Jump to content

Vasilis Antoniou

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Vasilis Antoniou

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Δωδεκανήσου

Other Info

  • Car Type
    Up

Vasilis Antoniou's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Κατοχος πλεον ενος μετ/νου vw up, τα "γνωστα" θεματακια με οδηγησαν στο να απευθυνθω εδω μηπως βρω καποια λυση. Πρωτα απ'ολα και το δικο μου up κανει ολους αυτους τους εκνευριστικους ηχους. Καποιοι γραψατε οτι ουσιαστικα αποδεχτηκατε ετσι το αυτοκινητο, εγω πραγματικα ομως δεν το αντεχω. Και για να σας προλαβω, ΝΑΙ, το οδηγησα πριν το παρω αλλα θα επαιρνα ορκο οτι κατι τετοιο δεν ακουσα. Οταν το αυτοκινητο μολις την τριτη μερα το πηγα πισω στην αντιπροσωπεια, μου ειπαν κι εμενα το ιδιο, οτι δηλαδη δεν ειναι τιποτα και οτι ολα ετσι κανουν! Ετυχε να οδηγησω αλλο ενα up ομως και μπορω να πω οτι εκανε πολυ λιγοτερο θορυβο σε εμφανες σημειο. Εχω σκοπο να το ξαναπαω πισω γιατι για τα δικα μου δεδομενα δεν υποφερεται, οποτε τοσο καιρο μετα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εβγαλε ακρη με το συγκεκριμενο προβλημα. ΥΓ: Τοσο καιρο ακουω διαφορα για συμπλεκτη, γραναζια, ρουλεμαν, δισκο πλατο, σασμαν... Εχω χασει τελειως την μπαλα! Το νεοτερο που διαβασα σε σχολιο σε ξενο φορουμ που βεβαια δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει, ειναι οτι σε καποιον με παρομοιο προβλημα του εκαναν αντικατασταση τον συμπλεκτη με καινουργιο, μεγαλυτερης διαμετρου και νεοτερης εκδοσης. Αυτο ελυσε το προβλημα του.
  2. Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Δύσκολες εποχές για καινούργιο αυτοκίνητο, οπότε το πρώτο μου έμελλε να είναι ένα μεταχειρισμένο VW Up του 15! Δυστυχώς είναι κάποια θεματάκια που με απασχολούν με το κατά τα άλλα φοβερό μικρό, για τα οποία και θα απευθυνθώ στην αντίστοιχη ενότητα. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.