Jump to content

fra_nikos

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by fra_nikos

  1. Τελικα δοθηκε λυση σχετικα οικονομικα. Ηταν το φιλτρο πετρελαιου εχανε λιγο λογω φθορας της εσωτερικης τσιμουχας.
  2. Φιλε μου ισως να χανει το φιλτρο πετρελαιου, να εχει φαγωθει καιποιο απο τα λαστιχακια του και για αυτο σου μυριζει.Τσεκαρε αν χανει εστω και ελαχιστα.
  3. Σε ευχαριστω για την απαντηση.Οντως δεν εχω περιεργο ηχο. Σημερα το πρωι παρατηρησα οτι παλι δυσκολευτηκε και πηρε και καπακια εσβησε.Μου εμφανισε την ενδειξη start the engine manually και το σημα του start/stop στο καντραν. Μετα πηρε κατευθειαν. Διαβασα στο ιντερνετ και καλα για update που εχει βγει οτι το λυνει το θεμα,αλλου οτι με την αλλαγη της μπαταριας πρεπει να ενημερωσεις τον εγκεφαλο με vag-com και αναρωτιομουν μηπως το αντιμετωπισε κανεις με αυτον τον τροπο.
  4. καλησπερα σε ολους. Επαναφερω το θεμα μηπως υπαρχει καποια λυση που δεν αναφερθηκε. Εχω ενα leon 1.6 tdi του 2015 με 82,000km και τις τελευταιες ημερες δυσκολευοταν να ξεκινησει το πρωι.Ετυχε να δυσκολευει,πηρε μπρος και εσβησε και μετα την δευτερη φορα πηρε τσακμακι. Μετρησα μπαταρια και ηταν στα τελευταια της και την αλλαξα γιατι δεν μου λειουργουσε το start/stop (varta agm 70ah) Την επομενη μερα παρατηρησα παλι οτι δυσκολευτηκε να παρει και εσβησε παλι. Μολις ξαναγυρισα διακοπτη ολα καλα σαν να μην εγινε τιποτα. Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο γιατι ειναι κατακαλοκαιρο και οχι χειμωνας η κρυα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.