Jump to content

tsouktsouk

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tsouktsouk

  1. τι να κανω? δεν θελω να ξεφυγει, αντε να αλλαξω αγελαδα samco, να εξατμιση φιλτρο και προγραμμα ποσα θα ειμαι? η να βρω τουρμπο k03s και μπεκ? να τα βαλω πανω? κωδικους κλπ δεν ξερω δωσε τα φωτα σου!
  2. λοιπον εβγαλα μια ακρη ειναι AGU 1J SCAGUX0 Ακομα δεν εχω ξεκινησει να βγαλω το μοτερ απο το το GTi για να μπουν στον 1.6 Απο το νεο χρονο τωρα ξεκιναω! εχεις δικιο ειναι με τα 150 αλογα αρα τι κανω τωρα για πραγματα και πρωτο σταδιο? διαβασα οτι το μαμα φιλτροκουτι παιζει πολυ καλα αν δεν θες να πας σε μεγαλες μετατροπες. Η τουρμπινα πανω λογικα ειναι η k03. Δεν εχω ιδεα απο τουρμπο μοτερ οποτε ειμαι αδιαβαστος. Να βρω μπεκ απο s3 και k03s τουρμπινα? θα χρειαστει μεγαλυτερη αντλια βενζινης? Το τροπετο ειναι του 2000 GTi S line. Πειτε μου τα βηματα μαξ να παει κατι πανω απο 200 χωρις να φοβαμαι μην κανει κρα και γινει σαπακι.
  3. Τα μπεκ απο s3 με το κωδικό τα ψάχνω? Να παω σε τουρμπίνα Κ03S? Τότε?
  4. Δεν θα αλλάξω τουρμπίνα για να χρειαστώ μπεκ πιστεύω. Ένα απλό πρώτο στάδιο τπτ περισσότερο
  5. Σκέφτομαι κάτι safe λίγο πάνω απο τα 180 που είναι το μοτέρ. 1.8 20vt AGU ντιζατο. Έλεγα αλλαγή απο downpipe πίσω, εισαγωγή και πρόγραμμα. Ιντερκουλερ θα χρειαστώ?? Ξέρει κανείς συμπίεση που πρέπει να έχει? Θα γίνουν μετρήσεις. Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος
  6. καλησπέρα! αλλαζω μοτερ απο 1.6 σε 1.8 20vt 180αλογα... Θελω να κανω μια μικρη βελτιωση οπως μια εισαγωγη εξατμιση και προγραμμα. εξατμιση θα πρεπει να αλλαξω ολοσωμη? (πρωτη φορα τουρμπο δεν κατεχω πολλα) σκεφτομουν για catback που θα γινει στον powerup. εισαγωγη καποια προταση αν υπαρχει ή συμβουλη. και τελος για προγραμμα που μπορω να παω? Ευχαριστω πολυ οτι και αν απαντησετε. Συγνωμη αν σπαμαρα :P
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.