Jump to content

Giorgos Brazil

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Giorgos Brazil

  1. Μπορεί να κάνω λάθος και να με κορόιδεψε.. Τι να πω.. Αλλά δες λίγο τα παρακατω https://m.autodoc.co.uk/car-parts/timing-chain-kit-15065/vw/passat/passat-variant-3c5/18727-2-0-fsi Έχει βίντεο με καδένα σε 2.0fsi BVY μέχρι και ανταλλακτικά καδένας για τον συγκεκριμένο κινητήρα.. μου φαίνεται περίεργο να μην έχει.
  2. Φίλε μου νομίζω κάνεις λάθος.. Πρέπει να έχει καδένα.. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να φοράει και καδένα και ιμάντα.. Δεν είμαι πολύ σχετικός με τα αυτοκινητα αλλά ο μάστορας μου έδειξε μέχρι και την καδένα και τον τεντοτηρα μετά το σέρβις.. στα δεξιά της μηχανής κάνω από ένα αλουμινένιο πλαίσιο πρέπει να είναι η καδένα.
  3. Παιδιά όλα καλά.. Το πήγα σε άλλο συνεργειο όταν γύρισα από διακοπές.. καδένα, τεντοτηρας και σετ ιμάντα χρονισμου όλα αλλαγμα και πραγματικά είναι σαν καινούριο.. Δεν ακούγετε το παραμικρό.. το μόνο που με άφησε είναι το check engine από (προθερμανση) αισθητήρα λάμδα αλλά μου λέει ότι είναι μάλλον από το αέριο γιατί οι ενδείξεις του λάμδα είναι φυσιολογικές.!
  4. Τι να πω ρε φίλε μου πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Με νευρίασε και μένα αυτή η συμπεριφορά ότι είναι φουλ στην δουλειά μια ολόκληρη βδομάδα και δεν μπορεί να το κάνει. Και περιμένω να το κάνω σε αυτόν λόγω ότι δούλευε σε επίσημη αντιπροσωπεία της vw στην Θεσσαλονίκη και θεωρείται από τους καλούς του είδους. Τι να πω .. Έχω φύγει για διακοπές και είμαι με την ψυχή στο στόμα.
  5. Λογικά δεν χάνω κάτι να πάρω τιμές και από κάποιον άλλον αξιόπιστο βέβαια.. αλλά το θέμα μου είναι μην με βγάλει κάποιο σοβαρό πρόβλημα σε αυτά τα χιλιομετρα.. γνωρίζετε την συμπεριφορά του αυτοκινήτου πριν καβαλήσει δόντι η καδένα?
  6. Θεσσαλονίκη είναι αλλά δεν θέλω να το πω δημόσια για μην κάνω διαφήμιση. Μήπως εννοούσε ότι χρειάζεται κάποιο εξάρτημα της καδενας? Δεν ξέρω αλλά μου είπε καδένα. Ο θόρυβος ακούγετε μόνο στο ρελαντί του και είναι ένα ψιλος ηχος σαν να βαράς κάτι μεταλλικό με κάτι μεταλικο. Όταν περπατάει δεν ακούγεται τίποτα. Επισης υπάρχει και ένα μικρό τρεμουλο στην καμπινα όταν Είσαι σταματημενος ρελαντι. Έχω φοβηθεί λίγο αν και μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα
  7. Καλησπερα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Εχθές πήρα το πρώτο μου VW και συγκεκριμένα Passat 2007 2.0 fsi. Πριν το πάρω το πήγα στο μάστορα για να το δει και βρίσκει για αλλαγμα καδενα, συνεμπλοκ, και ντιζακια με ένα κουστούμι 600 ευρω τα οποία μου τα έκοψε ο πωλητής από την τιμή. Του είπα να τα αλλάξει επιτόπου και μου λέει να πάω από βδομάδα γιατι έχει πολύ δουλειά. Του ανέφερα ότι Κυριακή φευγω για διακοπές και θα κάνω 300-400 χιλιομετρα Και μου είπε δεν έχω πρόβλημα με την καδένα για να πάθω κάποια ζημιά. Δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε κάπως αυτή η απάντηση γιατί διαβάζω στο ίντερνετ για καδένα και βλέπω σοβαρές ζημιές. Τι λέτε εσείς?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.