Jump to content

kostas8118

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kostas8118

  1. Το αμαξι εχει 114.000.Εντωμεταξυ απο τη μερα που σας εστειλα το μηνυμα δεν εχει ξανα αναψει το check engine. Βεβαια αν το βαλω στο διαγνωστικο το πιθανοτερο ειναι να ξαναδειξει missfires στον πρωτο κυλινδρο.
  2. Γεια σας παιδια και απο εμενα, εχω ενα golf 5 tsi 140ps και εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το check engine να αναβοσβηνει και ενα πιο εντονο τρεμουλο αλλα μονο σε cold start. Οταν πεσουν οι στροφες και ξεκινησω με το αμαξι η ακομα και οταν το σβησω και το ξαναβαλω μπροστα δεν εχω κανενα θεμα. Πηγα στο συνεργειο και μου ειπε ο μαστορας οτι βλεπει missfires στον πρωτο κυλινδρο και ειναι απο καπνισμενες βαλβιδες. Οποτε χρειαζεται ανοιγμα και καθαρισμο βαλβιδων. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν το αφησω και δεν κανω τον καθαρισμο υπαρχει περιπτωση να προχωρησει η βλαβη και να μου δημιουργησει προβλημα σε πιστονια η καπου αλλου; Αν οχι σκεφτομαι να μην κανω καμια ενεργεια και να το αφησω οπως ειναι.
  3. Γεια σας παιδια.Χθες μετα απο μιαμιση ωρα διαδρομη μου αναψε το λαμπακι μηχανης και εμεινε αναμενο.Το διαγνωστικο ενος φιλου εβγαλε βλαβη P2015 Οπως φαινεται στην φωτογραφια.
  4. Πριν απο δυο εβδομαδες αλλαξα κ εγω την αντλια σε golf 5 140 hp.Ειχε για περιπου ενα τετραμηνο μια μικρη απωλεια αντιψυκτικου ωσπου μια μερα μου αναψε η λυχνια κινητηρα στο καντραν και εμεινε αναμενη.Πηγα στο συνεργειο και ο υπολογιστης εδειξε προβλημα μαγνητικου συμπλεκτη.Αγορασα την αντλια 270 ευρω με εκπτωση απο αντιπρωσοπεια και εγγυηση δυο χρονια και την τοποθετησα σε εξωτερικο συνεργειο.Μεχρι στιγμης ολα καλα.
  5. ΟΕΜ ειναι αυτες που δινει η αντιπροσωπεια;
  6. Εγω ακομα δεν την αλλαξα...σταζει που και που λιγακι χωρις καποιο αλλο συμπτωμα και σκεφτομαι να την αλλαξω μετα τις γιορτες αν αντεξει.Πιστευω δεν παθαινει κατι αν το αντιψυκτικο ειναι σε κανονικα επιπεδα.
  7. Ετσι μου ειπε και ο μηχανικος...οτι πλεον δεν βγαινουν ανακατασκευης παρα μονο εργοστασιακη με ενα χρονο εγγυηση.Απλα ρωτησα γτ η διαφορα τιμης ειναι αρκετα πιο πανω.Επισης οταν το πρεσαρε για να δει απο που ειναι η διαρροη μου ειπε οτι ειναι 99% αντλια αλλα εχει και μια αμφιβολια μηπως ειναι απο μια διακλαδωση σωληνων προς την αντλια.Μου συνεστησε να το κυκλοφορησω λιγο καιρο ετσι προσεχοντας παντα το αντυψυκτικο υγρο και αν δω πιο μεγαλη διαρροη να ξαναπερασω.
  8. Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο φορουμ και θα ήθελα να ρωτησω το εξής. Έχω ένα vw golf mk5 tsi 140 ps και τον τελευταίο καιρό έχω δει μικρή διαρροή παραφλού κάτω απο το αμάξι στην πυλωτη. Πήγα στο συνεργείο και μου είπε ότι είναι από αντλία νερού. Τιμή 300 ευρώ καινούρια. Η ερώτηση μου είναι αν θα μπορούσα να βάλω καποια αντλία η οποία δεν είναι της αντιπροσωπείας η οποία είναι πιο φθηνη και την βρίσκω σε καταστήματα ανταλλακτικών και αν εχει βάλει κάποιος after market και πόσο του έχει κρατήσει. Έχω βρεί για παράδειγμα τις παρακάτω: https://www.onparts.gr/vw/golf-v-2003/1400-tsi-140hp/psyksi-kinitira/antlia-neroy/antlia-neroy-onparts-03c121004j-pap https://www.onparts.gr/vw/golf-v-2003/1400-tsi-140hp/psyksi-kinitira/antlia-neroy/antlia-neroy-mannex-wp03c121004d-mannex Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.