Jump to content

*Nemesis*

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by *Nemesis*

  1. οντως φιλε μου τα αξιζουν! τα μαρσπιε τα πηρα 90 το ζευγαρι
  2. φιλε παρη γεια σου! αν το λες εμενα να μαθω τιμες και τι τιμες? μηπως εννοεις για το κουστουμι που φοραω? του cup? εαν εννοεις αυτο...ξερω και θυμαμαι γιατι ετσουξε πολυ!!! χαχαχαχαχαχα 300+ ο πισω σκετος και 500 ο μπροστα! σκετος ε? βαλε και σιτες, βασεις, και διαφορα καλουδια,τα πληρωσα 1200 με εκπωση γιατι δουλευα καρεντα.
  3. καλησπερα φιλε! τα μαρσπιε ειναι με διπλης οψεως ταινια και το πισω βγαζεις τον προφυλακτηρα, το ξεκουμπωνεις με ενα κατσαβιδακι ομορφα ομορφα και κουμπωνεις το αλλο. τα μαρσπιε κανουν το ζευγαρι 85 με 90 ευρω και το σποιλερ κανει γυρω στα 45 με 50. μαζι με τα μαρσπιε πρεπει να παρεις και 4 βασουλες για να μπορει να βιδωθει το μαρσπιε σε 2 σημεια περιπου στην μεση του αυτοκινητου. αμα σκυψεις απο κατω εχει κατι ταπουλες οβαλ λαστιχενιες, βαζεις περιπου το μαρσπιε για να δεις ποιες θα αφαιρεσεις και κουμπωνεις τις βασουλες. πρεπει να παρεις και μια 10αδα torx βιδες (για να ειναι μαμα η μοντιφα). αυτα φιλαρακι, ελπιζω να βοηθησα. αν ησουν κοντα θα σου χαριζα το πισω σποιλερακι μιας και το δικο μου καμαρι φοραει cup edition προφυλακτηρες.
  4. καλησπερα σε ολα τα παιδια! θελω να αλλαξω τα καπακια των καθρεπτων μου με καπακια απο carbon fibre οχι απο αυτα που τα κολλας απλα απανω στα μαμα, αλλα εξ'ολοκληρου καπακια απο carbon. μηπως καποιος ξερει κατι, καποιο λινκ για καποιο καταστημα που πουλαει τετοια αξεσουαρ απο ελλαδα η και απο εξωτερικο???
  5. καλησπερα σε ολα τα παιδια! ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σας να πραγματοποιηθει συναντηση και να εχει και συνεχεια. εγω βεβαια λογο εργασιας δεν μπορω να ακολουθησω αν και το θελω παρα πολυ αλλα η φυση της δουλειας που κανω δεν μου το επιτρεπει. η ιδεα ειναι μια χαρα και διαδρομη επισης!
  6. καλησπερα φιλαρακο! εχω και εγω polaki και οταν παιζει κομματι με μπασακι χτυπαει το τζαμι αναμεσα στην τσιμουχα και χτυπαει ο γρυλλος.δεν μπορεις να κανεις κατι.και εμενα μου σπαει τα νευρα 8 μηνων αμαξι να χτυπαει ο γρυλλος αλλα δεν γινετε τιποτα.κατεβαζω το τζαμι η τερμα κατω η το κλεινω. σε οποιοδηποτε σημειο στην μεση της διαδρομης και αν το αφησεις χτυπαει.εκτος και εχεις βαλει ηχεια στις πορτες και σου εχουν σπασει στην εξαγωγη του ταμπλα τα κλιπ που ασφαλιζουν τον ταμπλα στην πορτα και ειναι ψιλοχυμα...παντος εγω εγω μαμα μουσικη και το τζαμι του συνοδηγου βγαζει διαολους.
  7. συμφωνω με τον 'dubbeR_Stoilas'
  8. καλησπερα! εχει βγει recall για tsi κινητηρες αλλαγη τροχαλιας και ιμαντα. ψαξε το διακριτικα.
  9. Γεια σας! το εχω βαλει ηδη στο polaki μου και ειναι τρελλα! ειναι αυτοκολλητο και μπαινει πανευκολα! το τοποθετησα μονος γιατι ειναι και δουλεια μου. το περιμενα ομως 1 μηνα και κατι απο γερμανια. με την εκπωση λογω οτι δουλευω στην καρεντα ηρακλειου το πηρα γυρω στα 40 ευρω.
  10. Καλησπερα! εχω απορια και θελω την βοηθεια σας. πως μπορω να βαλω led ψειρακια στα φαναρια ενος golf v αντι των εργοστασιακων και να δουλεψουν χωρις να σβηνουν. ευχαριστω εκ των προτερων!
  11. οι μηχανικαρες μου λενε πως κλασσικα φταιει το jetronik τωρα...τι να πω. ρευματα φιλε quasar δε νομιζω να ειναι αν και σε εναν μιχανικο που το ειχα παει,το ακουσε και μου λεει''το αμαξι ρεταρει,αλλαξε μπουζοκαλωδια και θα στρωσει''τα αλλαξα αλλα τιποτα.ξαφνικα εστρωσε απο μονο του και σε μια προσπεραση τα ξαναφτυσε.το θεμα ειναι οτι δε μπορω να κατεβω στα κυβικα αλλιως θα του πεταγα πανω κανενα 1600 16v με ηλεκτρονικο ψεκασμο και καθαριζα.συνεπως πρεπει να φτιαχτει.αν καποιος εχει καποια λυση η μετατροπη ας την πει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.