Jump to content

Andreas Tsirigotis

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Andreas Tsirigotis

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Andreas Tsirigotis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον να είχε πρόβλημα με τον αισθητήρα στροφαλου στο πολακι του,και αν ναι τι συμπτώματα είχε..
  2. Καλημέρα,και ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εν τέλει θα το τσεκαρω και αυτό μου φαίνεται. Απλά με παραξενευει ότι δεν το κάνει συνέχεια, δηλαδή μπορεί να κάνω και 30 χιλιόμετρα που σε αυτά τα χιλιόμετρα όπως και να το πάω το αμάξι δουλεύει ρολόι και επίσης δεν βγάζει τίποτα στον εγκέφαλο.
  3. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός αλλά η εμπειρία σου θα μου έδινε μια ελπίδα γιατί έχω τρελαθεί. Επειδή μετά από ταξίδι που είχε προηγηθεί ενισχυτικό για τα Diesel άρχισε να μου κάνει περίεργα μαγκοματα αρεα και που και μετά από κάποιες μέρες που το έβαλα μπροστά μου άναψε κ εμένα η προθέρμανση, λες να είναι από αυτή την βλακεία που του έριξα? ΥΓ. Ο εγκέφαλος δεν δίνει βλάβη και μάλιστα το πήγα αντιπροσωπεία.
  4. Καλησπέρα κάτοχος polo 1.4 tdi του 15. Γεμίζω ρεζερβουάρ για ταξίδι και ρίχνω μέσα ένα ενισχυτικο πετρέλαιου πάω ταξίδι γυρνάω ,όλα καλά. Μετά από λίγες μέρες σε άκυρες φάσεις μου κάνει κοψίματα στιγμιαία. Τέλος πάντων μετά από πολύ ψάξιμο μια έβγαζε ο εγκέφαλος βλάβες σε αισθητήρες μια όλα καλά, μέχρι και ποντικο φωλιά βρήκα μου είχε φάει απλά λίγο από την πίπα του προθερμαντιρα που είχε ανάψει σε 2 φάσεις και η προθέρμανση. Τελικά δεν κατέληξα πουθενά εφόσον δεν έβγαζε βλάβη στον εγκέφαλο. Καθαρίσαμε την φωλιτσα που είχαν κάνει τα ποντίκια μονωσαμε το καλώδιο. Το αποτέλεσμα είναι να κάνει το κόψιμο σπάνια ενώ το έκανε πιο συχνά όσο περνούσε ο καιρός από το ταξίδι. Αλλά ίσως να φταίει και αυτό που του έριξα και απλά επειδή φεύγει η επίδραση του να το κάνει σπάνια τώρα
  5. Γιατί ψάχνω αν υπάρχει μια ένδειξη ότι μπορεί να είναι από αυτό ώστε να πάω, αλλιώς ποιός ο λόγος να ταλαιπωρουμε σε αντιπροσωπεία?
  6. Καλησπέρα παιδιά. Έχω αρκετό καιρό τώρα ένα πολύ περίεργο θέμα. Ενώ το αμάξι κάποιες φορές κάνει απότομα κοψίματα όταν πηγαίνω στην πορεία το πάω συνεργείο και άλλες φορές βγάζει βλάβη σε αισθητήρες και άλλη δε βγάζει τίποτα. Μου είπε ένα παιδί ότι υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται ενημέρωση (update) ο εγκέφαλος , έχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε κανέναν?
  7. Και εμένα το κάνει αυτό σε polo 14 Diesel. Εμένα ο εγκέφαλος μου έβγαλε αισθητήρα ταχύτητας κινητήρα η αισθητήρα στροφαλου. Ελπίζω να είναι μόνο αυτό γιατί εμένα κάποιες φορές εκεί που πηγαίνω στο δρόμο κάνει κοψίματα..
  8. Καλησπέρα ομάδα. Μπορεί να γίνει διάγνωση στα μπεκ χωρίς να βγουν,όπως για παράδειγμα με έλεγχο από τον εγκέφαλο?
