Jump to content

EXTREME

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EXTREME

  1. Κακο ειναι που αναφερθηκε το σαιτ? Αν ειναι λαθος η αναφορα σε αλλα sites δεν υπαρχει προβλημα να διαγραφουν οι απαντησεις μου σε αυτο το τοπικ (δεν εχω καποιο οφελος, ειμαι απλο μελος και στα δυο φορουμς). Αντικειμενικα το συγκεκριμενο φορουμ που ανεφερα εχει αρκετες πληροφοριες αποκλειστικα για τα Tiguan.
  2. Τσεκαρε το φιλε με τον Μανωλη του autopaint (στο οποιο ειναι ο γνωστος σε ολους μας Δημος) γιατι νομιζω ασχολειται με την επισκευη των σασμαν. Ολοι αλλαγη προτεινουν δεν ασχολουνται και πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου.
  3. Βρηκα αρκετες πληροφοριες για προβληματα στο www.tiguan.gr
  4. EXTREME

    Vw Tiguan

    Κριμα για την VW. Να εχει ενα τοσο επιτυχημενο μοντελο και να μην μπορει να ανταπεξελθει. Εαν βγει RAV4 υβριδικο θα χτυπησει ολες τις κατηγριες. Καθολου τελη κυκλοφοριας, δακτυλιος ολες τις ωρες και το σημαντικοτερο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ καταναλωσης.
  5. EXTREME

    Vw Tiguan

    Δεν εχει καμια σχεση το Kuga με το Tiguan. Αλλα με τετοια αναμονη η θα πρεπει να αυξησει την παραγωγη η VW η να το κλεισει για φετος το μαγαζι για Tiguan και να ξεκινησει παραγγελιες του χρονου παλι. Υπαρχει περιπτωση να το παραγγειλει καποιος με 13 μηνες αναμονη? Σε τετοιο διαστημα σιγουρα θα εχει μικροβελτιωσεις το μοντελο οποτε δεν συμφερει να το παραγγειλεις τωρα. Κακη κινηση εαν κοψαν τα δωρα. Aυτη η ελληνικη νοοτροπια .... τωρα θα εχουν και τουπε οι πωλητες φανταζομαι...
  6. EXTREME

    Vw Tiguan

    Μα ειναι λογικο. Σε 10 μηνες μπορει να αλλαξουν πολλα πραγματα. Απο τιμη μεχρι και βελτιωσεις μοντελου.
  7. EXTREME

    Vw Tiguan

    Φιλος μου πανω σε κουβεντα μου ειπε για καποιον γνωστο του οτι πηγε να παραγγειλει το TIGUAN ESCAPE την περασμενη εβδομαδα. Περα της αυξησης των 500 ευρω του εδωσε αναμονη 13 μηνες!!! Ειναι δυνατον να παραγγειλει καποιος αυτοκινητο με τετοια αναμονη?
  8. Θαναση καλοριζικο φιλε. Αν θες με την επιστροφη σου να μας αναφερεις πως το ειδες σε καταναλωσεις μιας και θα το δεις σε διαφορετικες διαδρομες. Οι καταναλωσεις που ανεφερες παντως για μεσα στην πολη ειναι καλες.
  9. Το σιγουρο ειναι οτι οι τιμες που δινει επισημα η εταιρια δεν εχουν σχεση με τις πραγματικες τιμες. Σε αστικο κυκλο με 1η 2α ποσο να καιει αραγε? Σε off road τι καταναλωσεις εχουμε?. Εκει που εχει φτασει η βενζινη το να καταναλωνει 14 και πανω ειναι ενα θεμα. Αραγε με τα υβριδικα θα ασχοληθει η VW?
  10. Απο καταναλωση βενζινης πως παει το Tiguan? Φιλος μου εκανε test drive και εφτασε μεχρι 22lt/100 ενω μεση του εδωσε γυρω στα 14lt αλλα και 16/100. Δεν το πιεσε σε ολη την διαρκεια της δοκιμης. Του εκανε εντυπωση η καταναλωση σε τετοιο βαθμο που μου το συγκρινε με το Mercedes ML στο οποιο εχει δει μικροτερες μεσες τιμες !!! Την καταναλωση την ειχα προσεξει και σε ενα συγκριτικο σε καποιο περιοδικο οπου στο Tiguan ειχε την υψηλοτερη καταναλωση σε σχεση με το Rav και το Xtrail (εδινε 16/100). Οι τυχεροι που το εχουν στα χερια τους τι βλεπουν απο το αυτοκινητο?
  11. EXTREME

