Jump to content

GiorgosV

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About GiorgosV

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GiorgosV's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποιον για πρόγραμμα στην Αθήνα για golf vii 1.4 tsi 140hp? Έχει κάποιος εμπειρία από raceroms?
  2. Σε ποιον έβαλες το πρόγραμμα? Αν δεν επιτρέπεται να γράψεις εδώ λόγω διαφήμισης, στείλε μου pm με πληροφορίες του βελτιωτή και κόστος.
  3. Δοκίμασα με ανοιχτή την μηχανή όπως μου είπες και δεν εμφανίστηκαν φυσαλίδες. Το άφησα μέχρι πριν φτάσει στους 90 για να μην αρχίζει και μου πετάει τα νερά. Το χρώμα φαίνεται ροζ. By the way, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
  4. Μακάρι να είναι ατμός και να είναι ιδέα μου. Απλά η απορία μου είναι γιατί δεν άτμιζε έτσι και το αυτοκίνητο του φίλου εφόσον κάναμε την ίδια διαδρομή. Υπάρχει κάτι που μπορώ να επισημάνω στο συνεργείο να ελένξουν όταν θα πάει για service? Θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι κάτι σοβαρό για να μη βρεθώ μετά με καμία μεγαλύτερη βλάβη. Την ημέρα δυστυχώς δεν φαίνεται τόσο.
  5. Θεωρώ πως δεν είναι ατμός διότι το αυτοκίνητο είχε πλέον ζεσταθεί από Σούνιο-Αθήνα. Κυρίως το παρατηρώ εν στάσει από τον καθρέφτη. Όταν είμαι εν κινήσει δεν μπορώ να καταλάβω αν βγαίνει και απλά χάνεται χωρίς να προλάβω να τον αντιληφθώ ή δεν βγάζει καθόλου. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει μυρωδιά. Το χρώμα του φαίνεται λευκό. Εσύ από το video μπορείς να διακρίνεις αν είναι ατμός ή καπνός?
  6. πως γίνεται να σου αφαιρέσει λεφτα από την κάρτα σου το link του dropbox; αφού μπορεί να το δει οποιοσδήποτε χωρίς να κάνει login. αλλά και login να έχεις κάνει... πρέπει να έχεις συνδεδεμένη την χρεωστική σου κάρτα.
  7. Την διαφορά θα την καταλάβω από την μυρωδιά; Αν ναι , τότε δεν έχω προσέξει κάποια έντονη μυρωδιά!
  8. Καλησπέρα παιδιά και Καλή Χρονιά! Έχω ένα golf 7 1.4 tsi(cpta) του 2013 με 93.000Km περίπου. Έχω παρατηρήσει ότι το αυτοκίνητο πετάει αρκετό καπνό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ πήγαινα μαζί με έναν φίλο από σούνιο αθήνα εκείνος με tiguan και εγώ με το golf. Στα φανάρια εμένα πέταγε ντουμάνια και το tiguan άκαπνο. Άμα ήταν απλά λόγω καιρού και υγρασίας και τα 2 θα έβγαζαν καπνό υποθέτω. Θα δείτε και στο video(https://www.dropbox.com/s/v5nz4qemmiaw3kz/20230115_003238.mp4?dl=0) όταν είχα φτάσει πλέον αθήνα με το αυτοκίνητο ζεστό(97° θερμοκρασία λαδιού) τον καπνό. Χτες που έκανα ένα check τα λάδια και το νερό ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα. Νερό στο max και λάδια μέσα στο όριο(9000km από την τελευταία αλλαγή). Άνοιξα και την τάπα λαδιού να δω αν έχει σαπουνάδα ή κάτι περίεργο αλλά ήταν κομπλέ. Στο συνεργείο(αντιπροσωπεία) που το είχα αναφέρει και παλιότερα, μου λένε συνέχεια για την υγρασία και ότι είναι φυσιολογικό αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και τι να τους επισημάνω να ελένξουν? Θεωρείτε όντως φυσιολογικός αυτός ο κάπνός να βγαίνει κάθε φορά που σταματάω σε φανάρι? 20230115_003238.mp4
  9. Το καινούριο σου αυτοκίνητο δεν το εμπιστεύεσαι στο συνεργείο που πήγαινες παλιά? Θέλω να βρω έναν καλό συνεργείο. Αν αυτό βρίσκεται Αθήνα κέντρο ή κοντά στο Μαρούσι που είναι η δουλειά μου θα με βόλευε πάρα πολύ. Έχω διαβάσει για ένα συνεργείο Μπούτρης στα Πατήσια για το οποίο λένε πολύ καλά λόγια εδώ στο forum που είχα ψάξει παλιότερα. Περνάω καθημερινά από εκεί αλλά δεν βλέπω καινούρια αυτοκίνητα αλλά λίγο πιο παλιά και με προβληματίζει λίγο αν θα πειραματιστεί πάνω του σε περίπτωση κάποιας βλάβης. Golf 7άρι δεν έχω τύχει να δώ ποτέ οπότε δεν ξέρω και τι εμπειρία θα έχει πάνω σε πιο καινούρια αυτοκίνητα. Επίσης κοντά μου είναι και η καρέντα στα Πατήσια(Μηλιαράκη) όπου το είχα πάει και για έλεγχο. Οποιαδήποτε πρόταση έχετε ή γνώμη γι αυτά τα 2 που είναι κοντά μου, είναι ευπρόσδεκτη.
