Jump to content

Papadopoulos Kostas

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Papadopoulos Kostas

  1. Καλημέρα φιλοι του vw club,εχω το vw cc 2013 μοντελο και ειχα την πιεση αέρα των ελαστικών μου στο 32 psi,ύστερα απο έλεγχο που εκανα μετα απο καποιο χρονικο διάστημα ο ενας ο τροχος εφτασε να εχει πιεση αέρα 29psi αλλα δεν μου αναψε το λαμπακι στο ταμπλό!!Έβαλα σε ολα τα λαστιχα να έχουν 32 psi εκανα επιβεβαίωση και ξεφουσκωσα ενα λαστιχο το εφτασα να εχει πιεση αερα 20psi να δω αν αναψει το λαμπακι αλλα δεν αναψε!!Μηπως ξερει καποιος αν τον εχει τυχει κατι τετοιο και τι μπορει να φταει; Ευχαριστώ πολύ.
  2. Φίλε Michael salonica88 ειχες δικιο και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες σου,καλές γιορτές να έχεις.
  3. Τελικά το πηγα στην αντιπροσωπεία ανοιξαν το σασμαν και μου ειπαν οτι ο θόρυβος ειναι απο το ρουλεμάν το οποιο αλλάξαν μαζι με αυτο και τους δισκους!!Συνολικό κόστος 535 ευρω.
  4. Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη για τις πληροφορίες σου.
  5. Απο Χαλκιδικη ειμαι,κοστος μου ειπε για το ρουλεμαν 70 ευρω αν ειναι βολαν του συμπλεκτη 350 ευρω συν 150 εργατικα!!
  6. Το πηγα στην αντιπροσωπεία σημερα και το ακουσαν πως κανει σιγουρα μου ειπε ο μηχανικος οτι πρεπει να ανοιχτει το σασμαν,υπαρχει περιπτωση να ειναι ρουλεμαν η το βολαν μου ειπε!!
  7. Καλημέρα σας, εχω στην κατοχή μου το vw cc 2013 1.4 160hp tsi και παρατηρησα σημερα οτι ακούγετε ενα τακ τακ οταν ειναι στο ρελαντι και οταν παταω συμπλεκτη αυτο σταματαει!! Τι μπορεί να ειναι;Εχει συμβει αυτός ο θόρυβος σε κάποιον άλλο στο αυτοκίνητο του;
  8. Καμια φορα ακούγεται οταν στριβω δεξια και παω να ξεκινησω αλλα οχι παντα!!και οταν κατεβαίνω σιγα σιγα απο μικρο σκαλοπατακι ακούγεται ένα μικρο τριξιμο απο τα δεξια, τωρα μπορει πιστευω να ειναι το αμορτισερ η το topmount.
  9. Εχω ενα τριξιμο οταν στριβο το τιμονι και οταν κατεβω απο μικρο σκαλοπατακι,τι νομίζετε ότι μπορει να φταιει;
  10. Οταν τραβαω λιγο το χερουλι για να ανοιξω την πορτα,το παραθυρο κατεβαινει 1 με 2 εκατοστα.Σε μια απο τις πορτες οταν παω να το τραβηξω το χερουλι να ανοιξει η πορτα δεν κατεβαινει το παραθυρο,και με το που ανοιξει η πορτα τοτε δινει εντολη να κατεβει!!Τι μπορει να φταει σε αυτη την περιπτωση,γνωριζει κανεις;
  11. Καλησπερα φιλοι τις VW,εχω το passat cc 2013 φοραω λαστιχα GOOD YEAR EAGLE 235/45 R17και πιθανων αυτα τα λαστιχα με βγαζουνε θορυβο μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου,εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα σε καποιον;αν ναι τι λαστιχο θα σινιστουσατε για να μην εχει θορυβο η καμπινα;τι γνωμη εχετε για τα dunlop sportmaxx ειναι αθορυβα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο;ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.