Jump to content

vwfighter

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About vwfighter

User Information

  • Gender
    Not Telling | Απροσδιόριστο
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Πυλαίας - Χορτιάτη
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vwfighter's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Κλείνει ο Οκτώβριος και ακόμα οι αντιπρόσωποι δεν έχουν την παραμικρή εικόνα για το μοντέλο.
  2. VW T-Cross Baby SUV Interior Partially Revealed In New Teaser https://www.motor1.com/news/268748/vw-t-cross-interior-teaser-video/
  3. Δεν είπαν, αναμένουμε να δούμε.
  4. Πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου για το νέο VW T-Cross https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/premiera-stis-25-oktovrioy-gia-neo-vw-t-cross
  5. VW = my animals slowly (τα ζώα μου αργά)
  6. Να δούμε τί θα γίνει με το T-Roc με τον 1.5 TGI που ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες.
  7. Εμένα συνεχίζει το «ταμπούρλο». Να σημειώσω ότι είμαι με Firefox.
  8. Καλές απώλειες πωλήσεων αν τα πρώτα αμάξια θα παραδοθούν το καλοκαίρι. Αν ισχύει αυτό, εκτός των άλλων, οι αντιπροσωπείες είναι απατεώνες που θέλουν να κλειδώσουν τώρα προκαταβολή για παράδοση τον Ιούνιο του 2019.
  9. Ακούμε όλοι άπειρες φήμες και πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι αξιόπιστο μέχρι να δούμε επίσημες ανακοινώσεις. Για παράδειγμα πάνω στα παραπάνω, μού φαίνεται περίεργο να φτιαχτεί καινούρια δεξαμενή 2 κιλών όταν οι άλλες δύο είναι των 6 κιλών, χωρίς να αποκλείεται λόγω έλλειψης χώρου. Σχετικά με την έναρξη παραγωγής ... αν πάει για Μάρτιο του 2019, δεν θα μού φανεί περίεργο να κλείσει η VW.
  10. Ευχαριστώ για την επέμβαση και το χρόνο που αφιέρωσες ως τώρα. Στο δικό μου συνεχίζει να παίζει ένα ήχο σαν ταμπούρλο, σε κάθε φόρτωμα του chat room. Πριν την επέμβαση έκανε ένα «κλινκ».
  11. Έκανα μια έρευνα σήμερα τηλεφωνικά σε μερικές αντιπροσωπείες, ρωτώντας αν ήρθαν οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου μοντέλου, ο εξοπλισμός και η τελική τιμή. Σε καμία δεν είχαν εικόνα για τίποτα από όλα αυτά. Ενδιαφέρθηκαν όμως να εισπράξουν την προκαταβολή για να καταχωρίσουν την παραγγελία, ώστε να «παίρνει σειρά» κανείς στο εργοστάσιο. Για ένα αμάξι που ο καταναλωτής δεν γνωρίζει το παραμικρό. Περιττό να πω ότι πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής VW, έχω σχηματίσει μακράν τη χειρότερη άποψη για ένα car brand name, σε επίπεδο presales.
  12. Έχουμε κανένα νεότερο από την κεντρική αντιπροσωπεία, αν έχει έρθει στους καταλόγους το νέο μοντέλο; Να δούμε τις νέες προδιαγραφές, κυρίως τις εκπομπές και το μέγεθος της δεξαμενής CNG που θα αυξήσει την αυτονομία με φυσικό αέριο.
  13. Υπάρχουν κάτοχοι ως τώρα, να μάς μεταφέρουν εντυπώσεις;
  14. Καλησπέρα, Έχουμε τυχόν διαβάσει σε διεθνή αρθογραφία, κατά πόσον θα βγουν εκδόσεις SUV μοντέλων της VW, π.χ. Tiguan, T-Roc, T-Cross, με φυσικό αέριο / CNG ;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.