  10. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι λάδια έβαζε η κοπέλα και μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν μου είπαν τίποτα στην αντιπροσωπεία σχετικά με τα λάδια. Δεν γίνεται να έκαψα μέσα σε 900km τόσο λάδι. Από το προηγούμενο service το αυτοκίνητο έχει διανύσει 8500km και στο βιβλίο service φαίνεται ότι τα έκανε όλα στην ώρα τους. Απ ότι θυμάμαι στο manual έλεγε 502 σίγουρα και 504 ή 505. Γενικά σαν συμβουλή πως πρέπει να ξεκινάς το αυτοκίνητο? Προσωπικά περιμένω να πέσουν οι στροφές και μετά ξεκινάω νορμάλ. Δεν το πιέζω δηλαδή. Είμαι σε αναζήτηση ενός καλού συνεργείου για να εμπιστευτώ το αυτοκίνητο. Έχω διαβάσει γενικά για διάφορους μέσα εδώ στο forum και δεν ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτώ κάποιο εξειδικευμένο ή αντιπροσωπεία. Έχει κάποιο καλό συνεργείο να μου συστήσεις?
  11. Τα μέτρησα όταν το αυτοκίνητο ήταν κρύο και στην πιλοτή που είναι επίπεδη. Ναι, εννοείτε ότι τα ελέγχω με αυτόν τον τρόπο. Το έκανα πάρα πολλές φορές και σχεδόν σε όλες το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Σκέψου από τον πρώτο έλεγχο μέχρι και τον τελευταίο, είχε περάσει σίγουρα ένα 20λεπτο. Οπότε και ζεστό να ήταν, θα είχαν κάτσει πιστεύω.
  12. Καλησπέρα παιδιά! Γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα σχετικά με λάδια. Αγόρασα πρόσφατα ένα Golf 7 1.4 140ps ACT του 2013 με 67.000 περίπου. Το πήγα στην αντιπροσωπεία για έλεγχο και μου το έβγαλαν αστέρι. Μάλιστα ενώ απαγορεύεται να πας κοντά εκεί που το ελέγχουν, εγώ πήγα και μίλησα λίγο με τον τεχνικό για να δω αν έχει βρει τυχόν διαρροές, αν τα λάδια του είναι κομπλέ κτλ, και με διαβεβαίωσε ότι μηχανικά είναι άριστο. Δεν του έχω κάνει ούτε 900km και αυτά πολύ προσεγμένα. Μόνο ένα άνοιγμα στην αττική οδό και μετά χαλαρά. Χτες που μου ήρθε η ιδέα να τσεκάρω τα λάδια του, νομίζω ότι το αυτοκίνητο έχει κάψει αρκετά λάδια. Από το προηγούμενο service που του είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχουν περάσει κοντά στα 8.500km. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν γυναίκα, οπότε θεωρώ ότι το αυτοκίνητο δεν το έλιωνε στον δρόμο. Είναι φυσιολογικό? Έχω επισυνάψει και κάποιες φωτογραφίες. Στα μάτια μου φαίνεται ότι δεν έχει λάδι. Στην ουσία αυτό που φαίνεται μεταξύ min και max φαίνεται σαν υγρασία και όχι σαν κανονικό λάδι. Στις 2 τελευταίες φωτογραφίες φαίνεται ότι μεταξύ Min και max δεν είναι βρεγμένος όλο ο δείκτης αλλά ένα σημείο του. Εντωμεταξύ δεν μου έχει ανάψει κάποιο λαμπάκι για χαμηλή στάθμη λαδιού.
  13. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούριος στο forum και είπα να γράψω γιατί σκέφτομαι για αγορά ενός Golf 7 1.4 140hp ACT 2013. Στο car έχει αρκετά με κιβώτια DSG(κοντά στα 100.000km) και θα ήθελα την γνώμη σας μέσα από την εμπειρία σας αν είναι σωστή η επιλογή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με κιβώτιο DSG. Γενικά είναι προβληματικά και να προτιμήσω κάποιο χειροκίνητο ή έχουν γίνει βελτιώσεις σε σχέση με παλιότερα μοντέλα και δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.