    Vw Tiguan

    Οσον αφορα την καταναλωση του Tiguan εχω προβληματιστει. Ενω ο κατασκευαστης δινει: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (λίτρα/100 χλμ) Εκτός πόλης / Μικτή / Αστική 7,0/8,4/10,6 στο περιοδικο Drive σε τεστ του αυτοκινητου οι καταναλωσεις εχουν ως εξης (χονδρικα δεν θυμαμαι τα νουμερα ακριβως): 14 αστικη 13 μικτη και 10,κατι αστικη. Σε συγκρητικο με RAV4 και XTRAIL ειναι το πιο ενεργοβορο ιδιαιτερα σε συνθηκες πιεσης. (μαλιστα σε γραφηματα ειδα και 16 ). Θεωρω οτι ειναι μεγαλες οι αποκλισεις αλλα τινω να πιστεψω το περιοδικο και οχι τον κατασκευαστη. Επισης στο ιδιο περιοδικο γραφει για λιτρα πορτμπαγκαζ 505. Εγω ξερω οτι εχει 360-470 αναλογα τις θεσεις των πισω καθισματων... Τι γινεται? και μου αρεσει τρελα το ατιμο.
  12. Και στο service ειναι δυνατοι στου Δημου.. Και οικονομικοι... Υ.Γ: Επιτελους τακακια που δεν σφυρανε....
  13. Να υποθεσω οτι αυτα δεν κανουν για την περιπτωση μου?
  14. Δεν θελω να βαλω ιδιας ποιοτητας χερουλια γιατι φοβαμαι πως μετα απο κανα χρονο θα αρχισουν παλι τα σκασιματα. Και τα 4 χερουλια ειναι σκασμενα αυτη την στιγμη. Αυτο με το νικελ μου αρεσε. Αν δεν βρω αυτο που θελω θα προτιμησω να τα γδαρω τελειως και να μεινει το εσωτερικο μαυρο πλαστικο.
  15. Παιδια μπερδευτικα..υπαρχουν η δεν υπαρχουν?
  16. Κανεις δεν το πε εγω ρωτησα φιλε μου..Αρα δεν υπαρχουν για polo και βαζουμε απο Golf. Ok.
  17. Φιλε Pacific αυτο που προτεινεις σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση αλλα το θεμα ειναι ποσο κοστιζει. Επειδη βλεπω οτι το προβλημα με τα χερουλια ειναι συνηθες μπορειτε να μου πειτε που να απευθυνθω για καλυτερες τιμες και πως θα τα ζητησω τα συγκεκριμμενα χερουλια νικελ? Υπαρχουν νικελενια χερουλια για πολο η ειναι του γκολφ? Φοβαμαι πως αμα παρω απο τον Φιλοσιδη προσφορα, που παω τον ψαροπολο για service, θα ζητησει μια περιουσια... Για τι ταξη κοστους μιλαμε παιδια? Αν ειναι να τα αλλαξω θα αλλαξω και τα 4 χερουλια σε ολες τις πορτες (5θυρο).
  18. Πηγα λοιπον την Παρασκευη το απογευμα να παραλαβω τον ψαροπολο. Εχω να πω πως εμεινα πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Γνωρισα και τον Δημο ο οποιος ειναι κοινωνικος και πολυ ευχαριστος ανθρωπος μα πανω απ ολα επαγγελματιας οπως και ολο το team. Οι πορτες που προστεθηκαν ηταν βαμμενες αψογα οπως και οι διορθωσεις σε γδαρσιματα των προφυλακτηρων. Η δουλεια που κανανε τα παιδια της autopaint αναγνωριστηκε και το Σαββατο που πηγα να κανω ευθυγραμμιση στο αυτοκινητο οπου ο τυπος που μου εβαλε τα λαστιχα, και ειδε το πολο στην προηγουμενη κατασταση, μου ειπε: Τι εγινε το εφτιαξες το αυτοκινητο? Ναι του λεω. Που το φτιαξες φιλε? πολυ καλη δουλεια σου κανανε. Σε ενα φανοποιειο στο Μοσχατο, autopaint λεγεται, το οποιο το μαθα απο το club vw, του απανταω. Πολυ καλος μου απανταει περιεργαζοντας το αυτοκινητο μου με προσοχη. Σου πετυχε πολυ καλα και το χρωμα. Δυστηχως ξεχωριζει η δουλεια που εκανε παλιοτερα αλλος φανοποιος κατω απο την ταπα του πολο ο οποιος χαρακτηριστηκε για τα μπαζα. Η διαφορα φαινεται ακομα και στην αφη. Αν χαιδεψεις τις