Jump to content

Sharkman

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Sharkman

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sharkman's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Καλησπέρα σας, Αγόρασα OEM rear view camera που ειχαν προτεινει καποια μελη απο εδω σαν έξτρα (https://www.carsystems.eu/new-2016-vw-tiguan-rear-view-camera-with-guidance-lines,id2374.html ) ,απλα επειδή χρειάζεται VAC για το σεταρισμα,ήθελα να δω αν κάνεις έχεις σεταρει καμερα με obdeleven? Έχω βρει κάποιες οδηγίες στο νετ αλλά τίποτα που να δουλεύει.Εχω ήδη parking assist και παρότι κάνω το activation στο parking assistance και στο info system δεν βλέπω κάτι. Ευχαριστώ.
  2. Εύχομαι να είναι το τελευταίο πρόβλημα με το αμάξι! Αλλα οπως ειπες και εσυ σίδερα είναι , μην δίνεις πολύ σημασία. Εσύ νασαι καλά!
  3. Αν μπορούν να αλλάξουν οι ενδείξεις.πχ να δείχνει υπόλοιπα χιλιόμετρα βενζίνης ή κάτι άλλο.Μεχρι τώρα το μόνο που βρήκα είναι να αλλάξουν μονάδες μέτρησης. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
  4. Ξέρει μήπως κάνεις πως μπορείς να αλλάξεις την ένδειξη km & trip? Ιδανικά θα ήθελα να άλλαζα το trip . Sent from my SM-G965F using Tapatalk
  5. Μολις παρέλαβα και εγώ το θηριάκι μου!!! Απο όπου και να το δεις *μέσα έξω , είναι κουκλί ! Εύχομαι σε αυτούς που περιμένουν παραλαβή , σύντομα να έχουν την ίδια χαρά!!
  6. Ok αυτά είχα βρει και εγώ μέχρι τώρα, απλά έλεγα αν κάποιος έχει βάλει κάτι από όλα αυτά. Σε ευχαριστώ πάντως. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
  7. Σίγουρα και έτσι κουκλί είναι αλλά πάντα κοιτάμε για το κάτι παραπάνω. Έχει βάλει κάνεις κάμερα οπισθοπορειας? Και αν ναι μπορείτε να στείλετε κανένα λινκ με μοντέλα και μαγαζιά που κάνουν καλή δουλειά? Sent from my SM-G965F using Tapatalk
  8. Να σαι καλα φίλε μου , με το καλο να παραλάβεις και εσυ και καλή υπομονή .Το έχω ζήσει και έγω αυτο με την αναμονή , αλλα αυτή τη φορά δεν είχα το περιθώριο να περιμένω. Σίγουρα σε όλα θέλεις γατόνια μαστόρους , απλά ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου είναι η εγγύηση όταν κάνεις αυτές τις αλλαγές. Επίσης προς admins του φόρουμ: γιατι συνέχεια έχει διπλό-τριπλα μηνύματα? πρέπει να το κοιτάξουν αυτό, γιατί είναι αρκετά κουραστικό.
  9. Καλησπέρα στην παρέα των Tiguan-ακιδων, Υποψήφιος κάτοχος λευκού R-Line 1.6 diesel εντός ολίγων ημερών , μιας και το έκλεισα απο τα ετοιμοπαράδοτα που υπήρχαν ( δυστυχώς δεν μπορούσα να παραγγείλω και να περιμένω με τα καλούδια που θα ήθελα ένα τρίμηνο). Επειδή έχω ψάξει όσο μπορούσα τα νήματα που έχετε γράψει για τα έξτρα που έχετε βάλει , προσπαθώ να βγάλω άκρη και θα ήθελα την βοήθεια σας : LED φώτα (πορείας-ημέρας) : ποία after market έχετε βάλει και αν είχατε θέμα με αντιπροσωπείες για εγγυήσεις με αυτή την αλλαγή.Δεν έχω γνώσεις επι του θέματος και δεν θα ήθελα να πάρω οτι ναναι και να μου πούνε μετά "ααα φιλαράκι , εβαλες aftermarket , πάει η εγγύηση". Αναδιπλούμενη καθρέπτες: για ανεξήγητο λόγο σταματήσανε να τους έχουν στον εξοπλισμό των καινούριων R-Line και το αμάξι που παίρνω δεν έχει.Επειδή μέχρι τώρα σε όσα αμάξια είχα , με είχαν βολέψει αρκετά , ξέρετε αν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης τους aftermarket? Active Info Display : Ο μεγάλος καημός που δεν μπόρεσα να βρω με υπάρχον ΑΙD. Είδα οτι κάποιοι αγόρασαν απο ebay το display και το έβαλαν σε αντιπροσωπείες , μαζι και με αλλαγές στα πλαστικά. Ρώτησα στην δική μου και μου είπαν οτι δεν βάζουν μετά την αγορά , με τον φόβο μη υποστήριξης των συστημάτων από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει πιο λεπτομερή στοιχεία για τα parts που αγόρασε για αυτή την αλλαγή και πως το κατάφεραν να το κάνουν σε αντιπροσωπεία? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά περιμένοντας το θηριάκι , θα ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.