Jump to content

PoloMk7

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PoloMk7

  1. Φιλε μου δεν ειναι θεμα πλεον να με απογοητευσεις ουτε εσυ ουτε καποιος αλλος . Απογοητευτηκα πληρως απο την επιλογη μου να πάρω γερμανικο αυτοκινητο πιστευοντας οτι θα ειναι πιο αξιοπιστο και μαλιστα οταν ηταν να αγορασω αμαξι σκεφτομουν και το Seat Ibiza που ειναι Vw Group σκεψου λοιπον να ειχα παρει seat και να παρουσιαζε το ιδιο προβλημα τι θα ελεγα , τι βλακεια εκανα επρεπε να επαιρνα το Polo οριστε λοιπον τωρα. Τελως παντων αν μου το εμφανισει ξανα θα σβησω το αμαξι θα ξαναβαλω μπρος μπας και σβησει , αν το αμαξι συνεχισει να κανει κολπα ομως φιλε θα το δωσω , βασικα αν ημουν πιο ανετα θα το εκανα και τωρα αλλα εχει πεσει στριμωγμα, θα το κρατησω 1 χρονο τουλαχιστον και βλεπουμε αν παρουσιασει προβληματα μετα παμε για αλλα . Αν αλλαζα αυτη την στιγμη αμαξι θα πηγαινα στο Alfa Romeo Mito στα 135 αλογα με 1400 κυβικα. - και να σου πω κατι αυτο ας εβγαζε και κανενα προβλημα γιατι και ιταλικο ειναι και εχουν ακουστει οτι ειναι καπως ζημιαρικα και τσιτωμενο μοτερ εχει με turbo αλλα οχι να βγαζει λ το Vw γερμανικα αυτοκινητα δεν το δεχομαι με τιποτα σου λεω. αισθανομαι οτι πιαστηκα κοροιδο που το αγορασα. εκτος και αν ηταν μεμονωμενο περιστατικο , αστοχια υλικου κλπ . αλλα με αυτα που διαβαζω μονο αυτο δεν ειναι.
  2. Λοιπον ενταξει πηγα και το παρέλαβα Αισθητηρας Λ λοιπον μαζι με εργατικα 247 ευρω ηταν αλλος ενας τυπος εκει ο οποιος ειχε αλλαξει και εκεινος αισθητηρα και εκεινος στα 25.000 χλμ μαλιστα μετα απο 10 μερες τον αφησε μου ειπε το αμαξι του στην εθνικη και αυτη την φορα το ειχε παει για να του αλλαξουν πολαπλασιαστες ελπιζω το αμαξι μου να μην χρειαστει τιποτε τετοιο. ευχαριστω τον αγιο βασιλη για το ωραιο του δωρο!!!
  3. Καλημερα Με πήραν τηλέφωνο απο Auto Marin μου ειπαν οτι ειναι ο λ κοντα στα 260 ευρω με εργασια και ολα μαζι τους ειπα να το φτιαξουν, Το πουλαω το αμαξι δεν το γουσταρω πια το στελνω 9500ευρω και την συζηταμε κιολας την τιμη, εχει 26.250 χιλιομετρα μοντελο 2ος/2006 με σημα πληρωμενο για το 2010 και με τον αισθητηρα αλλαγμενο. Λοιπον last news 247 ευρω θα παω να πληρωσω και να το παρω θα ρωτησω τι εχει γινει και αν ειναι ενταξει και θα σας πω αν εχω τιποτε νεοτερο , ηδη παντως σκεφτομαι πολυ σοβαρα την πιθανοτητα να το δωσω και να παρω κατι αλλο . Δεν ειναι πραματα αυτα 26.000 χιλιομετρα και αισθητηρας λ. ετσι με την μια,
