Jump to content

elias84

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About elias84

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

elias84's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. συφμωνώ ότι το πρόβλημα δεν πρεπει να είναι στο λάμβδα γιατί πρόσφατα άλλαξα πολλαπλασιαστή και έκανε καιρό να ανάψει η ένδειξη.
  2. όχι ο καταλύτης από ότι μου έχουν πει είναι ένας.
  3. Το αυτοκίνητο είναι polo 9n 1.2 του 2002. Το σεπτέμβρη του 17 άλλαξα αισθητήρα λαμδα επειδή παρουσίαζε σφάλμα (check engine). Νομίζω ότι ήταν ο πρώτος στη σειρά και το ανταλλακτικό που έβαλα είναι bosch. Έκτοτε μου έχει ανάψει πολλές φορές το check engine. Τη μία το διαγνωστικό δείχνει πάλι λαμβδα (το δεύτερο τώρα στη σειρά) την άλλη δείχνει καταλύτη. Πριν μια εβδομάδα πέρασα κάρτα καυσαερίων και ο καταλύτης φάνηκε να λειτουργεί κομπλέ. Ο μηχανικός που είδε την ανάλυση του ΚΤΕΟ, μου είπε ότι στις 2500 στροφές, είναι λίγο προς τα επάνω η τιμή αλλά πάλι εντός ορίου. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι καταλύτης ή να αλλάξω το δεύτερο λαμβδα αν υποδείξει πάλι αυτό το διαγνωστικο;. Θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι MAF; Αυτοί οι κλεφτες που λένε ότι βάζουν κάποιοι και δεν ανάβει το check engine, κάνουν δουλειά ή δυνητικά μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα; Χρόνια πολλά και περιμένω τα φώτα σας.
  4. και φίλος μου με πόλο σαν το δικό μου (9n) είδε τεράστια διαφορά απο καθαρισμό πεταλούδας. έσβησαν αρκετά λαμπάκια και το αμάξι ανέκτησε κάμποση από τη δύναμη του.
  5. Να ενημερώσω ότι τελικά ήταν πολλαπλασιαστής. Θα προτιμούσα Bosch ή Beru αλλά έβαλε Bremi ο μάστορας πριν με ρωτήσει. Τι γνωρίζετε για την αξιοπιστία τους;
  6. ευχαριστώ πολύ που μπηκατε στον κόπο να με βοηθήσετε. γνωρίζετε που θα μπορούσα να προμηθευτώ ένα τετοιο σωληνάκι;
  7. οπότε θεωρείτε λογική τη συμπεριφορά που περιγράφω, να συμβαίνει μόνο από το κομμένο σωληνάκι, έτσι δεν είναι;
  8. ευχαριστώ για την απάντηση σας και την καλή σας διάθεση. Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι είναι το δοχείο κενού;
  9. αναφέρομαι στο σωληνάκι που βγάζει ο κύριος στο σημείο 1:56.
  10. Καλημέρα και χρόνια πολλά για τις ημέρες. Έχω το polo 9n του 2002. Χθες το έβαλα μπρος και είδα ότι τρέμει πολύ στο ρελαντί και οι στροφές στην εκκίνηση είναι χαμηλότερες από ότι συνήθως. Άνοιξα το καπώ και διαπίστωσα ότι ένας σωλήνας από τη μηχανή προς το πλαστικό κάλλυμα της (που μου έχουν πει ότι είναι παπας) και άλλος ένας από ένα εξάρτημα δίπλα στη μηχανή πάλι προς το πλαστικό κάλλυμα είναι κόμμενα. Είναι δυνατόν τα σωληνάκια αυτά να δημιουργούν τέτοιο θέμα; Περιμένω τα φώτα σας!
  11. καλησπέρα φίλε. νομίζω ότι έχω το ίδιο θέμα. Βρήκες άκρη;
  12. τι θα προσφερει μία τέτοια αλλαγή φίλε, και ποιους κινδύνους ενέχει;
  13. αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα στο ιδιο αυτοκινητο. σχεδον 200000 κμ. Τι εκανες τελικα;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.