Jump to content

Ταξιάρχης Ρέλλιας

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Ταξιάρχης Ρέλλιας

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Στερεά Ελλάδας - Λαμιέων
  • Νομός
    Φθιώτιδας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Ταξιάρχης Ρέλλιας's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ο θόρυβος ακούγεται σαν να βρίσκει ή να μη δουλεύει κανονικά ένα γρανάζι? στο ρελαντί μόνο? όταν πατάς το συμπλέκτη ο θόρυβος σταματάει? άν είναι έτσι δεν είναι η αντλία νερού τρείς φορές την άλλαξα καί για το λόγο αυτό και το θόρυβο δεν τον έπιασα. μηχανικός στην αντιπροσωπεία μου είπε ότι τον βγάζουν αυτόν τον θόρυβο και είναι στη μετάδοση της κίνησης στο σασμάν. έχω αλλάξει και βαλβολίνες δύο φορές αλλά ο θόρυβος είναι ακόμα πιο έντονος μετά από κάθε σέρβις και στην πορεία μειώνεται...
  2. Προφανώς 10 χρόνια τώρα κανένας μάστορας, στα 2 χρόνια δεν άδειαζε το κύκλωμα και δεν αντικατέστησε το νερό με το αντιψυκτικό, ως όφειλε και σύμφωνα με αυτά που έγραφε στο βιβλίο σέρβις! Συμπλήρωναν νεράκι και χρωματιστό υγρό... Στο δια ταύτα ψάχνω καινούργιο κινητήρα γιατί το κόστος επισκευής είναι υψηλότερο και το αποτέλεσμα αναμφίβολο! Το ερώτημα τώρα είναι πόσο αξιόπιστος θα είναι ο νέος, μεταχειρισμένος κινητήρας με όλες τις βλάβες που προαναφέρονται στο παρόν φόρουμ?
  3. Ηλεκτρόλυση του κινητήρα ή διάγνωση... Καπάκι διαβρωμένο σε πολλά σημεία, αντλία νερού αλλαγμένη πριν 2 χρόνια και 25.000χλμ., το ίδιο, οι σωληνώσεις από το δοχείο νερού λιωμένες... Από τι μπορεί να έχει προκληθεί? Που οφείλεται? Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα golf TSI 1,4 του 2008. Μετά από συνεχή θόρυβο στο ρελαντί, απο τη μεριά του συνοδηγού, ο οποίος σταματούσε με το πάτημα του συμπλέκτη, επί 2 χρόνια, αμεσως μετά την αλλαγή αντλίας νερού (5ος 2016 και 75.000χλμ.), τώρα ήδη στις 96.000 χλμ. και με τα όσα διάβασα εδώ μέσα συμπεραίνω ότι μάλλον είναι παλι αντλία νερού. Χωρις καμία προειδοποίηση στο ταμπλό, κάτω από το καπό κλπ. σήμερα είδα λάδι με νερό κάτω από τη μηχανή, στη μεριά του συνοδηγού. Ανοίγω καπό και βλέπω δοχείο νερού γεμάτο μέχρι πάνω με λάδια και νερό. Ελέγχω τη στάθμη των λαδιών και ήταν σχεδόν άδεια. Στο δοχείο του νερού υπήρχε ένα πλαστικό εξάρτημα σχεδόν σφηνωμένο μέχρι επάνω! Αντλία νερού ή κάτι περισσότερο? Παίρνει κανονικά μπροστά και δεν υπάρχει καμία ένδειξη στο ταμπλό...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.