Jump to content

Angelos Chantzigiannis

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Angelos Chantzigiannis

  1. Φίλε εξαιρετικές! Καλές βόλτες! Τις ίδιες σκέφτομαι και γω. Αν επιτρέπεται πόσο πήγαν?
  2. Έχω μιλήσει με το κατάστημα, θα την βγάλω να τη στείλω για έλεγχο. Απλά ταλαιπωρία. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση. Σε ευχαριστώ πολύ
  3. Φίλε μου καλησπέρα! Έχω βάλει και γω παρόμοια, την digital iq 8970 σε vw polo. Αλλά δυστυχώς έχω θεματακια. Όταν συνδέεται στο Internet μετά από λίγη χρήση κολλάει. Δεν πατάει τίποτα στην οθόνη. Και μετά από κάμποση ώρα κάνει επανεκκίνηση. Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Τι έκδοση Android και mcu τρέχεις? Σε ευχαριστώ πολύ!
  4. Φίλε εγώ κάνω 12000 περίπου οπότε αξίζει πιστεύω.. Βέβαια τα κάνω μέσα στην πόλη τα περισσότερα.. Έχεις ιδέα που μπορεί να τις βρω μεταχειρισμένες? Τις βρήκα replica 4αδα στα 600 ευρώ τις 17αρες.. είναι πολλά όμως
  5. Παιδιά και γω polaki tsi 1,2 105ps σκεφτομαι για 1ο στάδιο μόνο εγκέφαλο δηλαδή. Έχω ακούσει για revo αλλά δεν ξέρω από τιμές τι παίζει. Κάνει και η vw πειράγματα εγκεφάλου?
  6. Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα polo 1,2 tsi 105 ps του 2011.. Θα ήθελα να αλλάξω ζάντες και αναρρωτιέμαι τι να βάλω 16" ή 17"?? Τώρα έχει τα τάσια τα 15αρια τα μαμά.. Με 17" θα αυξηθεί λέτε η κατανάλωση κατά πολύ μέσα στην πόλη? Σκέφτομαι για αυτές τις 17" που έχω δει και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας.. Ευχαριστώ!!!!!
  7. Πηρα τηλ και ρωτησα.. Μου ειπαν πως δεν ειναι η λαμπα philips αλλα ο μηχανισμος μονο.. Και προβληματιστηκα
  8. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω την εντύπωση πως μεγάλο ρόλο πάντως παίζει και τι λάμπες led θα μπούνε. Άλλο να βάλεις philips και άλλο να βάλεις μία μάρκα ότι να ναι απλά επειδή θα είναι πιο φθηνή.
  9. καλησπέρα σε όλη την παρέα! έχω ένα polo 1,2 tsi 105ps confortline και θα ήθελα να αλλάξω όλες τις λάμπες σε led. Μιλάω για μεσαία σκάλα, προβολάκια και ψείρες, εκτός μεγάλης σκάλας.Καταρχήν θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τι λάμπες έχει (Η3,Η4 Η7?), καθώς και ποιες θα μου προτείνατε να είναι αξιόπιστες και να βγάζουν λευκό φως. Ευχαριστώ πολύ!
  10. Παιδιά καλησπέρα! Που θα μπορούσα να βρω τις ζάντες του καινούριου polo gti για το polaki 1,2 105ps? Λέω να πάω σε 16' για κατανάλωση περισσότερο.. Έχω βρει κάποιες replica στα 500 ευρώ αλλά μου είπαν δεν είναι αξιόπιστες.. Έχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ!
  11. Είναι πιο σκληρά γενικότερα έτσι δεν είναι?
  12. Οπότε αυτό που υποπτευόμουν ότι δεν έχει και τρελές διαφορές με το highline.. Και από καταναλώσεις νομίζω είναι καλά εάν υπολογίσεις και τις επιδόσεις που προσφέρει.. Ωραία φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
  13. Είναι με το βιβλίο service τα οποία έχουν γίνει όλα σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της wv. Απλά δεν ξέρω τι διαφορές έχει η confortline έκδοση από τη highline..τι ουσιαστικές και σοβαρές διαφορές έχει δηλαδή.. Γιατί έχω δει και κάποια με έκδοση highline στα ίδια περίπου χρήματα.. Τέλος από κατανάλωση πως είναι?εντός αθήνας πχ,αλλά και σε ταξίδια? Στα ίδια χρήματα παίρνεις κάτι αλλο τόσο αξιόλογο σαν συνολικό πακέτο? Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!
  14. Καλημέρα σας! Σκέφτομαι την αγορά ενός polo tsi 1,2 105ps 2011' confortline clima με κάποια έξτρα όπως ηχοσύστημα από τη wv,bluetooth κ.α. Το έχω βρει από ιδιώτη και είμαι έτοιμος να προβώ στην αγορά του. Έχει 110.000 χλμ και είναι αψογο μηχανικα εξωτερικά και εσωτερικά. Η τιμή του 8000 ευρώ. Είναι καλή αγορά σε αυτά τα χρήματα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.