  4. Καλησπερα και παλι, 01:00 και διαβαζω μεσα στο Forum για προβλήματα για τα Polo , οχι και λιγα προβλήματα . Δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το λαμπακι , ειδα καποια ακομα post που λεγανε και για λαμπακι EPC εμενα μου αναβει το αλλο ( αυτο που μοιαζει με ενα μικρο μοτερακι) στο βιβλιαρακι το αναφερει ως βλάβη στο συστημα εξαγωγης καυσαεριων , να ρωτησω τωρα κατι? ειναι πιθανο να θελει αλλαγή ο Λ? με 26.000 χιλιομετρα? το αμαξι κλεινει 4 χρονια σε 2 μηνες ολοκαινουργιο το ειχα παρει, απο εγγυηση μπα ε? δεν με καλυπτει ετσι δεν ειναι? Εγω παντως εχω ξενερωσει αληθεια σας το λεω , δεν το πιστευω οτι καινουργιο αμαξι επαθε ξαφνικα την πλακα του ο Λ επειδη ετσι του ρθε, ακομα και νοθευμενη να εφαγε αν την καψει πρεπει να σβησει το ατιμο (μην το χαρακτηρισω διαφορετικα )- λαμπακι, δηλαδη με το παλαιο μου αμαξι που και εκεινο ειχε τετοιο λαμπακι γιατι δεν αναψε ποτε? και μαλιστα εκεινο και αν ειχε φαει χαλια βενζινη βεβαια αλλο αμαξι τοτε αλλο τωρα ποιο πολλα ηλεκτρικα τουτο το αλλο μονο παραθυρα και κλειδαριες ειχε καταλυτη παντως και λ ειχε και εκεινο και μαλιστα του ειχα βγαλει και το μεσαιο καζανακι του ειχα βαλει και αλλη εξατμιση πιεστικα βενινης αλλα μπουζια φιλτρα πιο ελευθερα κλπ τουτο που το εχω μαμα τι στο καλο γουσταρει ? ορεξη εχει να με βαλει στα εξοδα . και αντε και ειναι ο λ και ας πουμε οτι τον αλλαζω , και παω και ξανα βαζω βενζινη που δεν ειναι καλη .. λεμε τωρα .. παλι λ θα θελει μετα? δηλαδη αν πουμε οτι εγω ειμαι γκαντεμης ρε παιδακι μου και κανω 5 γεμισματα και τα 5 με χαλια βενζινη θα πρεπει να αλλαξω 5 φορες αισθητηρα λ? τοσο ευκολα παραδινει πνευμα αυτος ο αισθητηρας του πολο ? Απο την αλλη ας μην βιαζομαι να βγαλω συμπερασματα , Το πρωι θα βρισκεται στην Auto Marin για να το κοιταξουν και ας ελπισουμε οτι το polaki θα θελει να παραμεινει στα χερια μου !!! Θα σας ενημερωσω για το τι μου ειπε το συνεργειο και για την διορθωση της βλαβης .
  5. 26.000 χιλιομετρα και Λαμδα? Ειναι δυνατον ? Ε καλα αν μου πουν τιποτα τετοιο θα το ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ αν μου πουν τιποτα τετοιο Λοιπον 2/2006 , με 26.000 χιλιομετρα χρωμα μαυρο 101Ps Sport 1400 , 9500Eyro
  6. Και θέλει οπωσδήποτε να παω να μου σβησουν το λαθος με το διαγνωστικο ε? Θελω να πω πως απο μονο του δεν σβηνει??? Απο την αλλη και να το σβησουν λογικα θα αναψει παλι εκτος και αν τα 10 ευρω 100αρας που εβαλα εχουν φερει το μιγμα σε σωστα επιπεδα βασικα το ρεζερβουαρ μου ειχε μεσα 20 ευρω απλης αμολυβδης οταν και αρχισαν τα προβληματα και μετα εβαλα και 10 ευρω 100αρας αμολυβδης Αν το μιγμα παραμεινει χαμηλο και να σβήσουν το λαθος αυτο θα αναψει παλι μολις βαλουν μπροστα!!!
