Jump to content

Passat1,4Giorge

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Passat1,4Giorge

Other Info

  • Car Type
    Passat

User Information

  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Passat1,4Giorge's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, και χρόνια πολλά σε όλους. Αποφάσισα να το ψάξω λιγάκι και σας παραθέτω το έγινε τελικά. Αποφάσισα να πάω στην ΕΤΕΑ Θεσσαλονίκη μέσω γνωστού να το δουν. Αφού το ξέσκισε στα γκάζια για 1ωρα ένας του συνεργείου, έκανε τη γνωμάτευση του κολλημένου turbo, και θέλανε 8 κατοστάρικα για αντικατάσταση!!!( Ευτυχώς δε με χρεώσανε την επίσκεψη). Πάω στα Διαβατά σε συνεργείο εξειδικευμένο σε turbo, και το παλληκάρι ιδιοκτήτης VW, με εξυπηρέτησε άψογα. Το δοκιμάσαμε μαζί στο δρόμο μαζί με το διαγνωστικό, καί με αναλογικούς μετρητές παρακαλώ (εν στάση), το turbo δουλεύει κανονικά και οι πιέσεις κανονικές (ευτυχώς γλίτωσα τα 800). Για το Μανδύλα δε το συζητάμε. Αυτοί ούτε χαμπάρι πήραν όταν πήγα. Με τα πολλά, σήμερα αποφάσισα να το πάω στο συνεργείο της Avis μιας και νοικιάζουμε αυτοκίνητα απο εκεί για πάνω από 15 χρόνια και τα παιδιά του συνεργείου με γνωρίζουν. Για να είμαι ειλικρινής, είχα τις υποψίες ότι έχω προβλήματα στη μετάδοση, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι μετά από δοκιμές στο δρόμο και στη ράμπα κύλισης. Με είπαν ότι το διαφορικό ακούγεται έτσι και δε χρήζει άμεσης αλλαγής, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει, ιδίως αν ακουστεί ποιο μεταλλικός ο θόρυβος. Ο λόγος είναι ότι η ζημιά έχει συμβεί, αλλά το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμη. Με τίς υγείες μας, και καλά να είμαστε, να το πληρώσουμε κάποια στιγμή. Καλή πρωτοχρονιά.
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΕΝΟΣ VW PASSAT 1,4 TSI ΜΟΝΤΕΛΟ 09 Β6. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ 124000 ΧΛΜ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ. ΣΤΗ 1η ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ (ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΧΟΑΝΗ). ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΩ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ, ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ Ή ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ. ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ edit:διορθωσε το θεμα σου και μην το γραφεις με κεφαλαια
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.