Jump to content

a1gr2004

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by a1gr2004

  1. Update: (the last one γιατι το thread Εχει καταντήσει τουλάχιστον κουραστικο) Αυριο θα παω να παρω το αμάξι, 200 ευρω η ζημιά, ευτυχώς μόνο στο μοτέρ. 1.Μηχανικός απο το συνεργείο μου επιβεβαίωσε οτι έχει πάθει την ίδια ζημιά και στο δικο του αυτοκινητο (νεο Α3 με canbus), και απο τοτε φοβαται και ο ιδιος να ανάψει τα φώτα, παρόλο τα cancellers. 2.Ο ίδιος μου είπε επίσης οτι υπάρχει περίπτωση η εγγύηση να μήν ισχύσει στο μέλλον εαν συνεχίσω να φοράω τα ίδια φώτα αλλα δεν ήξερε σίγουρα, αυτα ελέγχονται απο την cosmocar την ίδια Ό,τι έγραψα αυτες τις μέρες είχαν ως μοναδικό σκοπο να βοηθήσουν άλλα μέλη του club που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα ή την αποφυγή αυτών...Με έκπληξη είδα οτι υπάρχουν άτομα εδω μέσα που προτιμούν να σε βγάλουν ψεύτη παρά να δεχτούν πως μπορει να κανουν λαθος. Πραγματικά λυπάμαι... Δεν ειμαι καθολου τακτικο μελος του club και μετα απο αυτα αμφιβάλω εαν θα ξαναpostarω. ciao!
  2. @Μanos83: Φίλε μου (και χωρίς παρεξήγηση), στα pm που ανταλλάξαμε θεωρείς οτι δεν ειναι γνήσια, και τώρα λες το αντίθετο... τελικά τι πιστεύεις? @AntonisK: Εγγύηση 2 ετών έχω, αλλα έληξε πριν 2.5 μήνες. Αλλά και πάλι, τα φώτα δουλεύουν, η εγγύση αυτη δεν εχει καμμία σχέση με το μοτέρ απο τους υαλοκαθαριστήρες Πραγματικά χαίρομαι που εσύ και οι φίλοι σου δεν αντιμετωπίσατε κανένα πρόβλημα, αλλα βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση σου, η πρώτη μου σκέψη θα ήταν: "Γιατί το έπαθε αυτος και εμείς όχι? Ή μηπως, απλα, μετράμε τον χρόνο αντίστροφα μεχρι να γίνει και σε εμας?" (χτύπα ξύλο) Μην ξεχνάς οτι και οι 2 το αγοράσαμε απο το ίδιο μαγαζί την ίδια χρονική περίοδο (εγω 30 ή 31/12/06) Μια τελευταία διαφορά που πρόσεξα τώρα ειναι στη φύσσα. Στην αυθεντική ειναι παράλληλη προς την βάση: Ενώ στην μαιμού κάθετη: Εμένα είναι κάθετη..
  3. Συνονόματε, τα καινούρια (μετα του σεπτ 2007) ειναι τα μαύρα ballast (S type).. αυτα που φοράω είναι τα D2, που έχουν και αυτά ανάγλυφο. εμενα (τα δικα μου) μου μοιάζουν περισσοτερο με τις μαιμούδες και μια μαύρη βάση απο κάτω... Περιμένω αυριο που θα πάω στο συνεργείο να μου επιβεβαιώσουν τη ζημιά και μετα θα κάνω ενα τηλεφωνο στο μαγαζι. (Είναι δυσκολο να παω απο εκει, γιατι τωρα ειμαι Πάτρα και δεν ρισκαρω να οδηγησω τοσα χιλιόμετρα χωρις υαλοκαθαριστήρες) edit: εχουν και τα δικα σας σκουριά, οπως εμένα?
