Jump to content

tomilaw

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by tomilaw

  1. Ευχαριστω παιδια θα ρωτησω και τους δυο αν και στο περιστερι τωρα πια που μετακόμισα απο τα νοτια προαστια ειναι πιο κοντα. Πιστευω να μην ειναι προβλημα που ειχα αγορασει το σετ χρονισμου και θα χρειαστω μονο την εργασια. Οτι και να'ναι θα γραψω τι εκανα τελικα. Thanks.
  2. Εβαζα ngk εμποριου τις αλλες μαρκες δεν αγορασα ποτε και στο τελος κατεληξα στα μαμα απο αντιπροσωπεία καθε 4 χρονια αλλαγη ή 60χιλιαδες χλμ αν θυμαμαι καλα και τελος.
  3. Εχω ενα 20vt golf. Το θεμα μου ειναι το λουρι χρονισμου εχει 70.000χλμ και 10 χρονια πανω απο την τελευταια αλλαγη τα λουρια συν τρομπα ηταν γνησια. Επειδη ο μαστορας πηρε σύνταξη δεν εχω που να τα αλλαξω,στην αντιπρωσοπεια μου ζητησαν 800 ευρω συν φπα,δεν μπορω να τα δωσω αυτα τα λεφτα εχω και ενα παιδακι αλλα απτην αλλη αγαπαω και το golfaki μου. Αν γνωριζει κανεις εναν καλο μαστορα που ξερει τα vw group και πηγαίνει και το δικο του εντος αττικης θα του ειμαι υπόχρεος. Ευχαριστω.
  4. Ισως ειναι στο μυαλο μου οτι μπορει να θελουν αλλαγμα και οι πλαστικες βασεις των μπεκ αλλα ειδα σε ξενο site οτι μετα απο καιρο ραγιζουν και αυτα. Αλλοι εβγαζαν ολη την εισαγωγη και ταλλαζαν ,αλλοι ταλλαζαν χωρις να βγαλουν την εισαγωγη.. Εγω απλως ηθελα αφου θα αλλαξω ορινγκ ναλλαζα και τις βασουλες χωρις να βγει η πολλαπλη να ξεμπερδευα με την εισαγωγη σιγα σιγα..ξερετε μαζεματα λογω παλαιοτητας..αλλα αφου δεν ειχες προβλημα με απώλειες ιπποδυναμης η καταναλωση θα αλλαξω μονο τα λαστιχακια και αν ποτε χρειαστει φλαντζα η πολλαπλή εισαγωγης ταλλαζω..ευχαριστω
  5. Ελα ρε συ...που να παει το μυαλο οτι θαχει προβλημα το κοντερ..παντως νασε καλα που εγραψες την λυση για να ξερουμε στο μελλον..
  6. κατι τετοια μου εκανε και μενα πιο παλια μαζι με θερμοστατη κελυφος κλπ υπαρχει και μια βαλβιδα(πρασινη) ισως αυτη δεν διαβαζει σωστα.
  7. εχω το gti με τα 180 μαμα εδω και 10 χρονια,εκτος απο τα φρενα που εχει απο την μανα του απο s3 και λογικα χρειαζονται ειναι και το 6αρι σασμαν που κανει την διαφορα και σε σπριντ αλλα και σε ταξιδια..βαζεις μια εκτη και ρολλαρης.. τωρα δυσκολο να βρεις 180αρι μαμα αν και κατα καιρους τα πουλανε στο car αλλα ζηταν παπαδες..
  8. γεια,εχω ενα golf gti mk4 εδω και 10χρονια παλιο αλλα καλο.. εδω και καιρο βλεπω στην εισαγωγη στο σημειο που κουμπωνουν τα μπεκ μαυριλα η οποια σιγα σιγα αρχιζει και ξεχειλιζει και εχει μαυρισει σχεδον ολα τα μπρατσα της πολλαπλης,δεν εχω προβλημα στα μπεκ η κατι τετοιο ψεκαζουν κανονικα.. το θεμα μου ειναι οτι θελω να αλλαξω λαστιχακια και τις πλαστικες βασεις των μπεκ που κουμπωνουν στην εισαγωγη.. το εχει κανεις αυτο και αν ναι πρεπει να παρουμε στο χερι την εισαγωγη η μπορουμε να τα αλλαξουμε διχως να την βγαλουμε απο το αυτοκινητο??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.