Jump to content

Aristos1908

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Aristos1908

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Aristos1908's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. καλησπέρα σας! ειμαι στο ψάξιμο για αγορα μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και το ibiza ειναι ενα απο τις επιλογες μου. ειναι μοντελο του 2010 με κινητήρα 1.4tsi 150 hp. τι πρεπει να προσέξω στο συγκεκριμενο? απο καταναλωση λαδιου τι λεει? γενικα οτι ειναι χρήσιμο να μου πείτε! ευχαριστω!
  2. σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια! γιατι με τόσα που είχα διαβάσει ειχα μπερδευτεί πολυ περισσότερο!
  3. τα εχω διαβάσει αλλα δεν κατάλαβα σωστά τι εννοείς ακριβός. η ζημιά στο 6αρι με τα 160 γινότανε λόγω λάθους χαρτογράφησης και μετά η vw αναβάθμισε την ecu και το πρόβλημα λύθηκε? δλδ για παράδειγμα ενα 160 του 2010 που έγινε η αναβάθμιση έχουν διορθωθεί τα προβλήματα? στην τελική μου λες να το προχωρήσω και να μην ανησυχώ? ευχαριστώ για τον χρόνο σου και λυπάμαι αν σε μπέρδεψα!
  4. δηλαδή ποιο μοτέρ να προτιμήσω? το 160? σε golf 6 αναφέρομαι. το 5αρι το ανέφερα μονο αν μου λέγατε πως ειναι πιο αξιόπιστο. τι προβλήματα συνηθίζουν να βγάζουν(6αρι)? έκανα μια σκέψη και για το polo 1.4 gti αλλά εχω διαβάσει οτι καίνε πάρα πολύ λάδι.. δεν ξέρω.. οσο διαβάζω τοσο περισσότερο προβληματίζομαι και με τρομάζει...
  5. Ναι εχω διαβασει αρκετα νηματα αλλα είμαι ακομη σε προβληματισμό. Αν μπορουσατε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα! Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  6. καλησπερα σας! ονομάζομαι Αριστος και σκέφτομαι να αγοράσω ένα golf 5 ή 6. αν και τείνω στο 6 εκτος αν μου πείτε πως το 5 είναι πιο αξιόπιστο. το αυτοκίνητο θα αγοραστεί και θα οδηγείτε στην Γερμανία. το θέλω αυτόματο δλδ DSG. εχω διαβάσει διάφορα και με εχει ανησυχήσει το θεμα με τα μοτερ. πιο μοτερ προτεινετε? σκεφτομουν 1.4tsi. εχω δει με 140,122,170 αλογα και 1.2 tsi bluemotion με 105 αλογα. ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.