  4. Επαναλαμβάνω, Μέχρι και το Σάββατο ήμουν στην θεση στην οποία βρίσκεστε εσείς τώρα. Θα μπορούσα (και θα έλεγα) ακριβώς τα ίδια. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, κάντε ενα κόπο και εσεις να ξανα-τσεκαρετε τα δικά σας τοτε. http://onspire.com/Authentic_Fake.htm τα δικα μου ballast ειναι ακριβώς όπως τα αυθεντικά, εκτός απο το ανάγλυφο λογότυπο της mtec.. (υπάρχει μόνο το αυτοκόλλητο που καλύπτει ολόκληρη την περιοχη) edit: και επειδη ειναι δυσκολο να γράψω 1000 λέξεις, ορίστε μια φωτογραφία:
  5. Μετά απο συζήτηση με 2 μέλη που είχα απο forum, τελικά όντως πιάστηκα κορόιδο και πλήρωσα 500 ευρω για τα mtec xenon νιώθω υποχρεωμένος να αναφέρω απο που τα αγόρασα για να μην πέσει άλλος, υποψήφιος αγοραστής, θύμα των μαιμούδων όπως εγω. το κατάστημα ειναι στο Κερατσίνι στη Λ. Σαλαμίνος 5. Τηλ. 210-4000185, Φώτης Σερδάρης Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εαν εμπορεύεται εν γνώση του "μαϊμούδες" προϊόντα (της mtec τουλαχιστον) ή όχι, αλλα σε τελική ανάλυση αυτος βγαινει κερδισμένος, και εμείς χαμένοι. Είναι σίγουρο οτι εχουν παει στο εν λόγω κατάστημα και άλλα μέλη του forum, γι αυτο προσέξτε που πάτε απο δω και στο εξής!!!! μην την παθετε σαν εμενα!!! Προσωπικα νιωθω μεγαλος Μ....... απο ολη αυτη την ιστορια για τα 500 ευρω που έσκασα για τα φώτα και τώρα πρεπει να πετάξω στα σκουπίδια (δεν το ρισκαρω με οποιοδηποτε canceler να ξαναπαθω τετοια ζημια)
  6. θα μπορουσα να πω ακριβως το ίδιο μεχρι και εχθές. (την 1η φορα καηκαν γιατι ειχα παρει ενα φτηνιαρικο κιτ των 150 ευρω) Στο μαγαζι πήγα μετα απο υποδείξεις άλλων μελών του vwclub (δεν θυμαμαι το thread καθως εχουν περασει 2 χρονια) ακριβως επειδη ηταν original. όπως και να εχει, το canceler ειναι σιγουρο, 100% οτι θα αποτρέψει παρόμοια προβλήματα στο μέλλον? Προτιμάω να τα ξυλώσω τα xenon και να τα πεταξω στα σκουπιδια απο το να πληρώσω για 3η φορα εγκέφαλο άνεσης και μοτερ!!