πορτες ειναι λειες και απαλες. Αν χαιδεψεις το σημειο που εφτιαξε ο αλλος φανοποιος καταλαβαινεις την αγριαδα. Επισης να επισημανω οτι τα παιδια της autopaint ανελαβαν με εξουσιοδοτηση μου ολα τα τρεχαματα με την ασφαλιστικη αυτου που με τρακαρε απαλλασσοντας με απο τρεξιματα μα πανω απ ολα διευκολυνοντας με οικονομικα. Με τον Δημο εχουμε "ανοιχτο" ραντεβου να του παω το πολο πλυμμενο (πριν δηλαδη παω για ψαρεμα ) ωστε να μαζεψει μικρογρατζουνιες με το μαγικο του χερι. Δημο σας ευχαριστω για ολα και οταν ξαναπερασω θα κερασω μπυρες. Παιδια ευχαριστω και εσας που με βοηθησατε να βρω επιτελους εναν επαγγελματια να κανω την δουλεια μου σωστα προγραμματισμενα (το αυτοκινητο το πηρα στην μερα και ωρα που κανονισαμε) και χωρις να ασχοληθω εγω περαιτερω με τις ασφαλιστικες. Να στε καλα. Ελπιζω τωρα που ο ψαροπολος ομορφυνε να βγει και κανα καλο ψαρι που εχουμε ρημαξει στις αψαριες.
  19. Μου φαινεται η καλυτερη λυση αυτο που προτεινεις φιλε scorpio. Συγνωμη αν κουρασα αλλα οσο και αν περιηγηθηκα στο φορουμ δεν ειδα πουθενα για το συγκεκριμενο θεμα. Υγρο αποσμητικο χωρου λοιπον. Αν μπορεις να μου προτεινεις καποιο που ισως ειναι σιγουρο για την συγκεκριμενη δουλεια καθως και την διαδικασια θα με βοηθουσες. Αν και νομιζω πως ο τροπος ειναι επαλειψη το αφηνω λιγο και αρχιζω τριψιμο. Οπως και να χει σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας. Χρηστος.
  20. Case closed!! Δευτερα φωτογραφιες και αποτελεσμα!!! Δημο εγω ευχαριστω. Ανυπομονω να ρθει το απογευμα να δω το αποτελεσμα. Αντε ρε Δημο να σε γνωρισω κιολας απο κοντα. Χρηστος.
  21. Μαλλον φιλε scorpio θα τα γδαρω..απλα ηθελα καμμια γνωμη πως να το κανω..αν υπαρχει δηλαδη κανα υγρο η καποιος τροπος που θα κανει ευκολη την δουλεια γιατι τα κομματια που ειναι ακομα κολλημενα ειναι δυσκολο να βγουν.
  22. Έχω ένα polo 75H 1.4 μοντέλο 2001. Εδώ και κανά δύο χρόνια έχει αρχίσει να ξεφτίζει η πλαστική επένδυση από τα εσωτερικά χερούλια της πόρτας οδηγού και συνοδηγού . Όπως έχει καταντήσει μάλλον θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκολήσω (καθαρίσω) τελείως αυτή την πλαστική επένδυση και να φαίνεται το εσωτερικό μαύρο πλάστικο το οποίο είναι λείο και δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Τι προτείνεται φίλοι μου? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό το φαινόμενο? Είναι πολυ ασχημο να φαίνονται έτσι γδαρμένα τα χερούλια και πρέπει να βρω μία λύση.
  23. DIMOS ARE U TALKING ABOUT THE FAMOUS ΨΑΡΟPOLO?? Τις λασπουριες τις προσεξες Δημο στο αυτοκινητο? Παρολο που ηταν χτυπημενος ο ψαροπολος με συντροφευσε το Σαββατο βραδι σε ενα ολονυκτιο παγωμενο ψαρεμα... Αντε τωρα που θα γιατρευτει και θα γινει παλι κουκλος μπορει να πιασω και κανα ψαρι.. KEEP WALKING MY FRIEND DIMOS. Χρηστος.
  24. Οχι φιλε αλλες στουκες...οχι αλλο καρβουνο!! χαχαχαχαχα
  25. Φιλε Marine καλησπερα..Ευχαριστω για το καλωσορισμα..Καλως σας βρηκα και να στε παντα καλα. Ακριβως το ιδιο μου πανε και κει.. Οτι θα το δω καλυτερο Μακαρι. Ο καιρος γαρ εγγυς . Χρηστος.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.