Jump to content

elias87

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by elias87

  1. Εχω βρει καινούριο. Αν θες στειλε μου σε p.m ποσο το δινεις και το site που το εκανες..Ειμαι απο μακρια δυστυχως..εχεις καποιες οδηγιες για αφαιρεση του παλιου δηλαδη πως βγαινουν τα πλαστικα κτλ?
  2. Τελικα το εκανε κανεις? Αν ναι που?
  3. Καλημέρα...Εχει αλλαξει κανεις τους προβολεις ομιχλης σε led? Αν ναι θα ηθελα ενα λινκ αγοράς..
  4. Καλησπέρα..ψάχνω ένα σετ φανάρια για το tiguan(αλογόνου εργοστασιακά)..αν κάποιος τα έχει και κάθονται ας μου στείλει.. ευχαριστώ πολύ
  5. Ένα μέλος που παρέλαβε τα κινεζικα μου ειπε ότι ήταν έτσι και ταίριαζαν ακριβώς..χωρις κανένα θεμα..οποιος μπορεί να ανεβάσει των αλογόνου θα βοηθούσε πολύ!
  6. Καλησπερα...έχουμε κανένα πίνακα με το τι λάμπες παίρνει το tiguan? Όσοι βάλατε στη μεσαία σκάλα είστε ευχαριστημένοι? Είναι καλή η δέσμη? Η μεσαία είναι Η7,η μεγάλη?
  7. Καλησπερα..ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση του φωτισμού του tiguan..Ποιοι έχετε αντικαταστήσει τις αλογόνου με led? Από που αγοράστηκαν(αν είναι εύκολο ένα link)? Είδατε βελτίωση? Υπήρχε θέμα με τους απέναντι ερχόμενους οδηγούς? Είχατε θέμα με canbus? Ευχαριστώ πολύ!
  8. Δοκιμαστε να ρωτησετε στο delectronics.gr Βλεπω εχουν κανει αρκετα retrofit σε vw
  9. Το πρωί που το πρώτο-εβγαλε είχε..τώρα όχι έλιωσε!αύριο θα του ρίξω νερό να δω αν συνεχίζει το πρόβλημα! Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο?
  10. Καλησπέρα.. Κάτοχος και εγώ και πολύ ευχαριστημένος μπορώ να πω..Σήμερα όμως μου εμφάνισε το εξής το πρωί που ξεκίνησα "park pilot is currently not available". Δείχνει η οθόνη το όχημα κανονικά όταν βάζω όπισθεν αλλά δεν δείχνει καθόλου τις γραμμές εμπρός και πίσω για τους αισθητήρες! Έχει τύχει σε κανεναν αυτό? Μήπως έφταιγε το χιόνι, πάγος και οι χαμηλές θερμοκρασίες? P.s και τώρα το ίδιο μου βγάζει... Έχει κάποιος καμμία ιδέα? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.. Ευχαριστώ πολύ!
  11. 1100 μου είπαν με την αγορά της καμερας, καλωδίωσης και box. Προφανώς η highline έκδοση είναι αυτή που χρησιμοποιείται και για το αυτόματο παρκάρισμα..Α και μια άλλη αντιπροσωπεία μου ειπε δεν γίνεται και οτι χρειάζεται νέο εγκέφαλο..απλά επειδή με ενδιαφέρει ενημέρωσε μας σε παρακαλω για κόστος..ανέβασε και καμμία φωτό όταν το κάνεις..
  12. Έχεις ρωτήσει σε αντιπροσωπεία καταρχάς αν το κάνουν και το κόστος? Αθήνα βρίσκεσαι? Δεν σε ανησυχεί καθόλου το ξεκουμπωμα που έχει(όλη η δεξιά μερια) για να περάσει η καλωδίωση? Σε ρωτάω γιατί ενδιαφέρει κ εμένα..και όταν ρώτησα σε αντιπροσωπείες μου είπαν ότι δεν αναλαμβανουν ή καποιοι άλλοι κοστος 1100ευρω. Αλλά αυτό είναι για να βάλεις την highline με άλλο boxaki στο ντουλαπακι..μπορείς να βάλεις και τη lowline χωρίς boxaki
  13. Αυτή από ότι είδα στην περιγραφή είναι η highline(αυτή δεν χρειάζεται και ξεχωριστό boxaki στο ντουλαπάκι του συνοδηγού?).Είναι σωστό το ανταλλακτικό? Πώς έστειλε την κωδικοποίηση?
  14. χρειαζεται αλλαγη και το control unit του infortainment? Περα απο την εμφανιση εμεις με την advance κερδιζουμε τιποτα αλλοπχ navi?
  15. με ενδιαφερει και εμενα αυτο, καθως και ποιο το κοστος?
  16. καλησπερα..ειχα δει καποιες αναφορες μελων που ειχαν βαλει λαμπες led..θα με ενδιεφερε ενα μινι review..δηλαδη:ποιες πηρατε?ποσο καιρο τις εχετε?ειχαν καποιο θεμα? πως ηταν ο φωτισμος, ειδατε βελτιωση?ειχατε προβληματα με τους απεναντι? ευχαριστω πολυ!
  17. θα με ενδιεφερε και εμενα αυτο...αν και θα προτιμουσα να μου προτεινετε καποιες led πληρως συμβατες χωρις σφαλματα και με καλο φωτισμο...ευχαριστω!
  18. εγω μολις παω να πατησω στο app μου γραφει not supported..
  19. και μπορεσες να ρυθμισεις το mirror dip? εχει κατι αλλο να κανεις εκτος απο το app? πρεπει να επιλεξεις καθρεπτη, να βαλεις οπισθεν ή τιποτα τετοιο?
  20. εμενα μου γραφει δεν υποστηριζεται...για advance παντα...μηπως εχεις αναδιπλουμενους καθρεπτες?
  21. καλησπερα..εχει βαλει κανεις την active info display..αν μπορειτε να πειτε ποια ειναι τα απαραιτητα parts, καθως και που τη βαλατε και ποσο κοστισε..παρατηρησατε τιποτα προβληματα?
  22. απο τα one click apps σιγουρα δεν υποστηριζεται..πρεπει να γινει χειροκινητος προγραμματισμος με αμφιβολα αποτελεσματα.. Σιγουρα θα γινοταν αν ειχες αναδιπλουμενους καθρεπτες..
  23. το οbd eleven αξιζει πολυ και αοομα περισσοτερο αν θες με ενα κλικ προγραμματισμους..αν το θες το δινω εγω στα 40 ευρω με το easy remove tool καθοτι εκανα αυτα που ηθελα.
  24. Καλησπέρα..Όσοι βάλατε λασπωτηρες από που τους πήρατε? Με ενδιαφέρει να ταιριάζουν ακριβώς. Αν μπορείτε να ποσταρετε κανένα λινκ θα ήταν ακόμα καλύτερα... Ευχαριστώ!
  25. Καλησπέρα.παρελαβα σήμερα και εγώ το obd11..δοκιμασα το app για το start stop και ηταν κομπλέ.Δοκιμαζοντας όμως το app για το mirror dip γράφει not supported..μου φαίνεται λίγο παράξενο να μην το υποστηρίζει..όσοι το κάνατε χρησιμοποιήσατε το app ή κάνατε manual κωδικοποίηση? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.