Jump to content

ThanosHtz

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ThanosHtz

  1. ααα ωραία υπάρχει δλδ decoder που μπορώ να εγκαταστήσω. Οκ ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω!
  2. Ναι προφανώς, η ένδειξη εμφανίστηκε αφού έβαλα τα φανάρια, εγώ ρωτάω αν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης αυτού. Τα φανάρια που έβαλα είναι αυτά αν βοηθάει https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/12413289-fwtismos-fwtistika-led
  3. Οι λάμπες xenon έχουν cunbus, τα φανάρια (που είναι πάνω τα led) δεν έχουν.
  4. Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος ενός Polo GTI 6R (2011) το οποίο πήρα μεταχειρισμένο πριν μερικά χρόνια. Το μόνο πράγμα που δεν είχε το αμάξι ήταν φώτα xenon, οπότε αποφάσισα να βάλω aftermarket. Αφού άλλαξα τις λάμπες σε xenon τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Φέτος λοιπόν είπα να πάρω και καινούρια φανάρια για να βελτιώσω την εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλά 2-3 μέρες μετά την εγκατάσταση (χρησιμοποιώντας τις ίδιες λάμπες xenon που ήδη είχα πάρει) μου βγάζει ένδειξη καμένης λάμπας στο ταμπλό και τα φλας, ενώ αναβοσβήνουν με κανονική συχνότητα στο αμάξι, στο ταμπλό αναβοσβήνουν γρήγορα σαν να είναι καμένα! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φανάρια που έβαλα έχουν LED φώτα ημέρας που δεν είχαν τα original. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην διαβάζει καμένη λάμπα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.