Jump to content

Fs06

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Fs06

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Fs06's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Κ.Κωστα ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας.Ειμαι ήδη σε διαδικασία αναζήτησης μηχανικού και κοιτάζω και τα προτεινόμενα συνεργεία στην αντίστοιχη ενότητα.Η ερώτηση για τις απαντήσεις όπως καταλάβατε ήταν επειδή έβλεπα 1 απαντηση και μέσα δεν είχε τίποτα.Μαλλον μετράει και η πρώτη δίκη μου ανάρτηση.Πρωταρης Γαρ!!! Αγαπητε actvious επιτρεψτε με να μην τον αναφέρω.Αλλωστε όπως προείπα εγώ και κατάλαβα ότι μου ζητάει παρα πολλα.Πιο άσχετος απο εμένα δεν πιστεύω να υπάρχει.Οποτε δεν προσθέτει κάτι η αναφορά του ονόματός του.Τωρα για το ότι το δήλωσα απο την αρχή πως δεν έχω ιδέα αυτό ειναι κάτι που μαλλον τώρα και στα πενήντα πλέον, δεν μπορεί να αλλάξει.Την έχω πατήσει αρκετές φορές έτσι και σε αλλα πράγματα ,αλλα έτσι έχω μάθει.Καθαρες κουβέντες απο την αρχή.Ισως ειναι και αφέλεια. Οπως και να χει σας ευχαριστώ θερμά όλους σας,καλα να περνάτε. Υ.Γ.Θα τα πούμε ίσως και σε άλλο topic, έχω κάποια θεματάκια ακόμα με το αυτοκίνητο μου.Με αρέσει το topic και κάθομαι και διαβάζω αρκετά.Κατι μαθαίνεις και έτσι!!
  2. Εγώ που είμαι άσχετος κατάλαβα ότι το κόστος είναι υπερβολικό, εσείς σίγουρα ξέρετε πολύ καλύτερα να αξιολογήσετε ακόμα και μικρότερες διάφορες. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει μια γνώμη για το συνολικό κόστος αυτών των εργασιών. Να έχω μια εικόνα κι εγώ. Στο περίπου βέβαια.
  3. 300€ ειναι ανταλλακτικά και εργασία μαζί.Ολες οι τιμές που ανάφερα ειναι με εργασία και ανταλλακτικά. Ευχαριστώ πολύ .
  4. Το ψάχνω ήδη .Δεν πρόκειται να πάω στον συγκεκριμένο!Δεν έχω όμως καθόλου εικόνα απο την αγορά,απο το κόστος των εργασιών και για αυτό ρωτάω.
  5. Δίσκο πλατό ρουλεμάν και δεν ξέρει λέει τι άλλο μπορεί να βρει.Κατι για αντλία η βαλβίδα συμπλέκτη είπε,αν δεν κάνω λάθος. Ποσό στοιχίζουν αυτές οι εργασίες στο περίπου.Πανω κάτω με ποιο ποσό ειναι κανείς ικανοποιημένος?
  6. Παραλειψα να αναφέρω ότι στα σινεμπλοκ θα μου περάσει αυτά που φοράει το gti μου είπε και ειναι το καθένα κατά 13€ ακριβότερο απο τα δικά μου .Αυτη την διαφορά την έχει υπολογίσει μου είπε και ειναι μέσα στα 300€. Γιατί δεν μπορώ να δω την απάντηση?
  7. Καλησπέρα σε όλους και καλα να περνάτε ,με υγεία πάνω απο όλα. Ειμαι νέο μέλος ,παρακολουθώ όμως τις δημόσιες συζητήσεις στο forum και ομολογώ ότι ειναι πολύ ενδιαφέρουσες και για μένα που είμαι άσχετος απο αυτοκίνητα (δυστυχώς) ειναι και ιδιαίτερα χρήσιμες (σε όσα φυσικά καταλαβαίνω). Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ο μηχανικός μου διαπίστωσε ότι χρειάζεται να κάνω ορισμένες εργασίες στο golfaki mou.Ας υποθέσουμε ότι έτσι ειναι.Πρεπει να γίνουν.Μου είπε λοιπόν,αλλαγή σετ συμπλέκτη (600€),αλλαγή n75 και σκαστρας (200€) και αλλαγή σινεμπλοκ στα μπροστά ψαλίδια (4 μου είπε ότι ειναι),μαζί με τη βάση μηχανής (300€).Συνολο λοιπόν 1100€.Θεωρω την τιμή υπερβολική!! Δεν του χω κάνει ποτέ παζάρια ,ίσα ίσα που του αφήνω πάντα και κάτι παραπάνω και του έχω δηλώσει απο την πρώτη στιγμή ,ότι εγώ δεν γνωρίζω απο αυτοκίνητα και ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.Το πηγαίνω τρία χρονια σε αυτόν δεν έιχα κανένα θέμα και έδινα για σέρβις λιπαντικό 70€ και για το μεγάλο του service 250 με 270€.Τωρα όμως τα χρήματα που μου ζητάει για τις εργασίες αυτές μου φαίνονται παρα πολλα. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.