Jump to content

Golf Mk_7.5_R

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Golf Mk_7.5_R

  1. Καλημερα σε ολους , τελικα εγινε η αναβαθμιση σε stage 1,2,3. Τα αποτελεσματα ειναι θεωρω καλα 512bhp 60kg ροπη. σε μετρηση 0-100 στα 3,4 . Δεν εχει γινει αναβαθμιση στα φρενα που θα γινει σε 2-3 μηνες.
  2. Καλησπέρα , έχετε να προτείνεται ανάρτηση για gkolf r 7 (model 2018 310hp) ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη και ύψος και σκληρότητα ; Απαραίτητα να συνεργάζεται με προφίλ εργοστασιακού επιλογέα (κουμπί).
  3. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την έκφραση «Κάνεις πολλά χλμ και δεν έχουμε δρόμους να εκμεταλλευτείς την αναβάθμιση που σκεφτεσαι». Αν κάνω τόσα χλμ το έτος , δεν θα ευχαριστηθώ την αναβάθμιση; Σε πληροφορώ ότι το έχω ευχαριστηθεί όσο τίποτε άλλο. Σκεφτόμουν να πάω στο RS3 ή A45S , αλλά αυτή την στιγμή είναι πολλά . Το ίδιο αμάξι σε leasing έχει αύξηση 50% το μήνα σε κόστος ενοικίασης . Σε συζήτηση που έχω κάνει σε αντιπροσωπεία και σε οίκους αναβάθμισης , για να κάνω reset το μοτέρ , δεν θες πάνω από 5-6.000€. Ασφάλεια (μικτή)- λάστιχα -Τέλη =2.000€ Στα πέντε χρόνια δλδ θα μου φύγουν περίπου 15.000€. Για να το δώσω και να πάρω άλλο το ίδιο με τα extra που έχει το ήδη υπάρχων , φτάνει τα 71.000€. Πόσο να το δώσω , και πόσα πρέπει να βάλω για να καλύψω την διαφορά .. μην ξεχνάμε ότι θα έχω το ίδιο αμάξι.. Γιατί τα αλλά που ανέφερα με τα έξτρα πάνε πάνω από 100.000€ , πράγμα που το ξεχνάμε .. Το αμάξι δεν το θέλω για κόντρες φανάρι – φανάρι , ούτε για παραλιακή .. Ταξίδια κάνω .. Καύσιμα δεν με νοιάζουν (δεν θέλω να ξεπεράσω κατά πολύ αυτά που χαλάω τώρα ).
  4. Καλημέρα σε όλο το φόρουμ . Είμαι κάτοχος ενός golf r 2018 310hp. Το αμάξι το έχω με leasing με δικαίωμα εξαγοράς ( θα το πάρω σίγουρα)και λήγει τον Ιούνιο του 2023. Αυτή την στιγμή το αμάξι έχει 140.000χλμ . Έχω μπει στην διαδικασία αν θα πρέπει να το αλλάξω ή να το κρατήσω και να κάνω αναβάθμιση . Λόγω των πολλών ταξιδιών που κάνω άρα και χιλιομέτρων , έχω το εξής δίλημμα . Θα Κάνω περίπου 50.000χλμ το έτος( το έχω υπολογίσει). Κρατάω το golf και κάνω αναβάθμιση stage 1,2,3. Ποιον οίκο προτείνεται; Ο κινητήρας θεωρείται θα αντέξει ή μόλις περάσω κάποια χλμ θα αρχίσει να βγάζει θέματα; Αξίζει να το κρατήσω ή να το πουλήσω ; τι τιμή θα πιάσει ; Έως τώρα το μόνο πρόβλημα είναι 2 Μπαταριες που έχω αλλάξει. Ο ετήσιος προϋπολογισμός για το αμάξι είναι ( επισκευές) είναι 5.000€ Τι προτείνεται ;
  5. Σ' ευχαριστήσω πάρα πολύ για την απάντηση σου και που ασχολήθηκες τόσο πολύ με το ερώτημά μου , μου έλυσες πολλές απορίες!!
  6. Καλήμερα , ευχαριστώ για την απάντηση . Η ερώτηση μου είναι απλή.. Τι είναι το κουτί ; όπως καταλαβαινεις δεν είμαι του αθλήματος..
  7. Γεια σας και από εμένα , Έχω στην κατοχή μου ένα Golf R . Το αμάξι είναι leasing με εξαγορά. Το έχω περίπου 10 μήνες . Από εταιρεία είναι όπως ξέρετε είναι στα 310 hp . Η ερώτηση μου είναι απλή. Μέχρι ποιο στάδιο μπορώ να φτάσω δίχως να χάσω εγγύηση; Ποια εταιρεία να διαλέξω , αν γνωρίζεται κόστος , και πόσα hp ανεβαίνει ανά stage ,περίπου δλδ.
  8. Καλημέρα σε όλους , πληροφοριακά θα ήθελα να γνωρίζεται, οι ζάντες πήγαν για έλεγχο και επισκευή. 1η ζάντα είχε ράγισμα εσωτερικό ευτυχώς , αν και εξωτερικό να ήταν , το κατάστημα έκανε απίστευτη αποκατάσταση(ένα γδάρσιμο γερό από πεζοδρόμιο εξαφανίστηκε!!). 2η Ζάντα είχε στραβώσει με αποτέλεσμα να μην ζυγοσταθμίζεται φυσικά , και έγινε και αυτή επισκευή . 3η είχε πρόκα !!! Ούτε μουτζωμένο να με είχαν !! Κόστος επισκευής 60€ Για αγορά νέων και αντικατάσταση των υπάρχων δεν νομίζω ότι θα ήταν εφικτό με το κόστος που έχουν. https://www.kunzmann.de/shop/en/wheels-golf7-volkswagen-5-spoke-r-light-alloy-wheel-set-pretoria-19-inch-vw-golf-7.htm
  9. Καλησπέρα , όπως θα δεις στην φωτογραφία , είναι δίπλα στην βαλβίδα (το σημείωσα ). Αυτό φοβάμαι κι εγώ , διότι πιστεύω δεν παίζεις με κάτι τέτοια πράγματα . Το θέμα είναι το κόστος αγοράς της συγκεκριμενης ζάντας (Pretoria Black 8Jx19")
  10. Καλημέρα σε όλους , Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο θέμα που θα αναπτύξω παρακάτω. Έχω στην κατοχή μου ένα Golf R model 2018. Το προφίλ των ελαστικών είναι 235/35/19 . Το αμάξι είναι 6/2018. Έχω 17.500χλμ. Στο τελευταίο ταξίδι το ΣΚ , μου ξεκίνησε θέμα με απώλεια πίεσης ελαστικών , μερικώς και συγκεκριμένα εμπρός δεξιά & αριστερά. Τα μηνύματα βέβαια μετα από μηδένισα του setup ήταν άλλοτε για εμπρός δεξιά ή όλα .Κάθε 150 χλμ έβαζα αέρα περίπου 10-15lb Σήμερα φεύγοντας για την εργασία μου , άναψε πάλι το λαμπάκι ( θα βάλω μετα αέρα αργότερα) , δεν προλαβαίνω να κάνω 500μ ακούω τον ήχο της Ζάντας . Σταματώ για καλή μου τύχη έξω από βουλκανιζατέρ. Αποτέλεσμα ραγισμένη ζάντα . Ερώτηση : αξίζει επισκευή , είναι ασφαλές να γίνει επισκευή; Γνωρίζεται κόστος ;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.