εκείνοι και ότι φταίω εγώ για την βλάβη της αντλίας επειδή δεν το έβαλα μπροστά τόσο καιρό. (Η αντλία είχε κολλήσει λόγο καυσίμου είχε βγάλει σαν κόλλα και δεν έδινε εντολή.) Από από τα πολλά μετά από καυγά και φωνές η τελική απάντηση ήταν ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση για την βλάβη που παρουσίασε η αντλία(φλοτερ) μετά από ακινησία και ότι πρέπει να την αγοράσω. Εγώ φυσικά την αγόρασα έχω όλα τα χαρτιά αποδείξεις κτλπ και θέλω την γνώμη σας πως μπορώ να τρέξω το θεμα αυτό. Που μπορώ να βρω μια άκρη με την εγγύηση του αυτοκινήτου. Να υπενθυμίσω ξανά ότι το ατύχημα με το αμάξι δεν επηρέασε το υπόλοιπο όχημα πάρα μόνο την μάσκα εμπρός. Ελπίζω να βρω μια άκρη εδώ από τις γνώσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.