  7. Καλησπέρα σε όλους. Προχτες το βράδυ βγαινοντας για βολτα βάζω βενζίνη απο ενα βενζινάδικο κοντα στη γειτονια μου , απο οσο ξέρω τοσα χρονια δεν εχει ακουστει κατι για την βενζίνη του και ουτε και εγω εχω παρατηρήσει κατι, να σημειωσω οτι πριν βαλω καυσιμα το ρεζερβουαρ βρισκοταν στην ρεζερβα οποτε δεν ειχα πολυ βενζίνη μεσα , τελωςπαντων ενω οδηγούσα λοιπον σε κάποιο φανάρι παρατηρω οτι οι στροφες παιζουν απο τις 600 - 1000 και το αμαξι σαν να τρεμει. του ριχνω 2-3 γκαζιες μπας και ισιώσει , το ειχε κανει και παλιοτερα αυτο και ειχε στρεωσει μετα απο καποιες γκαζιες΄, αυτη την φορα δεν εστρωσε τοσο ευκολα στο επομενο φανάρι τα ιδια στο μεθεπομενο σβηνω το αμαξι και το ξαναβαζω μπρος συνεχιζει και το κανει μετα απο 1-2 φαναρια οκ σταματησε να το κανει , οκ λεω ολα καλα, το επομενο πρωι παω να παρω το αμαξι να παω για καφε , βαζω μπροστα και βλεπω οτι αναβει το λαμπακι του κινητηρα (ενα κιτρινο που δειχνει ενα μοτερακι πανω του ) κοιταω στο βιβλιαρακι του αυτοκινητου και βλέπω οτι το αναφερει ως Βλαβη στο συστημα εξαγωγής καυσαερίων ,σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει το καυσιμο μιας και με το που εβαλα την βενζινη ξεκινησε να τρεμοπαιζει να ανεβοκατεβενουν οι στροφες κλπ , ειχα βαλει 20 ευρω βενζινη κανονικη αμολυβδη οχι 100ασταρα , 100αρα βαζω μια στο τοσο , πηγα και του εβαλα 10 ευρω ακομα λοιπον απο 100αρα αυτη την φορα μπας και στρωσει αλλα το λαμπακι δεν εσβησε , σημερα το πρωι παλι βαζω μπροστα και δεν σβηνει το λαμπακι , το Polo μου εχει 26.000 χλμ μονο, και ειναι μοντέλο 2006 , τα service του εχουν γινει ολα κανονικα και στην ώρα τους. Δεν ειναι δυνατον ρε παιδια γερμανικα αμαξια και κανουν τετοια πραματα? τι στο καλο ειναι αυτο το λαμπάκι?? Εχω κλεισει να το δουν στην Auto Marin αυριο το πρωι , Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? ξερει κανεις? θα ξηλωθω χριστουγεννιατικα ρε γαμωτι???
  8. Καλημέρα σας . Βασικα βρηκα κάποιες τιμες απο Ιντερνετ Φαναρι εμπρος 130 euro original προφυλακτηρας 150 euro ιμιτασιον ομως Βασικα ρώτησα ενα φαναρτζιδικο εκει στη γειτονια μου τον οποιο τον ξέρω κιόλας , και μου ειπε οτι ο προφυλακτήρας γίνεται να φτιαχτει, Θα βγει θα βαφτει και θα ξαναμπει αυτο 120 ευρο + το φανάρι μου είπε. και ενταξει του είπα να δει μηπως εχει χτυπηθει και πουθενα αλλου τιποτα πισω απο τον προφυλακτηρα αν και μου ειπε οτι δεν το βλεπει να εχει κατι εκει και λιγο το φτερο μοιαζει σαν να εχει κανει μια λακουβιτσα αλλα μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα οταν βγαλει τον προφυλακτηρα θα ερθει εκει που πρεπει. τωρα μάλλον απο Δευτερα θα το βάλω για φτιάξιμο 300 eyro στο σύνολο με κόβω να δίνω .. Καλα να πάθω για να μάθω να είμαι πιο προσεκτικος αλλη φορα.
  9. Καλημέρα σε όλους , Δεν γνωριζω αν εχει ανοιξει καποιο παρόμοιο θέμα Ανοιγω το θέμα αυτο για να συζηταμε για τιμες ανταλακτικων είτε Original είτε imitasion για τα αυτοκινητα μας Και ξεκιναω με το δικο μου , που σημερα το πρωι με το Polo μου καρφωσα ενα Opel Insignia 2.0 κυβικα turbo ( Ο Τυπος στη διαφημιση ήθελε να το οδηγησει για να μαθει τι αλλο μπορει να κάνει ) εε εγω το κάρφωσα για να μάθω τι αλλο δεν μπορει να κανει. εκει που βρισκομαι λοιπον στη λενορμαν εχω μπροστα μου το Opel και στην στροφη προς την καραισκακη τον βλεπω οτι δυσκολευεται να στριψει και σκεφτομαι πωπω τι κανει ο τυπος !!! . φαναρι σταματαει πισω εγω σταματαω. ΠΡΑΣΙΝΟ αντε παμε ...... και με το που μπαινουμε καραισκακη σταματαει - σταματαω Ξεκιναει - ξεκιναω -- σταματαει αποτομα , εεε καπου εκει εγινε η μαλακια με εμενα να αντιλαμβανομαι αργα οτι σταματησε και να τον εχω κεντραρει , κοβω τιμονι δεξια φρενο , και μπαμ , τον βρηκα πισω δεξια , προφυλακτηρας πισω αυτος , προφυλακτηρας μπρος εγω , και εχει γρατζουνιστει και πολυ λιγο στο κατω μερος το φαναρι μου Τωρα μπας και ξερει κανει τιμες να μου πει για προφυλακτηρα μπρος original και τιμη για φαναρι μπρος αριστερα αυτο που βρισκεται στη μερια του οδηγου . Το Polo μου ειναι 3,5 ετων ειναι το μοντελο μετα απο το στρογγυλοφαναρο το ειχα παρει το 2006 .. Ευχαριστω.
