Jump to content

Kwstasrocco

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kwstasrocco

  1. Εννοείται ότι δεν πατάω μέσα στον καύσωνα και γενικά δεν είμαι κανίβαλος. Το προσέχω υπερβολικά και στην συντήρηση και στην χρήση. Να ανοίξω μοτέρ και να αλλάξω μπιελοπιστονα δεν θέλω να μπλέξω. Το αμάξι είναι μοντέλο του 2011 και από όσο ξέρω έχουν ενισχυμένα μέταλλα στο μοτέρ με βάση τα pre facelift. Wastegate μου είπε ο προγραμματιστής δεν χρειάζεται, απλά μου έσφιξε 2 στροφές την δική μου. Εσύ κατά την γνώμη σου προτείνεις να βάλω wg και να βάλω στο υπάρχον τούρμπο φτερά κ04-023 και να πάω για πιο επιθετικο file? Θα είμαι safe ή θα φοβάμαι κάθε μέρα μην σπάσω?
  2. Δηλαδή για καθημερινό απροβληματιστο αυτοκίνητο πάντα με την κατάλληλη προσοχή εννοείται ενδείκνυται υβρίδιο με στοκ μοτερ? Οι 9 στους 10 λένε σφυρί οπωσδήποτε. Εγώ δεν θέλω να μπλέξω τόσο πολύ αλλά θα ήθελα να πάρει λίγο ακόμα το αυτοκίνητο. Προτείνεις να πάω για υβρίδιο όπως είμαι? Τώρα το αυτοκίνητο δουλεύει 1.6 οβερ 1.2 κόφτη.
  3. Το διάβασα ολόκληρο!! Απλά πολλές πληροφορίες είναι αρκετά παλιές γι'αυτό και έκανα την ερώτηση. Είδα έχεις πολλές γνώσεις και θα με βοηθούσε πολύ αν έχεις χρόνο να μου πεις 2-3 πραγματακια από αυτά που ρώτησα.
  4. Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος εδω και έναν χρόνο ενός Scirocco 1.4 tsi 160hp manual του 2011. Κατ αρχην είμαι υπέρ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο αλλά τελευταία μπήκα στο τρυπακι της βελτίωσης με σκοπό να το δυναμώσω λίγο. Να πω ότι το αυτοκίνητο εχει 52.000 χιλιόμετρα και αυτή την στιγμή φοράει τα εξής: *Ολόσωμη εξάτμιση 70/63.5 με 200 καταλύτη *Intercooler s3 *Αλουμινένια σωλήνα με χοάνη της pipercross *Σκαστρα Forge *Πολλαπλασιαστές R8 / Μπουζί ngk bkr7eix *Πρόγραμμα Stage 2 rtmg 100ron Επειδή δεν έχω μετρήσει μιας και δεν έχουμε δυναμομετρο στην πόλη μου, με βάση την εμπειρία σας τι άλογα θα πρέπει να δείξει με αυτό το σετ απ? Επειδή δεν είδα μεγάλη διαφορά από σκέτο stage 1 χωρις περιφερειακά με το stage 2 και φουλ περιφερειακά θα προτείνατε να πάω σε υβρίδιο με κλειστό μοτέρ? Και αν ναι τι τούρμπο προτείνετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.