Jump to content

Lev

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Lev

  1. Ναι. Χρειαζοταν. 2 φιμε 4 ζαντες κ εξωτερικα ειναι κομπλε.. σ ευχαριστω doggy
  2. Τελευταιες αλλαγες εκτος ζαντων..
  3. Ναι ναι πρωτο service. Να σαι καλα. Σ ευχαριστω! Περιμενω ενα wrap για το σημα και θα ανεβασω μια σωστη με ολα τα βαψιματα. (Sorry για το offtopic)
  4. Το περασα service στα 2 χρονια, εχθες, με 18.000χλμ. Λαδια Ταπα καρτερ Ροδελλα Φιλτρο κλιμ Φιλτρο λαδιου Εργασια Γενικος ελεγχος 177€ με εκπτωση (??) Δεν υπηρξε καποιο θεμα και με τις αλλαγες που εχουν γινει μεσω obd11 γιατι καπου θυμαμαι να εχει αναφερθει ως απορια.
  5. Καλημερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει να βαλει κανεις aftermarket wireless charger που μπαινει στην υποδοχη κατω απο το σκαφακι στα usb.. π.χ. αυτο: https://a.aliexpress.com/_mqkCQxt
  6. Πολυ ωραια. Σ ευχαριστω που με κατατοπισες.
  7. @doggy καλησπερα αγορινα. Τα badge για το τιμονι εξαιρετικη προσθηκη. Θα παραγγειλω οπωσδηποτε. Το εβαλες απο πανω απο το αλλο ή βγαινει πρωτα το προηγουμενο; Επισης στη μασκα μπροστα πως το εβαψες το σημα; στο εβγαλαν; εδω μου ειπαν οτι δ βγαινει.. Edit: δ ειναι badge αλλα αυτοκολλητα απ οτι καταλαβα. Με γνωμονα ποιο μοντελο παρηγγειλες; mk7.5?
  8. Να σαι καλα αγορινα. Δεν ειναι διαφορετικος. Απλα τα πλαστικα τα μαυρα που μου την δινουν σε ολα τα αυτοκινητα τα εβαψα στο χρωμα του υπολοιπου. Τα inox σε μαυρο μεταλλικο οπως και τις γρυλιες( μενουν καποιες λεπτομερειες). Αν ηταν στο χερι μου θα εβαζα τον προφυλακτηρα απο το R. Δεν μ αρεσει ο πισω μαμα.
  9. Δεν γνωριζω. Θεωρω πως θα ειναι δυσκολο αλλα αν βρεις καποιον πολυ καλο στπ wrapping θα μπορεσει να το κανει. Ελπιζω να σε καλυψω με αυτες που εχουν πολυ πρωινο φωτισμο, αν και ειναι απλυτο, μολις το ειχα παραλαβει απο τον φανοποιο.
  10. Μερικες φωτο μετά απο το βαψιμο που εγινε σε καποια σημεια. Δεν εχει ολοκληρωθει ακομα..
  11. Καλησπερα. Δεν ειναι ακριβως προβλημα, αλλα προβληματισμος. Πως γινεται σε αυτο το αυτοκινητο οι διακοπτες της πλαφονιερας να μην φωτιζονται;; οταν περνανε ρευματα στην ιδια περιοχη κ ειδικα οταν φωτιζονται οι διακοπτες για την βοηθεια κ το info; Το βραδυ ψαχνεις να αναψεις το φως.. το εχει λυσει κανεις;
  12. Καλησπερα. Στο δικο μου ο μονος ηχος που ειχα καποια στιγμη κ ακουγοταν, αρχικα, απο ταμπλο, συνοδηγο κλπ κατεληξα οτι ερχοταν απο την επαφη του καθρεπτη με το παρμπριζ. Ακομα δ εχω κανει το 1ο σερβις, οποτε δ το εχω λυσει κιολας. Απλα ο θορυβος εχει εξαλειφθει.
  13. Ψηνω πολυ μετα απο προταση φιλου να βαλω σε κανα χρονο jr28 σε μαυρο gloss. Μ αρεσουν κ αυτες που εβαλε ο @doggy..
  14. Κ σε μενα το ιδιο κανει με τις εντασεις. Οποτε ρυθμισα μονο την κονσολα με το ταχυμετρο σε αλλο χρωμα απο την κεντρικη οθονη που παραμενει μπλε κ ετσι εχω την ρυθμιση να αυξομειωνει διαφορετικα. Αλλα ειναι φιξ το χρωμα. Δ το αλλαζω οποτε θελω, πρεπει να κωδικοποιω καθε φορα να το αλλαζω. Ειναι λιγο 'γιορτη' τωρα αλλα αφου χασαμε το obd καλα να παθουμε. Ουτε για τα βιντεακια μπορω να προσπαθησω..
  15. Δεν εχω καταφερει τιποτα και εχω δοκιμασει τα παντα. Το εχω ξεκλειδωσει κ απο το obdeleven. 4 τυπους αρχειων, αλλα τιποτα. Μεταξυ αλλων avi, mp4 και κωδικοποιηση dvd.
  16. Εξαιρετικο post. Παρα πολυ ωραιες οι αλλαγες! Ενθουσιαστηκα που υπαρχει κοσμος εκει εξω να πειραξει το αυτοκινητο μας. Δεν ειμαι φαν του πορτοκαλι, αλλα ο Μανταρινης ειναι respect. Μια ερωτηση εχω. Το μαυρισμα στο μπροστινο φαναρι πως το εκανες; ειναι ταινια απο πανω ή μπηκες σε διαδικασια να το ανοιξεις; ειμαι 10 μερες πριν τα βαψιματα σε λεπτομερειες και θα με ενδιεφερε κ αυτο..
  17. Lev

    Κουκούλα

    Με τοσο ηλιο που τρωει ηθελα να προστατευσω τα λαστιχα κ τα inox. Αν κανει αραχνιες στο χρωμα, θα κανω ενα γυαλισμα κ θα ειναι κομπλε.
  18. Lev

    Κουκούλα

    Για το troc!
  19. Lev

    Κουκούλα

    Καλησπέρα σας. Έχει βρει κανείς κουκούλα στα μετρα του αυτοκινητου; επισημη ή μη.
  20. Όταν, με το καλό, κουμπώσουν, θα με ενδιέφερε μια φωτογραφία βραδυνή!
  21. Όχι καθόλου. Σωστό. Καλό είναι να μάθουμε τα κόστη.
  22. Για το δικό μου, MY19, μου ειπαν καθε 2 χρονια ή 30.000 χλμ. Το ιδιο γραφει κ στο αυτοκινητο κ στην εφαρμογη της VW.
  23. Α. Το waze ειναι δωρεαν ή πληρωνεις καποια συνδρομη οπως με τους vw χαρτες όταν ληξουν; Β. Στο discover media πως γινεται να παιζουν βιντεο εστω κ με χειροφρενο; (αν και εχω ενεργοποιησει video in motion μεσω obd) Εχω ψαξει πολλους τροπους οπως και να μετατρεπω το αρχειο του βιντεο σε dvd playable αλλα τιποτα.
  24. Το ίδιο ακριβώς έχω σκεφτεί κ εγώ. Ίδωμεν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.