  10. Το κακο είναι οτι κάνω λίγα χιλοίμετρα αλλα θα το πας καμια βολτίτσα μέσα στο σαβατοκύριακο και αν το παρουσιάσει δευτέρα τους πέρνω τηλέφωνο στην Auto Marin και κλείνω ξανα ραντεβού για έλεγχο ,αυτή την φορά όμως όταν θα πάω να το πάρω δέν πρόκειτε να φύγω απο εκεί ούτε εγω ούτε το αμάξι αν δεν έχει φτιαχτεί και επειδή δεν το κάνει πάντα το αμάξι θα περιμένω να ζεσταθεί και θα το πάω βόλτα με τον υπέυθυνο μλεχρι να παρουσιαστέι το πρόβλημα και μόλις το κάνει θα κατέβω κάτω θα του πώ πάρτο και όταν το φτιάξεις πάρε με τηλέφωνο αλιώς κάθε μέρα θα είμαι εδώ , Βασικά και πολύ σκασίλα μου να μείνω και χωρίς αμάξι για κανα μήνα δύο οπότε δεν την γλυτώνουν θα το φτιάξουν που να χαλάσει ο κόσμος όλος. Soto Θα πάρω πίσω και τον δικό σου ιδρώτα που έριξες φίλε ψάχνοντας το τι φταίει και να μας πουλάνε μουφες ο κάθε αντε να μην πω μηχανικός το βάλανε μου είπαν και στο διαγνωστικό και δέν έβγαλε τίποτα ρε θα τους σκίσω!!!!
  11. το κακό με σένα αν και δεμ ξέρω αν είσαι ακόμα στην εγγυηση είναι οτι αν τους πείς οτι έχεις ασταθές ρελαντί θα το ρίξουν στο πρόγραμμα που έχεις βάλει και καλά οτι φταίει αύτό αλλα εγώ δεν έχω τίποτε το μή εργοστασιακό πάνω στο αμάξι , το μόνο μη εργοστασιακό που έχω είναι η βενζίνη που βάζω , ακόμα και το Radio-Cd έιναι της αντιπροσωπείας και έχω βαλθεί να το βρώ αυτό που φταίει διαφορετικά θα το πουλήσω και θα πάρω άλλο όχι θα κάτσω να σκάσω στο τέλος , τα έχω πάρει ρε γαμώτο ναι εντάξι μια φορά όλη και όλη το πηγα να το δούνε αλλα δεν έχει καμία σημασία αυτό την επόμενη φορά θα κάτσω εκεί μέχρι να κάνει το ρετάρισμα το αμάξι και αλοίμονο του αν εκείνη την στιγμή του την βιδώσει να συμπεριφερθεί καλά και να μην κάνει το πρόβλημα θα το σπάσω .
