Jump to content

MitsosK

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About MitsosK

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Γλυφάδας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MitsosK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη να σαι καλά.!!!!Και συγνώμη αν ήταν λίγο χαζό αυτό που ρώτησα.
  2. Παιδιά καλησπέρα.Κατοχος vw polo 1.0 με τα 95 άλογα.Μπορει κάποιος να μου πει με τον συγκεκριμένο κινητήρα στις πόσες στροφές δουλεύει το ρελαντί; (Το αυτοκίνητο είναι της γυναίκας μου και δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθολου) Πήγα για σέρβις σήμερα στην αντιπροσωπεία και μετά την παραλαβή μου φαίνεται ότι έχει ανέβει πολύ το ρελαντί ( 950 στροφές)το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι με το που ανοιγω τον κλιματισμό πηγαίνει στις 900.Δεν το χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο και δεν έχω εικόνα πως ήταν πριν αλλά νομίζω δούλευε πιο χαμηλά. Ευχαριστω πολύ και συγνώμη για την χαζή ερώτηση.
  3. Καλημέρα και από μένα πάλι. Εγινε έλεγχός της οθόνης και μου είπανε για αντικατάσταση κατευθείαν, ευγενεστατοι και αμεση λυση .Αυριο θα αλλαχθεί. Petros nikolopoulos μου είπανε αφού ενεργοποιήσεις (δεδομένα ανοιχτά) Στο iPhone σου το siri συνδέεις με καλώδιο το iPhone με την οθόνη πατάς το app πάνω δεξιά και κάνεις συγχρονισμό το τηλ σου με την οθονη του αυτοκινητου και γίνεται καθρεπτισμος με το κινητό σου. Η οθόνη η συγκεκριμένη δουλεύει καλύτερα με το iPhone απ ότι είπε. Οι εφαρμογές δεν χρειάζονται που σου έγραψα.Αν βρεις κάποια χρήση ενημέρωσε και εμάς.
  4. Επειδή το κομμάτι της παρουσίασης το έχασα γιατί το αμάξι ήταν δώρο στην γυναίκα μου και καποια στιγμή είδα ότι είχε ενεργοποιήσει το siri από το iPhone, όπου και συνδέθηκε με την οθόνη και έκανε αναγνώριση φωνής και επειδή είμαι και λίγο τσοπανος.....Αύριο θα πάω από αντιπροσωπεία και αν είναι όλα καλά θα ρωτήσω και θα σου γράψω τι ακριβώς κάνεις. Πάντως γνωμη μου τα παραπάνω λεφτά για την οθόνη άξιζαν.
  5. Πέτρο καλησπέρα εμένα αναπαραγωγή βίντεο μου είπανε ότι δεν γινεται να κάνεις. App κατέβασε η γυναίκα μου ένα vw media control και vw car - net Χάρτες παίζει αυτούς τις apple και δεν ανοίγει το Google maps.
  6. Καλησπέρα σας και από μένα .Είμαι ο Δημήτρης και σήμερα παρέλαβα το polo comfortline 95. Δυστυχώς το απόγεύμα που ασχολήθηκα με το αυτοκίνητο διαπίστωσα μια γραμμη στην οθονη 8' η οποία φαίνεται πιο καθαρά όταν είναι φωτεινό το φόντο.Αυριο θα παω στην αντιπροσωπεία στο τμήμα παραλαβης να δω τι θα κάνουμε. Γνωριζει κάποιος αν σε περιπτωση αλλαγής υπάρχει πιθανότητα ζημιάς σε τυχόν ξήλωμα του ταμπλό και γενικότερα ποια είναι η πολιτική σε τετοιου είδους θεματα; Είναι το πρώτο μας αυτοκίνητο (καινούργιο) και είμαι να σκάσω.....Σημειωτέον πήγα στην αντιπροσωπεία το απόγευμα και στα οχήματα της αντιπροσωπείας δεν εμφανίζει καποιο θεμα η οθονη. Πρώτη φορά γράφω σε forum συγγνώμη για τυχόν λάθη στην επεξήγηση.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.