Jump to content

Petros Nikolopoulos

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Petros Nikolopoulos

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

User Information

  • Νομός
    Εύβοιας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Petros Nikolopoulos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα! Κατοχος έδω και μια εβδομάδα του Νέου Polo.Απο την πρώτη μέρα είχα παρατηρήσει ότι στα μπροστινά φώτα υπήρχε σαν μια θαμπή λεπτή λουρίδα!!!Και στα δυο...παραθέτω και φωτό με το τι εννοώ.Σημερα από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έτσι γίνεται λόγω της λάμπας που κάνει αυτή την αντανάκλαση.Πηγα τέσταρα και ένα polo που έχει η αντιπροσωπεία για test drive, και συνέβαινε και σε αυτό η ίδια θαμπαδα με το που άνοιγες τα φώτα.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;;
  2. Καλημέρα!!! Ακολούθησα τα βήματα που μου είπες και συνδέθηκε κανονικά το iPhone με την οθόνη, και υπάρχει και η δυνατότητα πλοήγησης από τους χάρτες της Apple αλλά και της Google.Super!!!!Σε ευχαριστώ πολύ! Με τις άλλες εφαρμογές που αναφέρεις πιο πάνω δεν κατάφερα να συνδεθώ ποτέ και δεν μπορώ και να καταλάβω το λόγο. Εν το μεταξύ από ότι διάβασα στις δυνατότητες τους, σου προσφέρουν και εύρεση τοποθεσίας, για το που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο σου και πολλά άλλα. Η εφαρμογή Car-Net μου ζητούσε να βάλω τον κωδικό του αυτοκινήτου μου, που βρίσκεται και πάνω στο παρμπρίζ. Τον έγγραφα κανονικά και μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο με τέτοιο αριθμό. Τελοσπάντων από ότι φαίνεται θα κάνω την δουλεία μου με το τρόπο που μου υπόδειξες.( Car Play του Iphone) Υ.Γ.: Κρίμα να μην παίζει βίντεο η οθόνη, πχ ένα βίντεο κλιπ από το τραγούδι που μόλις έχεις φορτώσει από το usb σου. Update:Πήγα αντιπροσωπεία σήμερα και μου έβαλαν δωρεάν ένα τσιπακι κάτω από το τιμόνι, VW data plug, και κατέβασα την εφαρμογή VW Connect.Σου έχει μέσα όλες όσες πληροφορίες θες για το αμάξι σου.Απο το που το έχεις παρκάρει,τι διαδρομή έχεις κάνει,τι καύσιμο έχεις,μέχρι ποτέ είναι να κανείς το service και να κανονισεις service μέσω της εφαρμογής.Πολυ πολύ καλό!!!!Εχει πολλές δυνατότητες!!
  3. Καλησπέρα Μητσο!!Σε ευχαριστώ για τις εφαρμογές!Το media control όμως πως συνδέεται νε το αμάξι;;Δεν μπορούσε να με βρει με τίποτα...Στον οδηγο που κοίταξα έλεγε κάτι για vw Carstick??Τι είναι αυτό;
  4. Καλησπέρα στο Forum!Νεος κάτοχος του Νέου Polo με τα 95hp και την έκδοση comfortline.Εγω στην αρχή έλεγα για την μικρή οθόνη,αλλά όταν πήγα να το κλείσω,από τα 20 λευκά polo που υπήρχαν εκτελωνισμένα στην Cosmocar και τα 20 ήταν με την "8αρα.Μου βγήκε 250€ παραπάνω βέβαια αλλά άξιζε πιστεύω!! Ερώτηση για τους κατόχους...έχω iPhone 7 αλλά από Ότο διαπίστωσα το AppleCar δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στη χώρα μας.Υπαρχει κάποιο άλλο app??Επισης ξέρουμε αν παίζει βίντεο η οθόνη;;;Ένα που δοκίμασα να παίξω από το usb, μου έπαιζε μόνο το τραγούδι του βίντεο.Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.