  12. Καλησπέρα σε όλους έχω το καινούργιο Polo αυτό με τα 100Hp το αμάξι έχει 5.000Χλμ το έχω απο τον Μάρτιο απο τότε που το πήρα μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στο ρελάντι για να γίνω πιο συγκεκριμένος ας πούμε σταματάς στο φανάρι και έχω πατημένο συμπλέκτη με 1η στο κιβώτιο το ρελάντί αρχίζει να πάιζει , το αμάξι προσπαθεί να παραμέινει αναμένο και να μην σβήσει αλλα μερικές φορές σβήνει κιόλας . Δεν το κάνει πάντα βέβεα αν του δώσω 2-3 γκαζιές σταματάει να το κάνει αλλα μπορεί να το ξανακάνει 2-3 φανάρια παρακάτω Το πήγα σήμερα στην Auto Marin και μου έκαναν αναβάθμιση στον εγκέφαλο επίσης μου είπαν οτι θα πρέπει να βάζς μόνο 100 οχτανίων βενζίνη γιατι ο κατασκευαστής αυτήν προτίνει εφόσον πήρα το αμάξι μετά απο 5-6 χιλίομετρα μόλις ζεστάθηκε δηλαδή μου ξανάκανε τα ίδια ,τώρα σκέφτομε να βάλω 1-2 φορές 100αρα βενζίνη μαζί με κανένα καθαριστικό Redex i κανα τετοιο προιον και αν δεν δω βελτίωση να τους το ξαναπάω Διάβασα και κάποιο άλλοι απο εσας είχατε παρόμοια προβλήματα και τα΄λύσατε είτε με αντικατάσταση πεταλούδας είτε με προγραματισμό της πεταλούδας όταν το αμαηι είχε τισ κατάληλες θερμοκρασίες κατι τετιο τελωςπαντων , Μπορεί κανείς απο εσάς που είχατε τέτοιο πρόβλημα να μου πεί σε ποιό συνεργείο έβγαλε άκρη με το πρόβλημα του ή να μου πέι κανείς τι στο καλό μπορεί να φταίει και καινούργιο αμάξι να παρουσιάζει τέτοια προβλήματα?
  13. Aπο όσο ξέρω οι συναγερμοί της Stern είναι της - Gr Alarm . Αυτούς τους Gt Alarm λοιπον νομίζω οτι μπορείς να τους βρεις και αλλού εκτός απο την αντιπροσωπεια οπότε γιατι δεν πας και σε κανενα καταστημα που περναει ηχοσυστήμα - συναγερμούς να ρωτήσεις και εκεί? όσο αφορά τώρα για να βάλεις το κλειδί μαζί με τηλεχειριστήριο δέν ξέρω άν γίνετε πανω στα κλειδιά που έχεις , Εγω αγόρασα το Νέο Polo πριν απο 1 μήνα και έχει συναγερμο της Stern(Gt Alarm) και μου έδωσαν 2 κλειδιά στα οποία με το πάτημα του κουμπιού ανοίγει το αμάξι ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριές απενεργοποιει τον συναγερμο ολα μαζι δηλαδή δέν ξέρω όμως άν θα μπορέσει να γίνει αυτό στα δικά σου κλειδιά Οσο για την απόσταση που πιάνει δέν ξέρω γιατι κάποιοι έχουν παράπονο αλλα εγω ενεργοποιώ τον συναγερμό και τον απενεργοποιώ τουλάχιστον απο 10 μετρα απόσταση - δεν το έχω δοκιμάσει για πιο μακρια, Eξάλου άν δεν έπιανε απο μακρια τι σκατά συναγερμός θα ήταν αν έπρεπε σε περίπτωση που βαρέσει το βράδυ να ντυθείς και να πάς δίπλα στο αμάξι για να τον κάνεις να σκάσει!
  14. Sprint Booster?? Τι Είναι Αυτό το Sprint Booster??? Πιεστικό Βενζίνης Μήπως?
  15. Είμαι κάτοχος ενός Polo 9N3 μοντέλο 2006 με 500 χιλιόμετρα προς το παρόν μπορώ να κάνω αλλαγή και να βάλω ντίζα αντί για το ηλεκτρονικό γκάζι που έχει??
  16. Φίλε συγνώμη δηλαδή κιόλας αλλα απο ένα TestDrive τί διαφορές δηλαδή περίμενε να δεί ο φίλος σου σε πίστα τα έκανε Test Drive? δηλαδή πόσα γκάζια παραπάνω μπορεί να καταλάβει κανεις μεταξύ αυτών των 2 αυτοκινητων απο ένα test drive? τα πήγε στα κόκκινα μήπως? τα τεσταρε στα 0-100? ή μήπως τα πλάκωσε στα φρένα ? όπως και να έχει 25 άλογα είναι 25 άλογα απο την άλλη το 100αρι έιναι πιό χαμηλό έχει κάποια παραπάνω πράματα απο το 75αρι και όπως και να έχει σίγουρα θα έιναι πιο δυνατο προσωπικά έχω το 100αρι και έχω κάνει 500 χιλιόμετρα στο στρώσιμο το έχω και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, τα λέφτά του βέβαια μπορεί να σου φένονται πολλα και να σκέφτεσε οτι είναι αρκετα για αυτό το αμάξι και ότι θα μπορουσες να πάς σε άλλη κατηγορία αυτοκινήτου εσύ θα αποφασίσεις εγώ την δικιά μου απόφαση την πήρα και έτσι αγόρασα το κορυφαίο στην κατηγορία του αμάξι έστω και αν κοστίζει παραπάνω απο καποια άλλα.