  7. Είναι λίγο offtopic αυτο που θα πω και μάλλον θα προκαλέσει προβληματισμό σε πολλούς... Για 2η φορά μου κάηκαν οι μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες, μαζι με τον εγκέφαλο άνεσης λογικα 3,5 χρονών αυτοκίνητο, ελεος, πραγματικα δεν υπαρχει! Εαν μου πουν παλι οτι φταινε τα xenon θα με κλείσουν μέσα για φόνους κατα συρροήν! ps: δεν εχω κινεζικα ουτε μαϊμου, αλλα τα γιαπωνέζικα τα MTEC (ναι, αυτα που τα πληρωσαμε 500 ευρω πολλοί απο μας!!!) (βλέπε παλιο thread http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?sho...15425&st=0)
  8. μετα απο 2 χρονια περιπου επανερχομαι στο forum με αυτο το post.. οσοι με ξερουν προσωπικα, γνωριζουν οτι εχω φαει την ζωη μου με τα LED Ελπιζω να βρω λιγο χρονο τωρα μεσα στα χριστουγεννα και να φτιαξω εναν αναλυτικο οδηγο τι μπαινει που στο golf V σχετικα με τα led, και που ισχυει ο ελεγχος της τασης(/εντασης/αντιστασης, οπως θελετε πεστε το) Σιγουρα στο τελος, θα δωσω μια λιστα με τους δικους μου προμηθευτες (ebay και οχι μονο) για LED, καθως και πληροφοριες για μερικες 10δες παρτιδες που μου εχουν μείνει οποιος τα θελει (ναι, τα σκοτώνω ) ps: sorry για το off-topic :/
  9. αξίζει να σημειωθεί οτι υπάρχουν και λύσεις και απο το εξωτερικό ή και απο το ebay (παντα για καινούρια μιλαμε) τα οποία είναι συνήθως αρκετά φτηνότερα... με ένα πρόχειρο search βρήκα τα γιαπωνέζικα που φοράω τώρα 380$ (αντι για 500 ευρώ που έδωσα)... Δεν το έψαξα αρκετά γιατι βιαζόμουν την στιγμή που τα πήρα και τα ήθελα άμεσα.. ps: μήν ξεχνάμε και τον φόβο του τελωνείου για κάτι που έρχεται εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και είναι καποιας αξίας...
  10. πρόσφατα έκανα την παραπάνω διαδικασία (οχι για τα ηχεία, γι άλλο λόγο) και πήρα μερικές φωτογραφίες... μεσα στην εβδομάδα θα τις ανεβάσω αν ενδιαφέρεται κανείς.
  11. Για όποιον ανοίξει το μαραφέτι και βγάλει τις (2 αν θυμάμαι καλα) φίσες που είναι στο flash, με ΤΙΠΟΤΑ μην ξεχάσει να τις ξανασυνδέσει πριν βάλει το κλειδί στην μίζα, διαφορετικά (για την μικρή) θα ανάψει το λαμπάκι του αερόσακου....
  12. Εμένα μου είπαν τα εξής κουφα: -Ειμαι η 2η περίπτωση που το παθαίνει αυτο, και ειναι 99% σιγουροι οτι οφείλεται στα after market Xenon -Την 1η φορά δεν θα μου τα χρεώσουνε (σημ. Η εγγύηση λιγει τον Σεπτ. 2007) αλλα αν δεν βγάλω τα Xenon και ξανακαούνε θα πρέπει να τα πληρώσω Ο υπάλληλος ήταν πολύ εξυπηρετικός και ακολουθούσε την πολιτική της εταιρίας (προφανώς δεν είναι δικιά του ) αλλα αν ξανακαούνε και μου πουν να τα πληρώσω θα γίνει....... u know... Είναι σαν το κλασσικό παλίο: Aν βάλετε άλλον συναγερμό/rcd/λαμπτήρες/(βενζίνη? Lol) απο αυτόν που σας προσφέρουμε κόβεται η εγγύηση.... :blink:
  13. Απο εμπειρία: Εχω πάει τουλάχιστον 4 φορες για τους τριγμούς στην αντιπροσωπεία.... Ε, σταμάτησαν ΜΟΝΟ οταν έβαλα εγώ το χερακι μου.... Αφήστε δε, που κάθε φορά που άνοιγαν κάτι μετα έτριζε κάτι αλλο....
  14. Τα ίδια προβλήματα σε Golf V comfortline.. επειδή έχω "τικ" με κάτι τέτοιους θορύβους εβγαλά την κονσόλα πάνω απο το ραδιο-cd και την παστωσα κυριολεκτικα με χαρτοταινία... εδώ και 1,5 μήνα δεν έχει ακουστεί τπτ
  15. Τα ίδια (μάλλον) έχω πάθει και εγώ λίγο μετα αφου έβαλα τα m-tec xenon.... Μήπως σου έκανε και κανένα προβλημα με τα φώτα? εμένα, αν βάλω τον διακόπτη στο αυτόματο ανάβουν όλη την μέρα, όσο ήλιο και να εχει.......
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.