  9. Καλησπέρα σας. Όπως αναγράφω στο τίτλο έχω ένα πολακι του 14, έχω 215.000 χιλιόμετρα. Ξαφνικά άρχισε σε άκυρες φάσεις να μου κάνει απότομα κοψίματα στιγμιαία. Δεν μου ανοίγει κάποια ειδοποίηση όταν το κάνει αυτό, εκτός από μια φορά που πήγα να το βάλω μπροστά και μου έβγαλε την ειδοποίηση της προθέρμανσης και error start-stop. Όσο για τα κοψίματα λέω μάλλον θα είναι κανένα φίλτρο dpf, οπότε το πλακωνω στα γκάζια και μετά από πίεση μου απενεργοποιήσε το γκάζι, κλείνω διακόπτη ξανά ανοίγω και όλα καλά,να σημειώσω ότι το αμάξι έχει ροπή κανονικά επίσης δουλεύει στο ρελαντί ρολόι. Πήγα σε έναν γνωστό μου με εγγεφαλο που βέβαια δεν είναι ενημερωμένος, τέλος πάντων έβγαλε βλάβη p032200 αισθητήρια ταχύτητας κινητήρα βέβαια δεν είμαστε σίγουροι αν όντως είναι σωστή η διάγνωση. Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι παρόμοιο? Γιατί έχω τρελαθεί πήραμε έναν τηλέφωνο κ μας λέει από καθαρισμό μπεκ μέχρι και εγώ δε ξέρω τι!! Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.
  10. Ναι δουλεύει μια χαρά ούτε σβήνει στις χαμηλές ούτε θόρυβο.. του έδωσαν βολαν κ δίσκο πλατό και καλά για αυτό το μοντέλο αλλά δεν έκανε.. Γιατί υπάρχει ένα συγκεκριμένο βολαν δίσκο πλατό που βγάζει η valeo κ έχει ενισχυμένα ελατήρια με βολαν, και το έχουν μόνο οι αντιπροσωπείες δεν το δίνουν έξω γιατί ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα κ το κρατάνε για αυτούς! Ευτυχώς βρέθηκε ένα μεταχειρισμένο που δεν είχε δουλέψει πολύ και Πήρα πηραμε τα valeo κ δουλεύει άψογα .
  11. Λοιπόν τελικά το βολαν κ ο δίσκος valeo που βάζει η εταιρεία είναι ενισχυμένα ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς,το sachs που του είχαν δώσει του μηχανικού μ δεν έκανε(Άχρηστοι). για ευνόητους λόγους τα έχει κλειστά η καρεντα τα συγκεκριμένα valeo. Πάλι καλά είμαι τυχερός που βρήκε ένα μοτέρ που είχαν κάνει την μετατροπή κ πήραμε το πλατό κ το βολάν κ ήταν ελαφρώς χρησιμοποιημένα.
  12. Μονής βολαν. Valeo νομίζω μόνο δίσκο πλατό έβαλε το βολαν είναι sachs.Αύριο θα ξέρω περισσότερα που θα πάω να το πάρω.
  13. Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να πανε όλα καλά κ να μην έχει θέμα ...... Με προβληματίζει λίγο ότι είναι valeo ενώ το sachs είναι καλύτερη σαν μάρκα αλλά αφού δουλεύει σωστά με valeo τι να πω κ εγώ.
  14. Λοιπόν το αμάξι επιτέλους με τα πολλά μου είπε ο μηχανικός μ ότι δεν ακούγεται! Το πρόβλημα? Ο δίσκος πλατό που είχε βάλει δημιουργούσε τον θόρυβο. Μάρκα sachs καινούργιο. (Αυτό του έδωσαν για το συγκεκριμένο μοντέλο) Βάζει έναν μεταχειρισμένο από polo που είχε κάνει μετατροπή μάρκας valeo(που το βάζει η καρεντα) κ δεν έκανε κανένα θόρυβο. Και οι δύο δίσκοι ήταν με ενισχυμένα ελατήρια σχεδόν ίδιοι όπως μου είπε ο μηχανικός μου. Είναι να τρελαίνεσαι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.