Jump to content

George_Polo

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

George_Polo last won the day on January 22 2018

George_Polo had the most liked content!

About George_Polo

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

Recent Profile Visitors

962 profile views

George_Polo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Τελικά το πήγα για έλεγχο. Είχε εμφανίσει πρόβλημα η πλακέτα του δυναμό, η οποία (ευτυχώς) επισκευάστηκε και δεν χρειάστηκε να αλλαχτεί ολόκληρο το δυναμό. Τις περισσότερες φορές, απ' ότι μου είπαν, φταίει η πλακέτα την αντικαθιστούν και είναι εντάξει. Αν χρειαστεί αντικατάσταση το δυναμό, μου είπαν για ένα κόστος των €400.Ευτυχώς το γλιτώσαμε για την ώρα. Η μπαταρία για την ώρα, μου είπαν ότι θα παραμείνει η ίδια, αλλά θα την έχω υπό έλεγχο. Αν δω προβλήματα, αναγκαστικά θα αντικατασταθεί. Για το άλλο πρόβλημα που ανέφερα, μου αντικατέστησαν τον θερμοστάτη και πλέον η θερμοκρασία παραμένει σταθερή. Έτσι, τουλάχιστον δύο από τα προβλήματα που έχω, διορθώθηκαν. Κάτι είναι κι αυτό. Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι.
  2. Θα το ρισκάρω και θα ξεκινήσω αύριο. Θα σας πω τα νεότερα. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ!
  3. Όχι, ο συναγερμός μου δεν έιναι Cobra. Είναι Laserline. Τον έχω όμως από τότε που πήρα το αμάξι, το 2001. Τι να πω; Θα το ρισκάρω αναγκαστικά και ο Θεός μαζί μας. Πολύ πολύ να το αφήσω εκεί. Απ' ότι καταλαβαίνω κι εγώ, ότι και να 'ναι, δεν θα με αφήσει όσο είναι αναμμένο. Μη σπρώχνουμε πρωί-πρωί. Έχει και κάποιο πρόβλημα με την ένδειξη της θερμοκρασίας. Από τη μέση που είναι όταν είναι ζεστή η μηχανή, πολλές φορές πέφτει, ανεβαίνει, πέφτει. Αυτή η δουλειά γίνεται. Δεν ξέρω αν είναι το όργανο ή ο θερμοστάτης. Δεν νομίζω όμως να έχει σχέση με το θέμα που συζητάμε τώρα, έτσι;
  4. Ακριβώς. Πως έγινε αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Εντάξει, υπάρχει περίπτωση να μην έπεσε ποτέ, αφού δεν την τσέκαρα όταν την έβγαλα. Αλλά το σίγουρο είναι ότι το ενδεικτικό πράσινο χρώμα στην μπαταρία είναι τώρα διάφανο, ενώ η τάση είναι υψηλή. Εχθές δεν έπαιρνε όταν την είχα πάνω. Αφήνοντάς την εκτός όλο το βράδυ, πήρε το πρωί και όσες φορές το δοκίμασα όλη τη μέρα σήμερα. Παρκαρισμένο βέβαια, αφού φοβάμαι να το κινήσω. Να υπάρχει διαρροή είναι πολύ πιθανό σενάριο, αν δεν φταίει κάτι άλλο. Αυτό θα δικαιολογούσε και το γεγονός ότι όταν έμεινε εκτός πήρε. Θα φανεί αν το κινήσω. Ποιος θα το έκανε όμως σε αυτή την κατάσταση; Και το χειρότερο είναι ότι αύριο δουλεύω όπως όλοι και το χρειάζομαι.
  5. Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό. Έτσι όμως, ξαφνικά από το πουθενά;
  6. Αν και δεν μου το έχει ξαναπαρουσιάσει, δεν αποκλείεται. ¶ντε όμως να το βρεις..
  7. Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα Polo 6N2 (με όλα τα γνωστά προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει όλοι οι κάτοχοί του) από το 2001. Εχθές αντιμετώπισα ένα νέο πρόβλημα που δεν ξέρω ακριβώς με τι έχει να κάνει. Εχθές πήγα μια βόλτα, το πάρκαρα και το άφησα για λίγες ώρες. Στη συνέχεια το ξαναέβαλα μπροστά και γύρισα σπίτι. Μέχρι εκεί όλα καλά. Στο σπίτι κάθισα για 10 λεπτά. Όταν πήγα να το ξαναβάλω μπροστά όχι μόνο δεν έπαιρνε, αλλά είχε κι όλες τις ενδείξεις μιας πεθαμένης μπαταρίας. Να φανταστείτε ότι με την τρίτη προσπάθεια να το βάλω μπροστά, δεν άναβαν ούτε τα ενδεικτικά στο ταμπλό. Αν και άλλαξα μπαταρία τον 3/2007 και η προηγούμενη ήταν η μαμίσια του 2001, άνοιξα το καπό να ρίξω μια ματιά. Όντως το ενδεικτικό της μπαταρίας από πράσινο τώρα είναι διάφανο. Λέω, "εντάξει πάμε για μπαταρία". Την έβγαλα εκτός και την άφησα όλο το βράδυ. Την μετράω σήμερα το πρωί και παίρνω μια ένδειξη 15,2V. Την ξανασυνδέω και το αυτοκίνητο παίρνει με την πρώτη. Την αφήνω κάποιες ώρες και ξαναδοκιμάζω. Όλα καλά. Κάθομαι λοιπόν και σκέφτομαι τι μπορεί να φταίει. Για να πω την αλήθεια, φοβάμαι να το κινήσω μη μ' αφήσει πουθενά και δεν ξέρω τι να κάνω. Απ' την άλλη, δεν δικαιολογείται να έχει πέσει τόσο εύκολα, αφού η διαδρομή που έκανα εχθές ήταν μεγάλη. Μέσα σε 10 λεπτά που το έσβησα να μην μπορούσε να ξαναπάρει; Να είναι δυναμό; Να φταίει κάτι άλλο; Μη με ρωτήσετε για ενδεικτικά. Το check είναι μόνιμα αναμμένο. Έχω αλλάξει 3 αισθητήρες Λ και ποτέ δεν μου έδωσαν να καταλάβω από τον Παζαρόπουλο τι φταίει. Το έχω αφήσει έτσι. Έχετε καμιά ιδέα; Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μη σας κούρασα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.