  17. Ελα ντε και μάλιστα 45 αλογα χωρίς εξάτμιση χωρις φίλτρα χωρις τιποτα απλως λένε και μόνο με ένα τσιπακι , αλλα τι να πει κανεις τα αλογα τα νομιζουν για φυστίκια φένεται
  18. Διάβασα κάπου στο Internet για Βελτιώσεις που κάνει η εταιρέια REVO νομίζω πως είναι αυτή που βελτιώνει και τα Seat (SEAT FORCE) πάρτε μιά γεύση εδω έχει κιτ για τα Polo 75Hp και 100 Hp http://www.revotechnik.com/products/softwa...t.aspx?pvID=164 Τι γνώμη έχετε?
  19. Έχεις δίκιο Pacific έτσι έιναι τα πράγματα οσο αφορά τα δώρα άσε που είμαι σιγουρος οτι τα αυτοκινητα έρχονται και με φαρμακείο πυροσβεστήρα κλπ αλλα τα βγάζουν και μας τα πουλάνε σαν extra η σαν δώρα να μην σου πω οτι μπορει να ερχονται και με CLIMATISMO όλα και να τα βγάζουν και να μας δίνουν το χειροκίνητο Aircondition αλλα ποιος τους πιανει τους Παλιοπουστες ποιος?? Σχετικά με τις τράπεζες και τα επιτόκια : Με ψάξιμο στις τράπεζες κατάφερα και βρήκα διάφορα επιτόκια και χαμηλότερα αλλα και ψηλότερα σε μερικες δεν μου δίνανε το ποσο που ήθελα Στην Egnatia βρήκα αρκετα χαμηλότερο επιτόκιο απο τις αντιπροσωπείες και μάλιστα 3,6 μονάδες χαμηλότερο 7,6 -- αντι για 11,2 και μάλιστα το προτείνω να κάνουν και άλλοι το ίδιο αν θέλουν να πάρουν αυτοκίνητο, εκτός απο αυτό η Egnatia δεν κάνει παρακράτηση κυριότητας και μάλιστα δεν σου ζητάει να βάλεις το οτιδήποτε σε υποθήκη - προσημείωση και τέτιες μαλακίες που κάνουν άλλες τράπεζες οποτε μιλάμε οτι έχω και το αμάξι στο όνομα μου και χαμηλότερη δόση και λιγοτερη συνολική επιβάρυνση
  20. Οι εργοστασιακές πηγές ήχου έιναι καλές συγκεκριμμένα μου έδωσαν το JVC KD-G312 το οποίο πέζει CD-WMA-MP3 είναι καλό ??? βέβαια να μου πείτε ο καθένας με τις απαιτήσεις που έχει στο θέμα του ήχου επιλέγει και μια ανάλογα καλή πηγή ενισχυτες και άλλα τέτοια Βασικα στην αρχή μου έιχαν πει οτι θα μου έδιναν Cd player αλλα μετα με "συμπαθησαν " και μου έβαλαν αυτο το μοντέλο έιναι όντως έτσι τα πράματα?? , γενικώς δηλαδή όταν κάποιος πάρει ένα Polo 1400 101Hp Sportline του δίνουν ένα απλο RadioCd ή το Radio Cd Mp3 που δώσανε και σε μένα?? γενικώς μου δώσανε όντως καλύτερο ή μήπως ήτανε λιόγια του αέρος?? Τα δώρα που πήρα ήταν το 1. Πατάκια 2. RadioCd Mp3 Wma Player JVC KD-G312 3. Συναγερμό Stern (Gt Alarm) Ο Διακανονισμός που έκανα ήταν μέσω επιλογής τράπεζας απο εμένα για να πετύχω και χαμηλό επιτοκιο Egnatia 7,6% σε αντίθεση με τις αντιπροσωπειες της Vw που έχουν 11,2% άρα τα λεφτά τα πήρανε μετροιτής και φυσικά το αμάξι έιναι όλο στο όνομα μου μιάς και η egnatia δεν κάνει παρακράτηση κυριότητας μήπως έπρεπε να πάρω πιο πολλα δώρα αφού τα λεφτά τα πήρανε μετροιτής?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.