Jump to content

John Varelas

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by John Varelas

  1. Καλησπέρα , εδω και δυο ημέρες και χωρίς κανένα χτύπημα - τρακάρισμα κλπ ανάβει μόνιμα η ένδειξη για αερόσακο ( κίτρινη ένδειξη ακριβώς κάτω απ την κόκκινη λυχνία που ανάβει για ζώνη ) . Μπορει κάποιος να με βοηθήσει στο σε τι ωφελείται αυτό και ποια είναι η λύση; Ευχαριστω πολύ .
  2. Καλο μήνα ! Θα ήθελα τα φώτα σας .. Πρόσφατα άλλαξα δισκοπλακες και τακάκια ( έχουν 2500χλμ ) . Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα το εξής : όταν πατάω φρένο με λίγα χιλιόμετρα ακούγεται ένα τρίξιμο απ την αριστερά πλευρά , όταν δε παράλληλα στρίβω είναι ακόμα πιο έντονο και περνάει και λίγο στο τιμόνι . Επίσης όταν φρεναρω και πέσω σε λακουβα ακούγεται ένα κοπανημα με αποκορύφωμα σήμερα που πήγα να παρκάρω και με στερημένο κατά 3/4 το τιμόνι πατάω φρένο ελάχιστα και ακούω ένα θόρυβο σαν να τρίβεται μέταλλο με μέταλλο .
  3. ευχαριστω για τις απαντησεις σας ! διαβασα σε ξενα φορουμ πως υπαρχει η καλωδιοση και ας μην εχει ηχεια πισω . το δικο μοντελο cd δεν βγαζει επιλογη fade δλδ μπρος πισω αλλα μονο balance δλδ δεξια αριστερα . θελω να βρω καποιον που να ειναι σωστος διοτι αν περασει καλωδια και ακουςω μετα τριγμους θα εχω θεμα : )
  4. Έχεις κάτι να προτείνεις , δοκιμασμένο ;
  5. Καλησπέρα , Είμαι κάτοχος ενος up '12 3d . Το αυτοκινητο το πηρα μεταχειρισμενο και απ οτι εψαξα σαν εξοπλισμο εχει το φθηνο πακετο ηχου με μονο μπροστα ηχεια . Πισω εχει τις τρυπες που δειχνουν πως μπορει να παρει ηχεια αλλα , πηρα στην καρεντα και δεν ηξεραν να μου πουν εαν υπαρχουν αναμονες καλωδιων ουτε αν παιρνει ηχεια πισω . Μπορει καποιος να με βοηθησει ; Ευχαριστω
  6. Καλησπέρα ! Έχει κανείς άποψη για ελατήρια eibach pro kit . Θα " κοπανάει " ; Θα αλλάξει η ποιότητα κύλισης ;
  7. Τέλεια ! Με τι κόλλα το κόλλησες ώστε να μην φύγει από θερμοκρασίες ;
  8. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ! Αγόρασα το αυτοκίνητο πριν δυο εβδομάδες και την δεύτερη μέρα ήταν να κάνω εγγραφή στο φόρουμ ! Και πάλι σας ευχαριστώ , θα ανεβάσω φωτογραφίες απ την τοποθέτηση . Τώρα ψάχνω ηχομονωτικο για το καπο .
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , πήγα στον μηχανικό και ο ιμάντας δεν θέλει αλλαγή . Γνωρίζεται κάτι για ποδιά και αν μπορεί να " πάρει " το up ? Μου φαίνεται αδικαιολόγητο να είναι γυμνό από κάτω χωρίς ίχνος προστασίας
  10. Καλησπέρα , Ο ιμάντας κάνει έναν έντονο θόρυβο κάθε φορά που βρέχει και είμαι εν κινήσει και στο ξεκίνημα ενώ το αμαξι έχει βραχεί . Κοίταξα το βιβλίο service και το αυτοκίνητο έχει καινούριο ιμάντα στα 60,000χλμ ( τώρα έχει 67,000) το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ποδιά από κάτω . Γνωρίζεται αν την παρέχει η vw σαν έξτρα ;
  11. Καλησπέρα παρέα ! Ακούω και εγώ αυτόν τον ήχο απ την μηχανή αλλά όχι μόνο στο ξεκίνημα . Ακόμα και όταν είναι ζεστό συνεχίζει να το κάνει . Έχω εντοπίσει πως είναι πιο έντονο στις 1200-1500rpm . Όταν πατάω συμπλέκτη σταματάει . Αν η λύση είναι αυτή που είπατε παραπάνω μπορεί να γίνει περαιτέρω ανάλυση ώστε να το πω στον μηχανικό μου ;
  12. ευχαριστω για την απαντηση , πηγα σε εναν ηλτρονικο , ηθελε καθαρισμα η πλακετα , μπαταρια ειχε κανονικα , βεβαια βαλαμε και μια καινουρια.
  13. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα , διάβασα τις παραπάνω αναφορές και το δικό μου up κάνει το ίδιο αλλα διαβάζωντας τα παραπάνω εχω να πω , πως το δικό μου δεν έχει φώτα ημέρας ( δεν γνωριζω αν υπαρχουυν σε ολες τις εκδοσεις ) Επίσης εχει κατι αισθητηρες στο παρμπριζ αλλά ουτε φωτα αναβουν αυτοματα ουτε τπτ . Συγνωμη που ειμαι καπως οφ τοπικ αλλα διαβάζωντας τα παραπανω εγραψα εδω . vw up 12' 1000 75ps 3d Ευχαριστω .
  14. Καλήσπερα και καλώς σας βρήκα ! Καλή χρονιά ! Αγόρασα πρόσφατα ενα up και έχω την εντύπωση πως το κλειδί με τον τηλεχειρισμό δεν ειναι της vw . Εχω και τα δυο κλειδια αλλα θα ηθελα αυτο με τον τηλεχειρισμο να το αντικαταστησω διοτι δεν ειναι σε καλη κατασταση . Πως θα εξακρυβωσω αν το κλειδι ειναι το οριτζιναλ και πως μπορω να φτιαξω αλλο ενα ; Ευχαριστω εκ των πρωτερων .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.